Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυγενάκης: «Ηρθε η ώρα να χωρίσουν οι υγιείς οργανωμένοι οπαδοί από τους χούλιγκαν»

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, που περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού που βρίσκεται σε φάση επεξεργασίας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να ψηφιστεί από την Ολομέλεια, έχουν ως στόχο να ξεχωρίσουν τους υγιείς οπαδούς από τους χούλιγκαν. Αυτό τονίζει ο Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά». Ο υφυπουργός Αθλητισμού κάνει εκτενή αναφορά στις διατάξεις του νομοσχεδίου, όπως το Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων, την νομική ευθύνη των ΠΑΕ και ΚΑΕ για περιστατικά αθλητικής βίας, την κατάργηση της δυνατότητας χορήγησης αναστολής σε ποινές που σχετίζονται με την αθλητική βία και την απαγόρευση κύλψης χαρακτηριστικών του προσώπου στις εξέδρες.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Αυγενάκη:
-Ποιοι είναι οι βασικοί άξονες γύρω από τους οποίους κινήθηκαν οι στοχεύσεις του αθλητικού νομοσχεδίου που καταθέσατε στη Βουλή σε ό,τι αφορά την πάταξη της αθλητικής βίας;
«Όπως ήδη συζητήθηκε σε τρεις συνεδριάσεις στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής -και την προσεχή εβδομάδα ολοκληρώνεται η διαδικασία με την εισαγωγή του σχεδίου νόμου στην Ολομέλεια προς ψήφιση- λαμβάνουμε σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία, Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, πρόσθετες πρωτοβουλίες και θωρακίζουμε ακόμα περισσότερο το θεσμικό πλαίσιο για να αντιμετωπίσουμε τα ποικίλα φαινόμενα βίας, που παρεισφρέουν στον αθλητισμό και τον χρησιμοποιούν ως άλλοθι εκδήλωσής τους:
* Αυστηροποιούμε τους όρους λειτουργίας των Λεσχών Φιλάθλων και των Παραρτημάτων τους (Έδρα της στην έδρα σωματείου/ΠΑΕ/ΚΑΕ που την αναγνωρίζει, μέλη μόνο ενήλικοι και τουλάχιστον 50 άτομα, όλα με καθαρό ποινικό μητρώο)
* Θεσμοθετούμε προϋποθέσεις προσωρινής αναστολής ή και ανάκλησης της άδειας λειτουργίας των Λεσχών Φιλάθλων και των Παραρτημάτων τους στις περιπτώσεις που μέλη τους επιδεικνύουν παραβατική συμπεριφορά
* Συστήνουμε «Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων»
* Αυξάνουμε τα κατώτατα όρια ποινών για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις ή αθλητικό υπόβαθρο και καθιερώνεται ειδικό ποινικό αδίκημα, για όσους έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κατά τη διάρκεια αθλητικού αγώνα
* Κλείνουμε κάθε «παράθυρο» στην αναστολή εκτέλεσης ποινής για αδικήματα οπαδικής βίας (Ιδιώνυμο)
* Ενισχύουμε τα διοικητικά πρόστιμα και τις πειθαρχικές ποινές σε βάρος του αθλητικού σωματείου ή της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ που έχει αναγνωρίσει Λέσχη Φιλάθλων, όταν παραβιάζεται η υποχρέωση άσκησης ελέγχου και εποπτείας επ’ αυτής
* Προβλέπουμε χρήση συγκεκριμένων ζωνών ή τμημάτων των κερκίδων αθλητικών εγκαταστάσεων μόνο από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας
* Και για να εφαρμοσθούν όλα αυτά, αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργίας όλων των Λεσχών Φιλάθλων και των Παραρτημάτων τους έως τις 31 Ιουλίου».

-Πώς θα λειτουργεί το Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων;
«Στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης συστήνεται το «Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων». Σ’ αυτό θα καταχωρίζονται όλα τα μέλη των Λεσχών και των Παραρτημάτων τους, από τους νόμιμους εκπροσώπους τους και την ορθή τήρηση θα εποπτεύει και θα έχει την ευθύνη, το σωματείο/ΠΑΕ/ΚΑΕ που έχει αναγνωρίσει κάθε Λέσχη. Πρόσβαση στο Μητρώο, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, θα έχει και η Αστυνομική Διεύθυνση Πρόληψης Αθλητικής Βίας. Σε κοινή μας Απόφαση με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, θα ρυθμίσουμε άμεσα όλα τα υπόλοιπα θέματα σύστασης και λειτουργίας του Μητρώου, το οποίο θα ανανεώνεται τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο».

