Σε ρυθμούς νέας αγωνιστικής περιόδου κινείται πλέον ο Άρης, καθώς ξεκίνησε και επίσημα η καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, ενώ παράλληλα συνεχίζεται ο σχεδιασμός για την ενίσχυση του ρόστερ.
Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, όπου άρχισαν οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Σταδιακά θα ενσωματωθούν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, ενώ την Τρίτη είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.
Την Τετάρτη 8 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 13 Ιουλίου. Στη συνέχεια ο Άρης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και στις 21 Ιουλίου θα ταξιδέψει στην Ιταλία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου.
Παράλληλα, οι άνθρωποι του συλλόγου συνεχίζουν τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό μέτωπο. Όπως προκύπτει, ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός τερματοφύλακα πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Πτολεμαΐδα. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη που να οδηγεί σε άμεσες ανακοινώσεις.



















