MEDIA
Χωρίς “Αύριο” ο ρόλος της Σοφίας Σεϊρλή

Με μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο παραγωγός της νέας μίνι σειράς της ΕΡΤ «Αύριο» -και επιτυχημένος επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, των Αθηναϊκών Θεάτρων-, Διονύσης Παναγιωτάκης, καθώς και ο δημιουργός του πρότζεκτ, Γιώργος Γκικαπέππας, αναφέρονται στην πρόσφατη απροσδόκητη απώλεια της εκλιπούσης ηθοποιού Σοφίας Σεϊρλή.
Διαβάστε: Σοφία Σεϊρλή: Το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας
Ανακοινώνοντας ότι δεν πρόκειται να προβούν σε αναπλήρωση του ρόλου της στη συγκεκριμένη σειρά, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη, στο ταλέντο και στην προσωπικότητά της. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους: «Η οικογένεια της Primavisione, ο Διονύσης Παναγιωτάκης και ο Γιώργος Γκικαπέππας αποχαιρετούν με μεγάλη θλίψη τη σπουδαία ηθοποιό Σοφία Σεϊρλή, που έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή την Κυριακή 10 Αυγούστου, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο θεατρικό και τηλεοπτικό στερέωμα. Παρά το γεγονός ότι η αγαπημένη Σοφία δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τα γυρίσματά της, ο δημιουργός και οι παραγωγοί της σειράς “Αύριο” δεν πρόκειται να προβούν σε αναπλήρωση του ρόλου της ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη, στο ταλέντο και στην προσωπικότητά της».
Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία με τη νέα σειρά στην οποία θα έπαιζε
Η μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων του βραβευμένου σκηνοθέτη και δημιουργού καταγράφει σε σχεδόν πραγματικό χρόνο την αγωνιώδη διάσωση ενός ζευγαριού, το οποίο χάνεται σε έναν ποταμό. Είναι τραγική ειρωνεία, αν σκεφτεί κανείς ότι η 77χρονη πρωταγωνίστρια -κυρίως του θεάτρου, στην τηλεόραση είχε πολύ μικρότερη παρουσία- έχασε τη ζωή της από πνιγμό στους Φούρνους της Ικαρίας την περασμένη Κυριακή 10 Αυγούστου.
Στα της σειράς τώρα, γυρισμένη σε φυσικό περιβάλλον, με υψηλό βαθμό δυσκολίας -μιλάμε για απαιτητικά εξωτερικά γυρίσματα και μέσα στον καύσωνα-, η πρώτη ιστορία διάσωσης στην ελληνική τηλεόραση είναι μια χορογραφία επιβίωσης, ένας ύμνος στον αγώνα για ζωή και στην αυτοθυσία των διασωστών που, τρελοί για την ανθρώπινη ζωή και τη σωτηρία, είναι πάντα εκεί. Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή της Σοφίας Σεϊρλή στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Αύριο» ήταν η τελευταία δουλειά της.
Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή

-
ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες ago
Λουκέτο 48 ωρών και πρόστιμο 10.500 ευρώ από την ΑΑΔΕ σε γνωστό beach bar
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago
“Μας άφησαν χωρίς ρεύμα να καούμε”, λέει κάτοικος
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες ago
Θανάσιμος τραυματισμός πεζού από όχημα αστυνομικού
-
LIFESTYLE19 ώρες ago
Γενέθλια στην Ίμπιζα για την Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με λευκό μπικίνι στην πισίνα
-
LIFESTYLE12 ώρες ago
Θοδωρής Μαραντίνης και Φίλιππος Μαραντίνης: Οι βόλτες πατέρα και γιου στα σοκάκια της Μυκόνου
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago
Εικόνες αποκάλυψης από την πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Φωτιά ξέσπασε στo άλσος Κουρί Κοζάνης: Έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες ago
Πύρινος όλεθρος στην Κάτω Αχαΐα, εφιαλτικό σκηνικό σε Χίο, Ζάκυνθο και Πρέβεζα