LIFESTYLE
Άρης Μουγκοπέτρος: Παίζει ξανά κλαρίνο έπειτα από 4 μήνες – ”Σε ευχαριστώ Παναγία μου” (Βίντεο)

Κλαρίνο έπειτα από τέσσερις μήνες, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, έπαιξε ξανά, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ο Άρης Μουγκοπέτρος. Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός μουσικός είχε σοβαρό τραυματισμό στα δάχτυλά του από κροτίδα που εξερράγη, ενώ εκείνος την κρατούσε.
Έτσι, το πρωί της Παρασκευής, ο γνωστός μουσικός δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο παίζει κλαρίνο και αφιερώνει το κομμάτι στη χάρη της Παναγίας. «Σε ευχαριστώ Παναγία μου που ζω… Χρόνια πολλά από άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο! Βοήθεια μας η Παναγία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άρης Μουγκοπέτρος.
«Καλημέρα σε όλους, χρόνια πολλά. Βοήθειά μας η Παναγία. Είμαι ο Άρης Μουγκοπέτρος και είχα τάξει στην Παναγία πως – εφόσον ζήσω μετά από αυτή την περιπέτεια – στις 15 Αυγούστου θα παίξω ένα τραγούδι για χάρη της κι ας είναι με το ένα χέρι μου.
Θα είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω να παίξω κλαρίνο κι επειδή σας έχω πει στο παρελθόν ότι αυτή η σύνδεση που υπάρχει με εμένα και με εσάς μόνο τυχαία δεν είναι, θα ήθελα κι αυτό να το κάνουμε μαζί.
Συγχωρέστε με για κάποιο λάθος, είναι η πρώτη φορά που θα παίξω μετά από 4 μήνες. Χρόνια πολλά σε όλους», είπε συγκινημένος ο γνωστός μουσικός.
Δείτε την ανάρτηση του Άρη Μουγκοπέτρου

-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ19 ώρες ago
Ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα θέλουν την εξόντωση της Κτηματικής υπηρεσίας Μαγνησίας
-
VIDEO15 ώρες ago
«Λάρισα: Βαριά πρόστιμα για καύση καλαμιάς – 39χρονη συνελήφθη με 58.700€ από απάτες»
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες ago
Χειροκροτήματα για τον 25χρονο κατηγορούμενο για εμπρησμό
-
VIDEO14 ώρες ago
«Σάββατο η απολογία του 61χρονου για την εν ψυχρώ θανάτωση αδέσποτου σκύλου»
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες ago
Αστυνομικοί της Τροχαίας μοίρασαν κράνη σε οδηγούς δικύκλων
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες ago
Η άδοξη κατάληξη που είχε το γλέντι 20χρονου για το φανταρικό του
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες ago
Καιρός: Αρχίζουν οι βροχές – Πότε έρχεται η πρώτη οργανωμένη κακοκαιρία
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago
Φωτιά σε υπόγειο χώρο στο Τζάνειο