-Σχετικά με το θέμα των Συνδέσμων, έχει ακουστεί το επιχείρημα ότι «μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά», κυρίως λόγω της πρόβλεψης ότι αν ένα μέλος παραβεί την αθλητική νομοθεσία θα προβλέπεται συνολικά λουκέτο στις Λέσχες. Πώς απαντάτε σε αυτές τις αιτιάσεις;
«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι ως Κυβέρνηση είμαστε υπέρ της λειτουργίας των Λεσχών Φιλάθλων, με διαφάνεια και νόμιμες διαδικασίες. Θέλουμε τις Λέσχες Φιλάθλων, τις έχει ανάγκη ο αθλητισμός, αρκεί να αποτελούν εστίες συλλογικότητας για να ψυχαγωγηθούν, να υποστηρίζουν οργανωμένα και μεθοδικά την ομάδα τους και να αναπτύσσουν ωφέλιμες κοινωνικές δράσεις. Απορρίπτουμε τις Λέσχες «παραβατικότητας» και ανάπτυξης εγκληματικών στοιχείων. Πιστεύουμε στην αυτοκάθαρσή τους, είμαστε βέβαιοι ότι θα συνταχθούν με όσα αυστηρότερα προβλέπει η νομοθεσία και τις θεωρούμε συνοδοιπόρους στον αγώνα για την καταπολέμηση της βίας. Το τόνισα, άλλωστε, και στους εκπροσώπους των 10 από τις 12 νόμιμες Λέσχες (με 222 παραρτήματα), που υφίστανται αυτή τη στιγμή, στη μεγάλη και πολύωρη διαβούλευση-σύσκεψη όλων των θεσμικών και αθλητικών φορέων που διοργανώσαμε την περασμένη εβδομάδα. Και αναμένουμε από μεριάς των εκπροσώπων των νόμιμων Λεσχών να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να δείξουν έμπρακτα, τις προσεχείς ημέρες, πως όσα συζητήσαμε σ’ αυτή τη μεγάλη σύσκεψη, που για πρώτη φορά ήταν -όπως έπρεπε- συνομιλητές, τα ασπάζονται. Και λέω «για πρώτη φορά», καθώς και στο πρόσφατο παρελθόν είχε γίνει μια προσπάθεια συνεννόησης και συνάντησης από μέρους μας, αλλά δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και έτσι «ναυάγησε» τότε η προσπάθεια. Ελπίζω ότι κάτι έχει αλλάξει τώρα και κάπως έχουν ωριμάσει οι εκπρόσωποι των νόμιμων Λεσχών. Ωστόσο, εφόσον ένα μέλος της Λέσχης ή Παραρτήματός της, υποπέσει σε βαρύ αδίκημα, όπως αυτά περιγράφονται στο νόμο, είναι λογικό να υπάρξει συνέπεια. Αναλόγως, από έναν έως 12 μήνες αναστολής λειτουργίας της Λέσχης ή του Παραρτήματος. Και φυσικά, αποπομπή του παραβατικού μέλους. Αυτό δεν λέγεται «μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά», το αντίθετο: ήρθε η ώρα να χωρίσουν η ήρα από το στάρι, οι υγιείς οργανωμένοι οπαδοί από τους χούλιγκαν».

-Με ποιο τρόπο θα προσδιορίζεται νομικά η ευθύνη των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών για περιστατικά αθλητικής βίας και με ποια λογική θα επιβάλλονται οι αντίστοιχες κυρώσεις, από την στιγμή που κάποια γεγονότα μοιραία δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν από αυτές;
«Όπως ξέρετε, προκειμένου να συσταθεί νόμιμα μία Λέσχη Φιλάθλων, θα πρέπει το ερασιτεχνικό σωματείο, η ΠΑΕ ή η ΚΑΕ, να χορηγήσει σχετική βεβαίωση και να την αναγνωρίσει. Εφόσον, λοιπόν, χορηγούν τη βεβαίωση, υποχρεούνται να ασκούν με εκπρόσωπό τους εποπτεία και έλεγχο στις Λέσχες που έχουν αναγνωρίσει. Υπάρχει -και δεν νομίζω ότι αμφισβητείται από κάποιον- αντικειμενική (όχι ποινική) ευθύνη τους για οποιεσδήποτε πράξεις βίας των μελών των νόμιμων Λεσχών τους, όταν αυτές τελούνται στο γήπεδο, είτε κατά τις οργανωμένες μετακινήσεις τους, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τη λήξη των αγώνων. Σε άλλες σοβαρές περιπτώσεις επεισοδίων και εν γένει φαινομένων βίας από μέλη Λεσχών -μακριά, ωστόσο, από το γήπεδο και σε χρόνο διαφορετικό από αθλητικές εκδηλώσεις- θα εξετάζεται ο βαθμός ευθύνης του σωματείου/ΠΑΕ/ΚΑΕ, κατόπιν κλήσης σε ακρόαση και εισήγησης από την ΔΕΑΒ διοικητικών κυρώσεων (πρόστιμο ύψους 10.000€ έως 1.000.000€)».

-Για ποιες περιπτώσεις προβλέπεται να προχωρήσει η Κυβέρνηση σε κατάργηση του ανασταλτικού χαρακτήρα των ποινών για φαινόμενα αθλητικής βίας;
«Πρόκειται για το γνωστό «ιδιώνυμο», που επαναφέραμε με τον ν. 4809 τον περασμένο Ιούνιο. Πλέον, κλείνει κάθε πιθανή εξαίρεσή του και για μία σειρά από αδικήματα, απαγορεύεται η αναστολή έκτισης της ποινής τους σε περίπτωση καταδίκης ή η μετατροπή της σε κοινωφελή εργασία. Τα σημαντικότερα τέτοια αδικήματα είναι η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, οι βιαιοπραγίες οπουδήποτε, η κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη, η κατοχή βεγγαλικών, καπνογόνων, φωτοβολίδων και λοιπών εύφλεκτων υλικών, η είσοδος σε αθλητική εγκατάσταση με καλυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου και φυσικά όλα τα κακουργηματικής φύσεως αδικήματα».

-Ποιες είναι οι διατάξεις που προωθούνται για το θέμα της χρήσης κουκούλας στους αγωνιστικούς χώρους;
«Όπως προανέφερα, το θέμα της χρήσης κουκούλας στους αγωνιστικούς χώρους, διάταξη την οποία εισηγήθηκε το Υπουργείο Δικαιοσύνης και συμφωνούμε, προβλέφθηκε ως περίπτωση στο «ιδιώνυμο». Όποιος λοιπόν εισέρχεται και παραμένει σε αθλητική εγκατάσταση με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του (κουκούλα, full face κ.λπ.), με σκοπό να παρεμποδίσει την ταυτοποίησή του τελώντας αξιόποινες πράξεις, θα τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και η ποινή αυτή δεν θα αναστέλλεται και δεν θα μετατρέπεται».

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε στα πέναλτι και πήρε την τρίτη θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

 

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην τελευταία ημέρα του φιλανθρωπικού αγώνα στο Βόλο, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι (μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας) του Αστέρας Τρίπολης, στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που διεξάγεται στον Βόλο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε δις, ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε τα γκολ της ισοφάρισης σε ισάριθμες φορές και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, οι παίκτες του Θανάση Στάικου ήταν πιο… ψύχραιμοι, επικράτησαν 4-3 και πήραν την τρίτη θέση του τουρνουά στο Βόλο.

Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν στην αναμέτρηση στο 13ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Εραμούσπε, έπειτα από στημένη φάση. Στο 21′, οι Αρκάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Μπερτόγλιο να σταματά στο αριστερό δοκάρι, αλλά εν συνεχεία βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 38ο λεπτό. Ο Κιάκος σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, ο Αστέρας κέρδισε το πέναλτι και ο Μπαράλες ευστόχησε από τη λευκή βούλα για το 1-1.

Στο δεύτερο μισό και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα και πάλι από στημένη φάση. Μετά από κόρνερ, ο Μπαγκαλιάνης σηκώθηκε για την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Οι Αρκάδες βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα για την ισοφάριση, καθώς στο 87ο λεπτό, ο Ρεγκίς έκανε ωραία ενέργεια και ολοκλήρωσε εύστοχα τη φάση.

