ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσό μετάλλιο για τον Νοέλ στο σλάλομ ανδρών, 29ος ο Αντωνίου (video)


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο Κλεμάν Νοέλ τερμάτισε πιο γρήγορα απ’ όλους και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αλπικό σκι σλάλομ ανδρών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο Γάλλος αθλητής τερμάτισε με συνολικό χρόνο 1:44.09 και άφησε πίσω του τόσο τον Γιοχάνς Στρολτς στη δεύτερη θέση (1:44.70), όσο και τον Σεμπάστιαν Φος-Σόλεβαγκ (1:44.79).
Ο Έλληνας αθλητής, Ιωάννης Αντωνίου τερμάτισε σε συνολικό χρόνο 1:54.29, καταλαμβάνοντας την 29η θέση στο δεύτερο σκέλος του αγωνίσματος σε συνολικά 84 αθλητές!
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
https://platform.twitter.com/widgets.js
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στοίχημα: Η προσωπικότητα της Ρόμα και το know-how του Μουρίνιο


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Βραδιά τελικού η αποψινή καθώς στα Τίρανα θα απονεμηθεί το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν. Τελικός του Κόνφερενς Λιγκ και το Betarades.gr έχει προγνωστικό από το σπουδαίο παιχνίδι Ρόμα – Φέγενορντ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Τελικός του Κόνφερενς Λιγκ που διεξάγεται στις 22:00 στο “Air Albania”, με τη Ρόμα να έχει τον τίτλο του φαβορί αλλά και έναν τεχνικό στον πάγκο της που γνωρίζει καλά πως να παίρνει αυτό που θέλει. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει βρεθεί τέσσερις φορές σε ευρωπαϊκούς τελικούς, μετρώντας ισάριθμες κατακτήσεις. Οι “τζιαλορόσι” προκρίθηκαν στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης προσπερνώντας την Τράμπζονσπορ, τερμάτισαν στην κορυφή αυτού κι έπειτα ξεπέρασαν τα εμπόδια των Φίτεσε, Μπόντο Γκλιμτ και Λέστερ. Εντός συνόρων η Ρόμα επικράτησε με 3-0 της Τορίνο εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική της Serie A, τερμάτισε στην 6η θέση και στο -1 από την 5η Λάτσιο.
Από την πλευρά της η Φέγενορντ έκλεισε με ήττα τις υποχρεώσεις της στην Eredivisie, καθώς ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από την Τβέντε, έβαλε τέλος στο αήττητο σερί δέκα αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις και τερμάτισε στην 3η θέση. Η ομάδα από το Ρότερνταμ ξεκίνησε τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της από τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ: Πέταξε νοκ άουτ Ντρίτα, Λουκέρνη και Έλφσμποργκ, τερμάτισε στην 1η θέση του 5ου ομίλου με 14 βαθμούς (+6 από Σλάβια Πράγας) και ξεπέρασε τα εμπόδια των Παρτιζάν, Σλάβια Πράγας και Μαρσέιγ για να φτάσει στον 4ο ευρωπαϊκό τελικό στα 113 χρόνια ιστορία της. Ομάδα με ποιότητα η Φέγενορντ, ωστόσο υστερεί σε εμπειρία και παραστάσεις, ενώ θα βρει απέναντι της μια ομάδα που “διψάει” για το ευρωπαϊκό τρόπαιο, έχει προσωπικότητα και έναν προπονητή που γνωρίζει τον τρόπο. Θα στηρίξουμε τη Ρόμα στον αποψινό τελικό.
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στοίχημα: Χάλιφαξ για πρόκριση


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι της Τρίτης (24/04), με “μάχες” για την άνοδο σε αρκετά πρωταθλήματα αλλά και δράση σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε πρόταση με αξία από τη National League Αγγλίας και την αναμέτρηση Χάλιφαξ – Τσέστερφιλντ, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην betshop. Πάμε να τη δούμε.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Νοκ άουτ αναμέτρηση για την προημιτελική φάση των πλέι οφ ανόδου. Η νικήτρια ομάδα θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στη League Two. Στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος τερμάτισε η Χάλιφαξ και έχει σήμερα το πλεονέκτημα έδρας. Δεν μπόρεσε να κλείσει θετικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, καθώς στην τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε με 2-0 από τη Στόκπορτ, βάζοντας τέλος σε ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων (2-1-0). Θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, όπου εμφανίζεται πανίσχυρη, τρέχει ένα αήττητο σερί εννέα αναμετρήσεων εκεί, έχοντας κερδίσει τις επτά απ’ αυτές.
Από την πλευρά της η Τσέστερφιλντ τερμάτισε στην 7η θέση της κατάταξης και γνωρίζει πως η αποστολή της απόψε δεν θα είναι εύκολη. Αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Γουόκινγκ στο πιο πρόσφατο, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, σε κανένα από τα τρία τελευταία ματς δεν μπόρεσε να “ματώσει” τα αντίπαλα δίχτυα. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη εκτός έδρας, ηττήθηκε στις τρεις τελευταίες εξόδους της, έχοντας πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στις εννέα τελευταίες. Οι γηπεδούχοι έχουν παρουσιάσει συνολικά φέτος καλύτερο πρόσωπο και έχουν σήμερα το πλεονέκτημα έδρας, όπου στηρίζουν πολλά. Περιμένουμε ότι η Χάλιφαξ θα καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Ανέλαβε υπηρεσία η Κατερίνα Σούρλα στο Νοσοκομείο του Βόλου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Τροχαίο ατύχημα επί της Πολυμέρη τα ξημερώματα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Σοκ 41χρονος Πα-τέρας ασελγούσε στην 10χρονη κόρη του στον Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε 50χρονος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Έχασε τη ζωή του από ανακοπή δρομέας του Skíathos trial Run