Connect with us
banner epikhirisis

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

AS: «Χάος στον τελικό της Euroleague, 500 οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν χωρίς εισιτήριο»

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Θέμα με την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού χωρίς εισιτήριο στον τελικό της Euroleague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ανέδειξε η ισπανική AS λίγο πριν το τζάμπολ της μεγάλης αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, το ισπανικό Μέσο υποστηρίζει πως περίπου 500 οργανωμένοι φίλοι των «ερυθρόλευκων» κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, δημιουργώντας προβλήματα ασφαλείας και αναστάτωση στις εισόδους του γηπέδου.

Μάλιστα, στο live της αναμέτρησης γίνεται αναφορά και στην παρέμβαση της ελληνικής αστυνομίας στις εξέδρες, για την οποία ενημερωθήκατε νωρίτερα.

Παράλληλα, το δημοσίευμα συνδέει τα όσα έγιναν στον τελικό με τα παράπονα που είχαν εκφραστεί και στον ημιτελικό του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, όταν άνθρωποι της τουρκικής ομάδας υποστήριζαν πως φίλαθλοι της Φενέρ με κανονικά εισιτήρια δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο, ενώ αντίθετα υπήρχαν φίλοι των Πειραιωτών χωρίς εισιτήριο στις εξέδρες.

Περισσότερα Εδω!

Advertisement

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο