Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Αρκούδα επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν 44χρονο

Published

on

arkouda 55.webp.webp
Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε κοντά στην Καλαμπάκα, όπου ένας 44χρονος άνδρας δέχθηκε ξαφνική επίθεση από αρκούδα. Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης 22 Ιουλίου, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του στο Αγιόφυλλο για να ανάψουν κερί σε ένα εκκλησάκι, το ζευγάρι έγινε μάρτυρας ενός κοπαδιού αγριόχοιρων που εμφανίστηκε ξαφνικά στον δρόμο τους.Στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων νοσηλεύεται άνδρας που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα σε περιοχή κοντά στην Καλαμπάκα.

Διαβάστε: Καλαμπάκα: Στιγμές τρόμου για άνδρα που του επιτέθηκε αρκούδα – Στο νοσοκομείο με τραύματα στη βουβωνική χώρα

Στιγμές τρόμου στην Καλαμπάκα: Αρκούδα επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν 44χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Μega, o τραυματίας, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή Αγιόφυλλο με τη σύζυγό του για να ανάψουν κερί σε εκκλησάκι, υπέστη δύο δαγκωματιές στην βουβωνική χώρα από την αρκούδα. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 22 Ιουλίου, κατά την επιστροφή του ζευγαριού από το ξωκλήσι.

Η προσοχή του οδηγού αποσπάστηκε από ένα κοπάδι αγριόχοιρων που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους στον δρόμο. Ο άνδρας κατέβηκε από το όχημα για να δει την κατεύθυνση των ζώων. Χωρίς να το καταλάβει, βρέθηκε μπροστά σε μια νεαρή αρκούδα, η οποία του επιτέθηκε. Ο άνδρας αντέδρασε και πάλεψε για να προστατευτεί, με την αρκούδα να τρέπεται τελικά σε φυγή. Ωστόσο η αρκούδα δέχθηκε δύο δαγκωματιές στη βουβωνική χώρα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου του προσφέρθηκαν πρώτες βοήθειες και έγιναν ράμματα στις πληγές του. Για προληπτικούς λόγους, παρέμεινε νοσηλευόμενος για παρακολούθηση αλλά έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
APON WEB BANNER 300X250
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο