Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Big Brother: Ποιος είναι ο Χρήστος Ντεντόπουλος που αναδείχθηκε νικητής – Η ζωή στο χωριό, το TikTok και ο Φάνης Λαμπρόπουλος

Published

on

ntentopoulos.jpg
Ο Χρήστος Ντεντόπουλος αναδείχθηκε νικητής του φετινού Big Brother και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Στον τελικό του ριάλιτι που φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΪ, βρέθηκε αντιμέτωπος με τος Γιώργο Αντωνιάδη, Ζωή Ασουμανάκη, Νίκο Ζαφειράκης και Θεοφανία Νικολαΐδη.

Διαβάστε: Big Brother: Μεγάλος νικητής ο Χρήστος Ντεντόπουλος

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον παρουσιαστή, Πέτρο Λαγούτη, ο Χρήστος Ντεντόπουλος ξέσπασε σε πανηγυρισμούς και αγκάλιασε τον Νίκο Ζαφειράκη, ο οποίος τον συνεχάρη. «Ευχαριστώ όλη την Ελλάδα, όλη την Κύπρο, όλους τους φίλους μου, σας ευχαριστώ όλους», είπε συγκινημένος, ο μεγάλος νικητής, ο οποίος στη συνέχεια αγκάλιασε την οικογένειά του και τους συμπαίκτες του.


Big Brother: Ποιος είναι ο Χρήστος Ντεντόπουλος

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Χρήστος Ντεντόπουλος είναι 40 ετών και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα και τη Λακκόπετρα Αχαΐας. Διαμένει στην πρωτεύουσα με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, όπου εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Παράλληλα, ωστόσο, διατηρεί επαφή με τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες στο χωριό του.

Advertisement

Ο Χρήστος Ντεντόπουλος έγινε γνωστός στα social media με τη χαρακτηριστική φράση «Άκουσέ με», μέσα από βίντεο στο TikTok και το Instagram όπου μοιράζεται συμβουλές για καλλιέργειες και διατροφή.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι μέχρι τα 24 του χρόνια ζούσε στη Λακκόπετρα, όπου καλλιεργούσε πατάτες και καρπούζια μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια του, μέχρι που αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Αθήνα για να βρει σταθερό εισόδημα.



Να σημειωθεί ότι ο νικητής του Big Brother έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή «Τα Κουνάβια» με τον Δημήτρη Μπουμπουλίνη, την Ελένη Βουλγαράκη και τον Φάνη Λαμπρόπουλο.

Μάλιστα, ο τελευταίος… ευθύνεται για το παρατσούκλι «Άκουσέ Με». «TikTok, Facebook και όλα αυτά δεν τα λειτουργώ εγώ. Έχω ένα παιδί στη δουλειά που μου τα διαχειρίζεται», έχει δηλώσει ο Χρήστος Ντεντόπουλος. Όπως λέει, η δημοφιλία του οφείλεται στην αυθεντικότητα και την απλότητα με την οποία μιλάει για όσα γνωρίζει από τη ζωή στο χωριό.

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
APON WEB BANNER 300X250
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο