LIFESTYLE
Χρήστος Μάστορας: Ρομαντική βόλτα στον Σικουάνα με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Μερικές ημέρες μετά από κάποιες φήμες ότι έχουν αποφασίσει να πάρουν χωριστούς δρόμους, ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ζουν ανενόχλητοι τον μεγάλο τους έρωτα στην πιο διάσημη πόλη της Ευρώπης για ζευγάρια.
Ο λόγος φυσικά για το Παρίσι, ο Χρήστος Μάστορας με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη συνεχίζουν εκεί τις διακοπές τους και μάλιστα τη Δευτέρα (28.04.2025) θαύμασαν τα αξιοθέατα της περιοχής, απολαμβάνοντας μία ρομαντική βόλτα στον Σικουάνα αλλά και μία επίσκεψη στο μουσείου του Λούβρου.
Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής για ακόμα μία φορά αποκάλυψε μέσω των αναρτήσεών του στο Instagram πόσο χιούμορ διαθέτει, καθώς ενώ βρισκόταν πάνω στον Σικουάνα τραγούδησε για το ποτάμι παραφράζοντας τους στίχους του κομματιού «Ζιγκουάλα» που έχει ερμηνεύσει ο Στέλιος Καζαντζίδης.
Παράλληλα, ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε ακόμα δύο βίντεο, μέσα από το μουσείο του Λούβρου.
Ο Χρήστος Μάστορας παρόλο που βρισκόταν μαζί με τη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, προτίμησε να ανεβάσει υλικό που ήταν μόνος.
Το ίδιο έκανε και σύντροφό του, που μοιράστηκε ένα βίντεο από τη βόλτα τους στο διάσημο ποτάμι, με φόντο τον πύργο του Άιφελ.
Τον Σεπτέμβριο του 2024, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο Youtube με καλεσμένη την Dat Lilly, στο οποίο οι δύο γυναίκες απάντησαν σε ερωτήσεις που τους τέθηκαν από άτομα στα κοινωνικά δίκτυα. Στην ερώτηση αν «ψάχνεις έναν άντρα που να σου θυμίζει το πρότυπο του πατέρα σου», το μοντέλο απάντησε θετικά.
«Ισχύει παιδιά, ισχύει. Πάρα πολύ αυτό. Γενικά στη ζωή μου, όχι όποιον σύντροφο. Ο Χρήστος μου θυμίζει πάρα πολύ τον μπαμπά μου. Σχεδόν στα πάντα του. Πάντα το έψαχνα αυτό στους συντρόφους μου. Δεν είχα πέσει ποτέ μέσα σε αυτό, αλλά ο Χρήστος μου τον θυμίζει πολύ», είχε εξομολογηθεί η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες ago
Έχασε τη ζωή της η 32χρονη που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στη Λ. Αθηνών – Σοβαρά τραυματισμένη μια 23χρονη
-
ΒΟΛΟΣ24 ώρες ago
ΣΦΟΔΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΗ ΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες ago
Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης – Αισθητός και στην Αθήνα
-
LIFESTYLE23 ώρες ago
Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου: Τρεις τραυματίες μετά από παράσυρση πεζής από μοτοσικλέτα
-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες ago
Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης – Λέκκας: Θετικό το μεγάλο εστιακό βάθος
-
LIFESTYLE4 ώρες ago
«Δεν μπορώ να δω ακόμη, το ένα μάτι είναι εντελώς θαμπό»
-
LIFESTYLE5 ώρες ago
Συγκινεί η Χάρις Αλεξίου για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Αχιλλέα Θεοφίλου: «Α ρε λατρεμένε νάρκισσε»