ΓΚΟΛ: 39′ Μπαράλες, 87′ Ρεγκίς / 13′ Εραμούσπε, 50′ Μπαγκαλιάνης

Δοκάρι: 21′ Μπερτόγλιο

Τα πέναλτι:

Κρέσπι 0-0 (δοκάρι)
Εραμούσπε 0-0 (απόκρουση)
Μπενίτο 1-0
Ροσέρο 1-1
Ιγκλέσιας 1-1 (απόκρουση)
Πήλιος 1-2
Αντζουλάς 2-2
Μπιλμπάο 2-3
Γκαρθία 3-3
Μπαγκαλιάνης 3-4

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τιλίκα, Μπερτόγλιο, Σονί, Μπαράλες.

Στον πάγκο οι Σγουρής, Αλάγκμπε, Παπαδόπουλος, Κανελλόπουλος, Ιγκλέσιας, Αλί Μπαμπά, Κρέσπι, Μπενίτο.

ΠΑΣ Γιαννινα (Στάικος): Πρίορ, Μπιλμπάο, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος, Μορέιρα, Ριένστρα, Σόρια, Ροσέρο, Παμλίδης.

Στον πάγκο οι Σούλης, Αθανασίου, Τσίρης, Κύρκος, Λώλης Αλ., Ποζνάνσκι, Τσαβός, Πήλιος, Τζίμας, Μπαγκαλιάνης, Λώλης Ν., Ρίζος, Λιάσος.

 

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανανέωσε η Γρηγοροπούλου με Παναθηναϊκό

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

 

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η νεαρή αμυντικός θα συνεχίσει να φοράει τα “πράσινα” και τη νέα αγωνιστική χρονιά, ενισχύοντας την προσπάθεια του συλλόγου για άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Τζωρτζίνα Γρηγοροπούλου, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Τζωρτζίνα Γρηγοροπούλου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Η νεαρή αμυντικός θα συνεχίσει να φοράει τα «πράσινα» και τη νέα χρονιά ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com η Γρηγοροπούλου είπε: «Μεγάλη μου τιμή και χαρά να βρίσκομαι ακόμα μια χρονιά στον Παναθηναϊκό. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της που είναι η άνοδος στην Α’ Εθνική».

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 λεπτά ago

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ

LIFESTYLE4 λεπτά ago

Τίμησε τον σχεδιαστή Issey Miyake

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 λεπτά ago

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ -ΝΟΤΙΟ ΠΗΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ASTRA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ11 λεπτά ago

Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος που απείλησε με κατσαβίδι την σύντροφό του – Μέχρι και ο συνήγορός του ζήτησε όρους

ΜΠΑΣΚΕΤ16 λεπτά ago

Χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Αβράμοβιτς

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17 λεπτά ago

Νίκησε στα πέναλτι και πήρε την τρίτη θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα

OIKONOMIA19 λεπτά ago

Ρωσία: Διακοπή των ροών πετρελαίου προς την Ευρώπη αναφέρει η Transneft

ΘΕΣΣΑΛΙΑ21 λεπτά ago

Εκατοντάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για το καμίνι που “ντουμανιάζει” Πλαταμώνα και Παντελεήμονα

LIFESTYLE24 λεπτά ago

Κωνσταντίνος Αργυρός: Για «επτανησιακή ρομαντζάδα» ο τραγουδιστής

ΕΛΛΑΔΑ32 λεπτά ago

Βόλος: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά την κραυγή αγωνίας του θύματος του 36χρονου με το κατσαβίδι

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Επεισόδιο στα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ στον Βόλο μεταξύ δύο πολιτών

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Την Πέμπτη 4/8 στις 11 η απολογία του Υποδ.Πυροσβεστικής Δικηγόρος των ανηλίκων ο Σάκης Κοκκίνης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago

Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος

LIFESTYLE3 ημέρες ago

ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Αλμυρός Μαγνησίας από τον θάνατο του Παναγιώτη Αναστασίου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Τραγωδία στα νερά του Παγασητικού- Στην παραλία Σάρες κοντά στις Νηές Μαγνησίας, εντοπίστηκε νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Θλιψη για την 56χρονη Αναστασία Μήσια από Βελεστίνο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ώρες ago

Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων

Δημοφιλή