Connect with us
GZachos 002113 e1734681379155 1200x800 620x350.jpg GZachos 002113 e1734681379155 1200x800 620x350.jpg

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Θα ήταν αλαζονικό και προκλητικό να μην πάρουμε το μήνυμα από τις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη – Πρέπει να υπάρξει κάθαρση

Published

on

Πρέπει να υπάρχει κάθαρση μετά από κάθε μεγάλη τραγωδία, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στην ΕΡΤ και σχολάζοντας τις μεγάλες διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα για τις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή.

Αυτό ζητάνε και αυτό αλίμονο εάν δεν τους το δώσει η Ελληνική Δημοκρατία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωστής Χατζηδάκης.

«Θα έπρεπε να ήμασταν αλλού ταξιδεμένοι εάν δεν λαμβάναμε το μήνυμα και από τις μεγάλες συγκεντρώσεις για τα Τέμπη και από τις ευρύτερες αντιδράσεις. Και στις συγκεντρώσεις αυτές ήταν, το ξέρω και από προσωπική εμπειρία, και δικοί μας φίλοι και ψηφοφόροι «..»

Και συνέχισε ο Κωστής Χατζηδάκης: «Πέραν του ότι θα ήταν όχι μόνο αλαζονικό, απαράδεκτο και προκλητικό από την πλευρά της κυβέρνησης να μην καταλάβει αυτό το μήνυμα και να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, θα ήταν και ανόητο να μην κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Τι θα πετυχαίναμε; Να εξοργίσουμε ακόμα περισσότερο, όχι μόνο προφανώς τους γονείς των θυμάτων και τις οικογένειές τους, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία; Γιατί να το κάνουμε; Αυτό θέλουμε και πιστεύω ότι καθώς θα προχωρούν τα πράγματα και θα ξεκινήσει η δίκη και θα γίνουν όλα σύμφωνα με τους κανόνες του κράτους δικαίου, όλοι στο τέλος θα το καταλάβουν. Επαναλαμβάνω πάντως ότι θα ήταν εκτός όλων των άλλων και ανόητο για την κυβέρνηση να πάει να προσπαθήσει να συγκαλύψει κάτι. Πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί όπου πράγματι ανήκουν[…]Αλήθεια πρέπει να υπάρχει παντού. Δεν μπορείς πια να προχωρήσεις με τους πολίτες, με τις καταδικασμένες πρακτικές, τις λαϊκίστικες και τις πολιτικάντικες του παρελθόντος. Αυτό όσο νωρίτερα το καταλάβουμε όλοι, τόσο το καλύτερο».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο