Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

“Αρνούνται ότι το σκότωσαν”, λέει ο συνήγορος των γονέων (Βίντεο)

Published

on

"Αρνούνται ότι το σκότωσαν", λέει ο συνήγορος των γονέων (Βίντεο)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Τη θέση πως οι εντολείς του αρνούνται ότι ευθύνονται για τον θάνατο του βρέφους στην Κυψέλη διατύπωσε ο συνήγορος των γονέων, Χρήστος Ψαρράς, μιλώντας στο ΕΡΤnews. Πιο αναλυτικά, ο ίδιος ανέφερε πως δεν ανταποκρίθηκαν επαρκώς στα γονικά τους καθήκοντα,  αλλά απορρίπτουν κατηγορηματικά την κατηγορία της δολοφονίας. «Είναι διαφορετικό να είσαι κακός πατέρας ή κακή μητέρα και άλλο να είσαι δολοφόνος ενός βρέφους», σημείωσε.

Διαβάστε: Κυψέλη: Ελέγχεται αν έδιναν παράνομες ουσίες στο νεκρό βρέφος για να μην κλαίει – “Έκαναν ναρκωτικά ενώ το παιδί ήταν στην κούνια”, αποκάλυψε ο θείος του 43χρονου (Βίντεο)

Υπόθεση νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: Αμφισβήτηση της πραγματογνωμοσύνης

Όπως είπε, οι εντολείς του υποστηρίζουν ότι το παιδί πέθανε από παθολογικά αίτια. Ο ίδιος μίλησε και για την πραγματογνωμοσύνη, με τους γονείς να αμφισβητούν το συμπέρασμά της. Για αυτό, όπως ανέφερε, επιθυμούν τον διορισμό τεχνικού συμβούλου. Παράλληλα, ο συνήγορος έθεσε ζήτημα σχετικά με την ψυχική κατάσταση των γονέων, επισημαίνοντας ότι πρέπει να εξεταστούν από ειδικό..

Η δικαστική απόφαση για τα παιδιά

Ο δικηγόρος σημείωσε ακόμα ότι στο παρελθόν είχε υπάρξει δικαστική απόφαση που επέπληττε τους γονείς για τον τρόπο αντιμετώπισης των παιδιών τους. Τα παιδιά της οικογένειας, σύμφωνα με τον ίδιο, βρίσκονται πλέον «σε ασφαλή χώρο υπό την προστασία του κράτους».

Τέλος, έκανε λόγο και για διαρροή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων DNA. «Θα πρέπει να υπάρχουν και υπόλογοι σε σχέση με αυτό», ανέφερε. Ο συνήγορος υποστήριξε ότι προκύπτουν ερωτηματικά για τις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς, όπως επισημάνθηκε, τα παιδιά είχαν στο παρελθόν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Advertisement


Τι ανέφερε ο θείος του 43χρονου

Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών έδωσε ο θείος του 43χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος μιλώντας στο Star περιέγραψε αδιανόητες εικόνες.  Έκανε λόγο για εικόνες εγκατάλειψης, αλλά και χρήση ουσιών μπροστά στα παιδιά. «Κλειδωνόντουσαν μέσα, πίνανε καμιά κόκα, αυτό. Είχαν και τη μικρή, ήταν στη κούνια. Στο σπίτι μου το έκαναν, εγώ δεν το ήξερα, μετά το πήρα χαμπάρι», δήλωσε. 

Ο θείος του 43χρονου μίλησε και για την εικόνα που, όπως υποστηρίξει, αντίκριζε όταν έβλεπε τα παιδιά. «Όλα τα έβλεπα αγόρι μου, όλα τα έβλεπα και τα παιδιά έβλεπα χάλια, ξυπόλυτα , άπλυτα, μες στη βρωμιά, μες στη δυσωδία, αλλά εγώ δεν μπορούσα να πάω να κάνω μια κατάθεση, γιατί μετά θα γινόμουνα κακός. Δηλαδή μετά θα μου έλεγε “ρε θείε τι έκανες;”».

Περισσότερα Εδω

Advertisement

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο