ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Χρυσό βραβείο για τη νέα καινοτόμο φιάλη γάλακτος της “ΟΛΥΜΠΟΣ”

Η νέα συμπιέσιμη φιάλη, με μη αποσπώμενο πώμα, την οποία η ΟΛΥΜΠΟΣ εισήγαγε πρώτη στην ελληνική αγορά του γάλακτος, απέσπασε την κορυφαία διάκριση στον διαγωνισμό Packaging Awards 2022. Η επιτροπή αξιολόγησης Packaging Awards 2022, ανέδειξε τις κορυφαίες συσκευασίες της χρονιάς για την καινοτομία τους στον σχεδιασμό, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, την τεχνολογία που αξιοποιήθηκε και τις διαδικασίες, που προσδίδουν αξία σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας ενός προϊόντος.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η νέα συσκευασία διατηρεί το προϊόν ακόμη πιο ασφαλές, καθώς το πώμα της παραμένει πάντα πάνω στη φιάλη, προσφέροντας υψηλή υγιεινή, προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον, αφού στο τέλος ανακυκλώνονται μαζί, χωρίς το πώμα να χάνεται. Μετά την κατανάλωση του προϊόντος, ο όγκος της άδειας συσκευασίας μέσω της συμπίεσης μπορεί να μειωθεί κατά 50%, βοηθώντας έτσι στην εξοικονόμηση χώρου και ενέργειας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το τμήμα Έρευνας και Σχεδιασμού της ΟΛΥΜΠΟΣ ανταποκρίθηκε στην πρόκληση μιας εύχρηστης, πλήρως ανακυκλώσιμης συσκευασίας ΡΕΤ που ενσωματώνει όλες τις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες, συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο στην βιώσιμη ανάπτυξη.
Η ΟΛΥΜΠΟΣ με τη νέα καινοτόμο συσκευασία προχώρησε στην υιοθέτηση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας δυο χρόνια πριν από την υποχρεωτική εφαρμογή της.
Το βραβείο, που είναι Gold και ανήκει στην κατηγορία Sustainability, παρέλαβε στην Αθήνα, την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, ο εμπορικός διευθυντής της ΟΛΥΜΠΟΣ Μιχάλης Βεδεράκης.»

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

-
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα ago
Μάκης Καψάλης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Υπέστη έμφραγμα
-
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα ago
Οδηγός αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο και σκότωσε πατέρα τριών παιδιών στο Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε ο 69χρονος επιχειρηματίας Στάθης Μόκας από Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
ΣΚΙΑΘΟΣ-ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ2 ημέρες ago
Αραχωβα -Το Λαογραφικο Μουσειο Ανακοινωνει Την Εναρξη Των Εργασιων Ψηφιοποιησης Του Ιστορικου Αρχειου
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ3 ημέρες ago
Τα ιδιαίτερα γλυπτά του Ν. Μάνεση στα Λευκά Όρη – Ξυλογλυπτική στα… 1.200 μέτρα
-
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες ago
Νεκρός σε τροχαίο πατέρας 4 παιδιών – Έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, διαλύθηκε το κράνος του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Εξαπατήθηκε 21χρονη από τη Νέα Αγχίαλο,μέσα από μία αγγελία- Έκαναν ΄΄φτερά΄΄ τα «Λεφτά στο Λεπτό»