Connect with us
banner epikhirisis

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτζώκας: «Μεγαλύτερος στόχος η Ευρωλίγκα-Έχουμε καλές πιθανότητες για το πρωτάθλημα, μένει να το δείξουμε»

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε πως η Ευρωλίγκα ήταν προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε πως υπάρχει ισχυρό κίνητρο για το πρωτάθλημα και θεωρεί πως η ομάδα του έχει καλές πιθανότητες να το κατακτήσει απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής των Πειραιωτών άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής στην οκτάδα των ξένων (είναι έξω οι ΜακΚίσικ, Τζόζεφ και Φαλ) μέσα στη μέρα. Αναλυτικά, μίλησε για:

-την προετοιμασία εν όψει του πρώτου τελικού: «Πάντα είναι διαφορετικά τα παιχνίδια, εξαρτάται από την περίοδο, τη φόρμα, την ψυχολογική και σωματική κατάσταση, την υγεία, όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο. Νομίζω θα είναι μια ενδιαφέρουσα σειρά απέναντι σε δύο ομάδες υψηλού επιπέδου. Οι σειρές διαμορφώνονται από το ένα αποτέλεσμα στο άλλο με βάση τη διαχείριση την πνευματική των παικτών, την ετοιμότητά τους γιατί είναι ιδιαίτερα παιχνίδια. Δεν είναι τόσο σημαντικό αυτή τη στιγμή να έχεις καλά στατιστικά, αλλά να κερδίζεις, γιατί αυτό μετράει τελικά. Και οι δύο ομάδες έχουν ιδιαίτερο κίνητρο. Εμείς δουλεύουμε και τακτικά αλλά κυρίως πνευματικά μετά την ολοκλήρωση της Ευρωλίγκας, για να ξαναέρθουμε σε επίπεδο που πρέπει να είμαστε, σε ό,τι αφορά κυρίως το κίνητρό μας και τη διάθεση για να κυνηγήσουμε τον τελευταίο τίτλο».

-την κατάσταση του Ντόρσεϊ: «Ο Ντόρσεϊ δεν θα παίξει αύριο, έχει μια τενοντίτιδα, προέρχεται από την κούραση, καθώς παίζει από το καλοκαίρι με την Εθνική. Δεν έχει χτυπήσει, είναι θέμα κούρασης. Δεν έχει προπονηθεί, ούτε θα προπονηθεί σήμερα και για αύριο είναι εκτός».

-το αν ανησυχεί για ψυχολογικό άδειασμα μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας: «Ανησυχία δεν υπάρχει, αλλά έχουμε την έγνοια ότι πάντα διαμορφώνεται μια κατάσταση μετά από αυτό το αποτέλεσμα, όπως ήρθε και όπως το κυνηγούσαμε. Εδώ έχουμε δώσει έμφαση όλοι, είναι ένας τίτλος σημαντικός και θέλουμε να τον κατακτήσουμε. Ο πρώτος μας στόχος εννοείται ότι ήταν η Ευρωλίγκα, στο πρωτάθλημα είμαστε αήττητοι όλη τη χρονιά και έχοντας το πλεονέκτημα έδρας θεωρούμε ότι έχουμε καλές πιθανότητες να το κατακτήσουμε. Μένει να το αποδείξουμε».

-το αν ο Πίτερς θα επηρεαστεί από το θέμα του μέλλοντός του: «Ο Πίτερς είναι απόλυτα επαγγελματίας, το έχει δείξει τέσσερα χρόνια τώρα και δεν επηρεάζεται από τέτοια πράγματα. Είναι λάθος να επικεντρωθούμε σε έναν παίκτη και στο κίνητρό του. Όλη η ομάδα θα έχει κίνητρο. Όσον αφορά στις εκδηλώσεις αγάπης, καταλαβαίνετε ότι είναι μια ομάδα που έχει πετύχει σημαντικά πράγματα και ο βασικός κορμός έχει μεγάλη αλληλεπίδραση με τους οπαδούς». ¨

Advertisement

-την απόφαση για τους ξένους: «Οι ομάδες προφανώς δεν θα παίξουν με το καλύτερο δυνατό ρόστερ, γιατί υπάρχουν περιορισμοί. Μπορούν όμως να παίξουν με το κατάλληλο ρόστερ. Δηλαδή με βάση τις συνθήκες του αγώνα, με τι θα κατεβάσει ο αντίπαλος. Θα έχουμε οκτώ ξένους και θα παίζουν οι έξι με βάση το σκεπτικό μας. Αυτά αναδιαμορφώνονται κάθε φορά. Έχουμε δικαίωμα ως τις 12 το βράδυ να αποφασίσουμε, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη. Μας απασχολεί, δεν είναι εύκολη απόφαση».

Περισσότερα Εδω!

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο