

ΕΛΛΑΔΑ
Χαλκίδα: Άνδρας κατήγγειλε ότι τον έδειρε η γυναίκα του – Κατέληξαν στο Τμήμα όπου αλληλομηνύθηκαν
Επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Χαλκίδα, όπου μια γυναίκα φέρεται να χτύπησε τον σύζυγό της ύστερα από έντονο καυγά που είχαν. Το περιστατικό συνέβη σε σπίτι στα Φύλλα, κοντά στο κοιμητήριο, προκαλώντας την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας.
Το ζευγάρι καυγάδισε έντονα και κάποια στιγμή η γυναίκα φέρεται να χτύπησε τον σύζυγό της
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκίδας, οι οποίοι επενέβησαν ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στη συνέχεια προχώρησαν στην προσαγωγή και των δύο εμπλεκομένων, με τον σύζυγο να ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τη γυναίκα του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το eviathema.gr, το ζευγάρι οδηγήθηκε στο τμήμα όπου αμφότεροι κατέθεσαν αλληλομηνύσεις, ενώ οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε το επεισόδιο.
Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη μακριά λίστα των αυξανόμενων περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, που απασχολούν ολοένα και περισσότερο την Ελληνική Αστυνομία και τις κοινωνικές υπηρεσίες.

-
LIFESTYLE8 ώρες ago
Νωρίς πέταξες προς το φως και μας άφησες
-
LIFESTYLE19 ώρες ago
Αντελίνα Βαρθακούρη: Αγνώριστη στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά από 4 χρόνια
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες ago
Φωτιά σε υπαίθριο χώρο στον Ταύρο – Ήχησε 112 για τον πυκνό καπνό
-
LIFESTYLE24 ώρες ago
Άκουσα έναν “δάσκαλο” και για έναν χρόνο δεν μπορούσα να σηκωθώ απ’ το κρεβάτι
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες ago
Φωτιά σε υπαίθριο χώρο στον Ταύρο – Ήχησε 112 για τον πυκνό καπνό, «κλείστε πόρτες και παράθυρα»
-
VIDEO12 ώρες ago
ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΡΗΤΟΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες ago
Τροχαίο στη Λεωφόρο Μεσογείων – Σύγκρουση δύο οχημάτων στο ρεύμα ανόδου
-
LIFESTYLE16 ώρες ago
Αντελίνα Βαρθακούρη: Αγνώριστη στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά από 4 χρόνια