Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Σοκαρισμένη με το ατύχημα του Σταύρου Φλώρου – “Είναι το πιο τραγικό συμβάν σε όλα τα Survivor” (Βίντεο)

Published

on

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασε το σοκαριστικό ατύχημα του Σταύρου Φλώρου στο Survivor 2026 και μίλησε για τους κινδύνους που ζει ένας παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης. Η πρώην παίκτρια στάθηκε στις δύσκολες συνθήκες της παραλίας, στις αποστάσεις μέχρι το νοσοκομείο, αλλά και στα απρόβλεπτα περιστατικά που κανείς δεν μπορεί να έχει στο μυαλό του όταν μπαίνει στο παιχνίδι.

Διαβάστε: Survivor: Στις ΗΠΑ για αποκατάσταση ο 22χρονος Σταύρος Φλώρος μετά τον ακρωτηριασμό – “Ήταν θέμα χρόνου”, λένε πρώην παίκτες του reality επιβίωσης (Βίντεο)

Ασημίνα Χατζηανδρέου: “Είναι το πιο τραγικό συμβάν σε όλα τα Survivor

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου χαρακτήρισε το ατύχημα ως ένα από τα πιο σοβαρά περιστατικά που έχουν συμβεί μέχρι σήμερα στο Survivor, εξηγώντας πως το παιχνίδι, όσο κι αν υπάρχει στήριξη από την παραγωγή, παραμένει μια πραγματική συνθήκη επιβίωσης. «Είναι το πιο τραγικό συμβάν που έχει συμβεί μέχρι στιγμής, νομίζω, σε όλα τα Survivor. Το παιχνίδι λέγεται επιβίωση. Έχεις μία στήριξη της παραγωγής, όταν δεν είσαι καλά να ‘ρθει η paramedico που είναι μόνιμα στην καλύβα και να σου προσφέρει την πρώτη βοήθεια. Αν το πράγμα είναι χειρότερο, πρέπει να μεταφερθείς στο νοσοκομείο. Αν είσαι στην παραλία, θέλεις μισή ώρα να φτάσεις στο λιμάνι και απ’ το λιμάνι να πάρεις αυτοκίνητο ή φορτηγάκι, για να πας άλλα σαράντα λεπτά στο νοσοκομείο», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

“Μου έχουν πει σκηνικά που έχουν αντιμετωπίσει μέσα στη θάλασσα”

Στη συνέχεια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρθηκε στις συνθήκες που καλείται να διαχειριστεί κάθε διαγωνιζόμενος, από τη θάλασσα και τα ζώα μέχρι τον καιρό και τη φύση, ξεκαθαρίζοντας πως ένα χτύπημα από βάρκα δεν είναι κάτι που μπορεί να υπολογίζει ένας παίκτης. «Το παιδί, απ’ ό,τι έχω καταλάβει, μπήκε απλά μέσα, μαζί με τον συμπαίκτη του, να ψαρέψει. Μου έχουν πει σκηνικά τα παιδιά που έχουν αντιμετωπίσει μέσα στη θάλασσα, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με εξωγενή παράγοντα, π.χ. βάρκα, αλλά είχαν να κάνουν με τα ίδια τα σαλάχια, τα οποία είναι επιθετικά και μπορούν να σου αφαιρέσουν μέχρι και τη ζωή. Ένας παίκτης που μπαίνει στο Survivor, καλείται να αντιμετωπίζει καιρικές συνθήκες, τη φύση, το ό,τι μπορεί να του παρουσιαστεί στο δάσος. Δεν μπορεί να ‘χει στο μυαλό του ότι θα ‘ρθει μια βάρκα να τον χτυπήσει».

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο