Connect with us
banner epikhirisis

ΒΟΛΟΣ

Άρπαξαν σωλήνες και σιδηρικά από υπό κατασκευή διώροφη οικοδομή

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Μπήκαν σε περιφραγμένο εργοτάξιο και το «ξάφρισαν», αναζητούνται οι δράστες

Μπροστά σε μια εικόνα που δύσκολα μπορούσαν να πιστέψουν βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες διώροφης οικοδομής που βρίσκεται υπό ανέγερση στις παρυφές του Ανω Βόλου, όταν επέστρεψαν από ολιγοήμερη απουσία και επισκέφθηκαν το εργοτάξιο προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία του έργου. Αυτό που αντίκρισαν παρέπεμπε σε οργανωμένο πλιάτσικο, καθώς σημαντικός αριθμός υλικών είχε εξαφανιστεί.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, οι εργασίες στην οικοδομή είχαν σταματήσει προσωρινά εδώ και περίπου δέκα ημέρες, καθώς ο εργολάβος βρισκόταν στη διαδικασία προμήθειας των απαραίτητων υλικών για τη συνέχιση των κατασκευαστικών εργασιών. Το διάστημα αυτό φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν άγνωστοι δράστες, οι οποίοι εισήλθαν στον χώρο και αφαίρεσαν ό,τι μπορούσαν να μεταφέρουν.

Οι ιδιοκτήτες διαπίστωσαν ότι σωλήνες είχαν ξηλωθεί από τα σημεία όπου είχαν ήδη τοποθετηθεί, ενώ έλειπαν σιδηρικά και άλλα οικοδομικά υλικά. Η κατάσταση που αντίκρισαν τους έκανε να καταλάβουν αμέσως ότι δεν επρόκειτο για μια απλή φθορά ή κάποια μεμονωμένη κλοπή, αλλά για συντονισμένη επιχείρηση κλοπής.

Advertisement

Το περιστατικό καταγγέλθηκε χωρίς καθυστέρηση στην Αστυνομία, η οποία εξετάζει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης. Ωστόσο, όσοι δραστηριοποιούνται στον χώρο των κατασκευών αναγνωρίζουν ότι η εξιχνίαση τέτοιων περιστατικών δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση, καθώς οι δράστες συνήθως επιλέγουν χρονικές περιόδους κατά τις οποίες δεν υπάρχει ανθρώπινη παρουσία στον χώρο που εκτελούνται τεχνικές εργασίες.

foto arxeioy

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο