Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Μπλόκα της Τροχαίας στην Αττική, “βροχή” από πρόστιμα για παραβάσεις

Published

on

bloka tis troxaias.jpg
Κατασχέσεις αυτοκινήτων, διπλωμάτων οδήγησης, αφαιρέσεις πινακίδων και πρόστιμα-φωτιά σε παραβάτες οδηγούς, βεβαίωσαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας μέσα σε ένα βράδυ, κατά τη διάρκεια ελέγχων σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Διαβάστε: Μύκονος: Συνελήφθη μπράβος – Το “έπαιζε” νταής με αεροβόλο πιστόλι (Εικόνα)


Αττική: 266 παραβάσεις βεβαιώθηκαν μετά από στοχευμένα μπλόκα της Τροχαίας

Οι 1076 συνολικά έλεγχοι που διενεργήθηκαν είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν 266 παραβάσεις, ενώ αφαιρέθηκαν 37 αδειών ικανότητας οδήγησης, 18 άδειες κυκλοφορίας και 37 πινακίδες οχημάτων. Τα μπλόκα που είχαν στηθεί στην Αττική, δεν ήταν τυχαία αλλά στοχευμένα για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, τους επικίνδυνους ελιγμούς, την υπερβολική ταχύτητα και φυσικά για παραβάσεις όπως μη χρήση κράνους-ζώνης ασφάλειας και αλκοόλ.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου μέχρι το πρωί της Κυριακής από κλιμάκια αστυνομικών των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής. Επίκεντρο των ερευνών φυσικά ήταν η Παραλιακή λεωφόρος, η λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου, το κέντρο της Αθήνας αλλά και η λεωφόρος Βουλιαγμένης.

Ένας στους πέντε οδηγούς βρέθηκε να παρανομεί, ανέφεραν αξιωματικοί της Τροχαίας, που επισήμαναν πως ο αριθμός είναι ελάχιστα βελτιωμένος σε σχέση με προγενέστερα στατιστικά στοιχεία, μιλώντας πάντα για το λεκανοπέδιο της Αττικής.



Advertisement

Ωστόσο, παραμένει ακόμη υψηλός καθώς αρκετοί οδηγοί εντοπίστηκαν να κάνουν κόντρες στην λεωφόρο Βουλιαγμένης και τα Λιμανάκια, ενώ άλλοι έφευγαν «τύφλα στο μεθύσι» από νυχτερινά κέντρα της Παραλιακής λεωφόρου. Η μάστιγα των τροχαίων πρέπει να σταματήσει, επισημαίνουν τα στελέχη της Διεύθυνσης Τροχαίας τονίζοντας πως οι έλεγχοι θα πολλαπλασιαστούν εως ότου οι οδηγοί αποκτήσουν οδηγική συμπεριφορά.


Ο “θεριακλής” παράνομος οδηγός

Βέβαια, υπήρξε και μια περίπτωση όπου εντοπίστηκε οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου στην Παραλιακή λεωφόρο, ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και όπως διαπιστώθηκε, το δίπλωμα τού είχε αφαιρεθεί πρόσφατα, πάλι για το ίδιο αδίκημα. Ο θεριακλής παράνομος οδηγός, ωστόσο, επέλεξε να κάτσει και πάλι πίσω από το τιμόνι, αλλά έπεσε στο μπλόκο της αστυνομίας, με αποτέλεσμα, οι τροχονόμοι να του περάσουν χειροπέδες.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
300x250 Giota Negka
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο