Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Αθηνά Οικονομάκου & Μπρούνο Τσερέλα: “Θα υποδεχθούμε το 2026 στην Αργεντινή” – Τα γιορτινά τους σχέδια (Εικόνες)

Published

on

Ανάμεσα σε οικογενειακές στιγμές και ρομαντικά ταξίδια θα μοιραστεί φέτος τις γιορτές της η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε τα σχέδιά της για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, εξηγώντας πώς καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα στα παιδιά της και τη σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι τα δύο της παιδιά αποτελούν τον απόλυτο άξονα της ζωής της. Ο γιος της, Μάξιμος, και η κόρη της, Σιέννα, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, είναι πάντα η βασική της προτεραιότητα, κάτι που φαίνεται και από τον τρόπο που οργανώνει τις γιορτές της. Όπως αποκάλυψε, τα Χριστούγεννα θα τα περάσει στην Αθήνα μαζί με τα παιδιά της και τον σύντροφό της, δημιουργώντας οικογενειακές στιγμές μακριά από ένταση και υποχρεώσεις.

Διαβάστε: Η Αθηνά Οικονομάκου ξεκαθαρίζει: “Δεν παντρεύομαι με τον Μπρούνο Τσερέλα – Θα φανεί στο μέλλον” (Βίντεο)




Αθηνά Οικονομάκου Μπρούνο Τσερέλα Έξοδος

Αθηνά Οικονομάκου: Ο μεγάλος έρωτας με τον Μπρούνο Τσερέλα

Την ίδια στιγμή, η ηθοποιός-επιχειρηματίας διανύει μια ιδιαίτερα ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς ζει έναν έντονο έρωτα με τον Μπρούνο Τσερέλα. Το ζευγάρι, που δεν κρύβει τη σχέση του, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα, ενώ φροντίζει να αφιερώνει χρόνο και στη μεταξύ τους σύνδεση.

Μιλώντας στο ένθετο «Real Life» της Real News, η Αθηνά Οικονομάκου περιέγραψε το κλίμα των ημερών με ειλικρίνεια: «Βιώνουμε μια πολύ όμορφη περίοδο, γεμάτη χαρά. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να είναι έτσι».

Η ηθοποιός αποκάλυψε πώς θα μοιράσει τις γιορτές της ανάμεσα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνοντας σε κάθε στιγμή τον δικό της χαρακτήρα. «Τα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε με τα παιδιά, εδώ στην Αθήνα. Θα είναι υπέροχα. Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς θα ταξιδέψουμε με τον αγαπημένο μου για το εξωτερικό. Θα υποδεχθούμε το 2026 στην Αργεντινή».

Advertisement

Έτσι, μετά τις οικογενειακές στιγμές στην Αθήνα, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα ετοιμάζονται για ένα μακρινό ταξίδι, που θα σηματοδοτήσει την αλλαγή του χρόνου με έναν πιο ρομαντικό και ταξιδιωτικό τρόπο.




Μπρούνο Τσερέλα Αθηνά Οικονομάκου Νυχτερινή έξοδος

Τι απαντά στις φήμες γάμου 

Το τελευταίο διάστημα, η προσωπική της ζωή έχει απασχολήσει έντονα τη δημοσιότητα, με φήμες να κάνουν λόγο για γάμο μέσα στο 2026. Η ίδια, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει πρόσφατα τη θέση της σχετικά με όσα ακούγονται. «Δεν ξέρω πως κυκλοφόρησε ότι θα παντρευτώ… Είναι ψέματα όλα. Θα φανεί στο μέλλον, αλλά είναι όλα ψέματα. Ο Μπρούνο λατρεύει την Πάρο και εμένα μου αρέσει πολύ, αυτό».

 

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο