ΕΛΛΑΔΑ
Αττική: Συνελήφθη γιατρός – Είχε ζητήσει «φακελάκι» 1.000 ευρώ


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος γιατρού δημόσιου μαιευτηρίου στην Αττική σχηματίστηκε για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η δικογραφία σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.
Απαίτησε να πάρει 1.000 ευρώ
Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε καταγγελία ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός αφού πραγματοποίησε ιατρική πράξη σε συγγενικό του πρόσωπο, απαίτησε, παρανόμως, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι υποστηρίζει ο γιατρός για την πράξη που οδήγησε στη σύλληψή του.
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιές: Ενεργοποιήθηκε η δορυφορική υπηρεσία Copernicus της ΕΕ


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Στην αποτύπωση των καμένων εκτάσεων στην Αμφισσα και τις Πόρτες Αχαΐας, θα προχωρήσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με τη συνδρομή της δορυφορικής τεχνολογίας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης: Φωτιά στο Πόρτο Γερμενό: Καταγγελία – Μηχανάκι έφυγε βιαστικά τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά
Για τον λόγο αυτό, όπως ανακοινώθηκε από την ΓΓΠΠ, ενεργοποιήθηκε ως εθνικό σημείο επαφής την υπηρεσία Copernicus/Emergency Management Service – Mapping της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Χάρτες
Διαβάστε επίσης: Φωτιά σε Κόρινθο και Άραξο: Πυροσβεστικές δυνάμεις σπεύδουν στις νέες εστίες
Το αίτημα έγινε αποδεκτό από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αναμένεται άμεσα η διάθεση σειράς χαρτογραφικών δεδομένων και προϊόντων, που προκύπτουν από ανάλυση δορυφορικών εικόνων.
Στάχτη 12.000 στρέμματα
Στο μεταξύ, σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στον ελαιώνα της Άμφισσας.
Υπήρξαν κάποιες μικρές αναζωπυρώσεις, κυρίως σε υψώματα και μακριά από κατοικημένες περιοχές.
Συνεχίζεται η προσπάθεια
Εξακολουθούν και επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις (δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο) για να σβήσουν πλήρως όλες οι εστίες φωτιάς.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, 12.000 στρέμματα έγιναν στάχτη, εκ των οποίων 3.000 στρέμματα αγροτικής έκτασης και περίπου 9.000 στρέμματα χαμηλής βλάστησης.
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Οι ύποπτες αλλαγές θέσης των 3 κοριτσιών – Πάλευαν να κρατηθούν στη ζωή;


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η Ίριδα ήταν αρχικά ξαπλωμένη κατά μήκος του στρώματος με το κεφάλι της πάνω στο μαξιλάρι και σκεπασμένη. Το βρέφος βρέθηκε στις 10.30 το πρωί στην κούνια του κάθετα στο στρώμα και ξεσκέπαστο. Τα μάτια της Ίριδας ήταν μισάνοιχτα, ενώ το μαξιλάρι ακουμπούσε το δεξί της χέρι.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η 3,5 ετών Μαλένα ήταν αρχικά ξαπλωμένη ανάσκελα παρουσία της μητέρας της με πανάκι στα πόδια της. Όταν μπήκαν οι γιατροί την βρήκαν σε πλάγια θέση, ενώ είχε ξαναπάρει το πανάκι στα χέρια της και τα χείλη της ήταν μπλε.
Διαβάστε επίσης: Όταν η Δήμητρα «έκαψε» τη Ρούλα – Τα δύο σημεία της κατάθεσης που φέρνουν ανατροπές
Η Τζωρτζίνα αρχικά ήταν ξαπλωμένη σωστά στο κρεβάτι με κεφάλι στο μαξιλάρι και βρέθηκε ωχρή και χωρίς σφυγμό. Η 9χρονη δεν ανταποκρινόταν, βρέθηκε στη μέση του κρεβατιού, σε πλάγια θέση και χωρίς το ρινικό οξυγόνο, ενώ χωρίς ένδειξη ήταν και το παλμικό οξύμετρο.
Τοο σώμα δεν μπορεί να μείνει ακίνητο
Στο Live News μίλησε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, ο οποίος σχολίασε τις αλλαγές θέσης των τριών παιδιών.
«Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αναφορά περί ασυνήθιστης θέσης των παιδιών. Αν το λάβουμε υπόψιν μας σαν δεδομένο τότε μπορούμε να συνδυάσουμε και να πούμε ότι προηγήθηκε κάποια πάλη ή κινητικότητα και έρχεται σαν ένα μικρό κομμάτι που συμπληρώνει το παζλ. Δεν μπορεί το σώμα να μείνει ακίνητο, υπάρχει μία πάλη, μία αντιπαλότητα θύματος και θύτη και η τροποποίηση στάσης και θέσης είναι αναμενόμενο σε αυτές τις περιπτώσεις».
Ο κος Γαλεντέρης κλήθηκε να ελέγξει τα αιτία θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη. Όπως τόνισε και ο ίδιος, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας Κούτρα. Μετά από έρευνα που έγινε στον ιατρικό της φάκελο δεν φαίνεται να λάμβανε την φαρμακευτική αγωγή για τις ασθένειες που είχε, με τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι δύο: γιατί τα φάρμακα δεν είχαν συνταγογραφηθεί και αν είχαν συνταγογραφηθεί, αν τα έπαιρνε ή όχι.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
COVER STORY2 ημέρες ago
Στην παραλία Κεχρια Σκιαθου ο Σακης Ρουβάς
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Σοκ στον Βόλο- Σκοτώθηκε 14χρονο κορίτσι -Έπεσε στο μπάνιο του σπιτιού της
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
50χρονη από Πτελεό είπε ψέματα και ..αναστάτωσε ολόκληρο χωριό!
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Πέθανε ο έμπορος αυτοκινήτων Γιάννης Μέκκας από τον Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Στα δικαστήρια Βόλου συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε για τρίτη φορά σε δύο εβδομάδες 29χρονος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Αυτός είναι ο Bολιώτης προπονητής kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Ο Αντωνης Ρέμος απόλαυσε το μπάνιο του στην Μηλινα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Συγκοινωνία Σκιάθου: Αναλυτικά τα νέα δρομολόγια και η κάρτα διαδρομών