Connect with us

ΚΟΣΜΟΣ

Μπιλ Γκέιτς: Αυτό είναι το επάγγελμα του μέλλοντος που θα αποφέρει εκατομμύρια

Published

on

Spread the love

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Για την ακρίβεια είναι ο 4ος πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη με περιουσία που ξεπερνάει τα 150 δισεκατομμύρια δολάρια.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο Μπιλ Γκέιτς, κάθε δευτερόλεπτο που αναπνέει, ακόμη και όταν κοιμάται, βάζει στην τσέπη του σχεδόν 5 χιλιάδες δολάρια. Ενώ στο φανταστικό σενάριο που θα Ξόδευε 1 εκατομμύριο δολάρια τη μέρα θα χρειαζόταν 400 χρόνια για να ξοδέψει όλη την περιουσία του.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν, με τη διορατικότητα που τον χαρακτηρίζει (δεν βγάζεις τόσα χρήματα εάν δεν έχεις διορατικότητα αλλά και ένστικτό), αναφέρθηκε στο επάγγελμα του άμεσου μέλλοντος που μπορεί να κάνει πλούσιους πολλούς ανθρώπους.

Κλιματική αλλαγή

Το επάγγελμα αυτό έχει άμεση σχέση με την κλιματική αλλαγή. Μάλιστα ο Γκέιτς έχει πει πολλές φορές ότι το θέμα που πρέπει να απασχολεί πλέον την ανθρωπότητα είναι η κλιματική αλλαγή, γιατί αυτά που έρχονται με την καταστροφή του κλίματος, ούτε καν μπορούμε να τα διανοηθούμε.

Σύμφωνα με τον αμερικάνο μεγιστάνα, όσοι ασχοληθούν με την κλιματική αλλαγή μπορεί μέσα σε λίγο καιρό να έχουν κέρδη που θα ξεπεράσουν εκείνα της Tesla και της Microsoft.

Το επάγγελμα έχει άμεση σχέση με αυτό που λέμε «κλιματική τεχνολογία». Δηλαδή προϊόντα και υπηρεσίες που ναι μεν εξυπηρετούν τον άνθρωπο, χωρίς όμως να δολοφονούν το περιβάλλον.

Κάτι τέτοιο είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, οι καινοτομίες στις μπαταρίες, οι κινητήρες υδρογόνου και πολλά άλλα τα οποία με μια σωστή επένδυση από μια start up εταιρία μπορεί να την απογειώσουν.

Ο Μπιλ Γκέιτς μάλιστα μιλώντας σε διαδικτυακό συνέδριο είπε πως σε μια νέα τέτοια επένδυση στον συγκεκριμένο χώρο υπάρχει ρίσκο. «Όμως στο τέλος της ημέρας θα υπάρξουν οκτώ Teslas, δέκα Teslas… Θα υπάρχουν εταιρείες τύπου Microsoft, Google, Amazon που θα βγουν από αυτόν τον χώρο και θα αποφέρουν τεράστια κέρδη. Μην ξεχνάτε ότι μέχρι η Tesla για παράδειγμα να απογειώσει τη μετοχή της κατά 2.000%, τα πρώτα 16 χρόνια, δεν έφερνε κέρδη».

Και συνέχισε: «Η τεχνολογία του κλίματος δεν είναι ένας εύκολος τομέας. Είναι ένας επικίνδυνος τομέας αλλά όσοι αντέξουν μέχρι το τέλος δεν θα πιστεύουν τα κέρδη που θα έχουν αποκομίσει.»

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

loading...
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
ΘΕΣΣΑΛΙΑ26 λεπτά ago

Ξεκινούν τα μαθήματα στη Θεσσαλία τη Δευτέρα

OIKONOMIA1 ώρα ago

Μέτρα στήριξης: Λίγα για τους πολίτες αλλά αρκετά για να μην εκτροχιαστεί ο προϋπολογισμός

ΚΟΣΜΟΣ2 ώρες ago

Πάπας Φραγκίσκος: Οι μετανάστες αντιμετωπίζονται με τρομερή έλλειψη ανθρωπιάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ώρες ago

Σχεδόν 10 ευρώ τα ντοματίνια – Αυξήθηκαν 50% οι τιμές σε φρούτα και λαχανικά

ΘΕΣΣΑΛΙΑ3 ώρες ago

Μαμάκος στο Αστυνομικό Μέγαρο: «Κοινό μας μέλημα η ασφάλεια στην πόλη»

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ώρες ago

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από Αχ. Μπέο για την Κάρλα – Πάνω από 300.000 κολοβακτηρίδια

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ώρες ago

Λιμεναρχείο Βόλου: Στην ανατολική Μαγνησία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής την Τρίτη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 ώρες ago

Μπαίνει στο Κύπελλο με εντός έδρας, αγώνα την Τετάρτη

LIFESTYLE5 ώρες ago

Σαν σήμερα πριν 30 χρόνια έκαναν πρεμιέρα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ6 ώρες ago

Γιατί είναι αναγκαίο ένα αυτοκαταστρεφόμενο ρομπότ στο σπίτι μας;

VIDEO6 ημέρες ago

Λάρισα: Έκαναν «φτερά» ΑΤΜ και χρηματοκιβώτιο από τη Γιάννουλη

VIDEO4 ημέρες ago

Στην εισαγγελία κάτοικοι της Δράκειας υπέστη ζημιές από την κακοκαιρία η περιοχή του Πηλίου

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

«Έρχεται κακοκαιρία που θα θυμίζει Daniel» λέει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Διπλό market pass για τους κατοίκους της Μαγνησίας

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Πήλιο: Εντυπωσιακή αποκατάσταση των ακτών που επλήγησαν από την κακοκαιρία από την ομάδα του «Typhoon Project»

VIDEO1 ημέρα ago

Αυτοψία του Αχιλλέα Μπέου στην λίμνη Κάρλα-Ανήσυχος με την κατάσταση που επικρατεί &την δυσφορία-Ρεπορτάζ: Γιάννης Αποστολίδης

ΘΕΣΣΑΛΙΑ3 ημέρες ago

Η τσίπα δεν αγοράζεται κύριε Αγοραστέ –

ΘΕΣΣΑΛΙΑ6 ημέρες ago

Άδικα έκαναν τους …δύτες οι διαρρήκτες που άνοιξαν πολυκατάστημα την ώρα που η περιοχή βούλιαζε- “Την πάτησαν” με τα… ψεκασμένα χαρτονομίσματα (φωτο) –

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ημέρες ago

Στέφανος Κασσελάκης: Πώς μπορεί να μπει στη Βουλή

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago

Λιβύη: Ποια ήταν η νοσηλεύτρια που σκοτώθηκε στο φονικό τροχαίο – Η τραγική ιστορία της

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλή