ΒΟΛΟΣ
Άρπαξε από τα μαλλιά τη μάνα του, τη χτύπησε σε μέτωπο και λαιμό, επειδή δεν πλήρωνε το σέρβις για την δίκυκλη μοτοσικλέτα του

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Χέρι πάνω στην ίδια του τη μάνα σήκωσε νεαρός άντρας, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού, όταν η μητέρα του δήλωσε ότι δεν έχει χρήματα για να πληρώσει το σέρβις που έκανε στη δίκυκλη μοτοσικλέτα του στο συνεργείο. Ο οξύθυμος άνδρας που δήλωσε παθιασμένος με τη μηχανή του συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς που κλήθηκαν από γείτονες, όταν οι φωνές της άτυχης γυναίκας σήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά.
Γιος και μάνα βρέθηκαν το μεσημέρι στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμειοδικείου Βόλου, όπου οδηγήθηκε ο νεαρός άντρας με τη διαδικασία του αυτοφώρου για να δικαστεί για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.
Σε βάρος του για το χθεσινό περιστατικό που οδήγησε στη σύλληψη του γιου, κατέθεσε η ίδια η μητέρα του, η οποία έχει χάσει τον σύζυγό της από τη ζωή και μένει μόνη της μαζί με το παιδί της.
Όπως είπε η γυναίκα τις τελευταίες δέκα ημέρες υπήρχε αναταραχή στο σπιτικό τους και συγκρούσεις. Αιτία ήταν η μηχανή του γιου της, η οποία χρειάστηκε συνεργείο μετά από βλάβη που παρουσιάστηκε. Η βλάβη επιδιορθώθηκε και ο νεαρός άντρας κλήθηκε να την παραλάβει, ωστόσο η μητέρα του δεν είχε να του δώσει χρήματα. «Θα πληρωθώ τη σύνταξή μου την ερχόμενη Τετάρτη. Δεν είχα χρήματα να του δώσω», είπε η άτυχη γυναίκα.
Χθες, μετά από νέο καβγά που είχαν για τα χρήματα, όπως κατέθεσε η μητέρα, ο γιος της την άρπαξε από τα μαλλιά και τη χτύπησε στο μέτωπο και στον λαιμό. «Δεν με άφηνε να φύγω. Εδώ θα κάτσεις μου έλεγε», περιέγραψε στο δικαστήριο τις στιγμές της σύγκρουσης. Οι φωνές της σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά που κάλεσε αμέσως αστυνομία και συνελήφθη ο γιος.
«Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του. Κι άλλη φορά με έχει χτυπήσει στο παρελθόν και έχει περάσει δικαστήριο. Εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα, αλλά γενικώς δεν είναι επιθετικός», είπε για τον γιο της.
Απολογούμενος ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι βγαίνει «εκτός εαυτού καμιά φορά». «Την έπιασα από τα μαλλιά και το έχω μετανιώσει αλλά δεν θυμάμαι να τη χτύπησα», είπε ενώπιον του δικαστηρίου. «Τσατίστηκα γιατί μου είπε να σκάσω. Σκάσε μη με ζαλίζεις, μου είπε και θόλωσα. Δεν θα το ξανακάνω. Θα μάθω να συγκρατώ τα νεύρα μου», είπε παραδεχόμενος ότι έχει πάθος με τη μηχανή του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι κι άλλες φορές που χρειάστηκε χρήματα και η μητέρα του δεν του έδινε (σ.σ. ο άντρας είναι άνεργος) «δεν το έκανε επειδή δεν είχε αλλά επειδή δεν ήθελε».
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών μετατρέψιμη σε χρηματική ποινή προς 10 ευρώ την ημέρα. Ο νεαρός άνδρας έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης και η έφεση έχει αναστέλλουσα ιδιότητα, υπό την προϋπόθεση ότι έως τις 23 Ιουνίου θα απευθυνθεί στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας προκειμένου να παρακολουθήσει πρόγραμμα που θα τον βοηθήσει για όσο καιρό κρίνουν οι θεράποντες ιατροί του προγράμματος.
ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ώρες agoΒόλος: Ένοχοι για ενδοοικογενειακή απειλή γονείς ανήλικης – Τους κατήγγειλε η 15χρονη κόρη τους
VIDEO22 ώρες agoΣύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Μέλλον των Κέντρων Πρόληψης
VIDEO18 ώρες agoΈσωσαν Πουλιά οι Εθελοντές της ΛΕΔ Μαγνησίας
ΚΟΣΜΟΣ23 ώρες agoΗΠΑ: Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας το Νομοσχέδιο για την Πύλη της Ανατολικής Μεσογείου
LIFESTYLE22 ώρες agoΑπίθανος Μάρκος Σεφερλής για τον γιο του: “Θα στεναχωρηθώ αν φύγει, εκτός αν πάρει μαζί τη μητέρα του” (Βίντεο)
ΒΟΛΟΣ6 ώρες agoΠαγίδα για τους οδηγούς από Λαμπράκη έως τον κόμβο Αθηνών – Η Τροχαία Βόλου ήδη καταγραφεί τροχαία ατυχήματα με υλικές ζημιές
ΒΟΛΟΣ22 ώρες agoΞεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών στην ΕΠΑΣ Μαθητείας Βόλου
MEDIA23 ώρες agoΧρηματοδότηση 1,1 εκατ. ευρώ σε ταινίες και ντοκιμαντέρ












