Connect with us

OIKONOMIA

Coca Cola 3E: Η Ρόδος και τα πρόστιμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Με συχνότητα… 24/7, όπως το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, φαίνεται να βρίσκεται ενώπιον της Επιτροπής Ανταγωνισμού η Coca-Cola Τρία Έψιλον, κατηγορούμενη σχεδόν για τις ίδιες παραβάσεις.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Χθες η Επιτροπή Ανταγωνισμού (ΕΑ) ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους 10.342.773 ευρώ στη leader του κλάδου των αναψυκτικών για πρακτικές μη αξιοκρατικού εκτοπισμού των ανταγωνιστών της.

Συγκεκριμένα, η ολομέλεια της ΕΑ αποφάσισε ομόφωνα την επιβολή προστίμου στην Coca-Cola Τρία Έψιλον μετά την εξέταση της καταγγελίας της ροδίτικης βιομηχανίας παραγωγής αναψυκτικών, χυμών, νερού και ζύθου ΒΑΠ Παντελής Κουγιός ΑΒΕΕ και σχετικής αυτεπάγγελτης έρευνας της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού.

Μάλιστα στην εταιρεία επιβλήθηκε και μέτρο συμπεριφοράς για δύο έτη από τη δημοσίευση της απόφασης. Συγκεκριμένα, όταν η Coca-Cola 3Ε παρέχει με σύμβαση χρησιδανείου ψυγείο αναψυκτικών σε κάποιο σημείο πώλησης και το εν λόγω σημείο πώλησης δεν διαθέτει άλλο ψυγείο για τοποθέτηση αναψυκτικών τύπου cola / non cola άμεσα προσβάσιμο στους καταναλωτές, η εταιρεία θα πρέπει να επιτρέπει στο σημείο πώλησης να αξιοποιεί κατά το δοκούν το 20% του χώρου του ψυγείου που του έχει χρησιδανείσει.

Τέταρτο πρόστιμο

Πρόκειται για το τέταρτο πρόστιμο που επιβάλλεται στην Coca-Cola Τρία Έψιλον από την ανεξάρτητη Αρχή τα τελευταία 20 χρόνια.

Είχε προηγηθεί πρόστιμο ύψους 2.934.702,86 ευρώ το 2002 σε ανάλογη υπόθεση κατόπιν δύο καταγγελιών, της εταιρείας ΑΓΝΗ και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Παρασκευαστών Αναψυκτικών.

Ακολούθησε πρόστιμο ύψους 8.662.644 ευρώ το 2006, καθώς η Pepsico ΗΒΗ, χονδρέμποροι και σούπερ μάρκετ κατήγγειλαν ότι η εταιρεία δεν είχε συμμορφωθεί με την απόφαση του 2002.

Το 2020 επιβλήθηκε στην εταιρεία ένα ακόμη πρόστιμο, αυτή τη φορά για παρεμπόδιση της πραγματοποίησης ελέγχου από τους επιθεωρητές της Επιτροπής Ανταγωνισμού, σε υποκατάστημά της στη Ρόδο.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι πριν λίγες εβδομάδες ομόφωνα απορρίφθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η καταγγελία της εταιρείας αναψυκτικών ΑΓΝΗ με έδρα τον Ορχομενό Βοιωτίας κατά της Coca-Cola 3E για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στις αγορές όπου δραστηριοποιείται, κρίνοντάς την ως νόμω και ουσία αβάσιμη.

Κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης κατ’ επανάληψη

H Coca Cola 3E φαίνεται ότι πέφτει συνεχώς στα ίδια λάθη, δηλαδή το εξής ένα: κατάχρηση της δεσπόζουσας θέση της προκειμένου να «πριονίσει» τα μερίδια αγοράς των ανταγωνιστών της.

Η πρακτική της εταιρείας εστιάζει στις συμβάσεις αποκλειστικότητας όταν δίνεται, με χρησιδάνειο, ένα ψυγείο σε κάποιο σημείο πώλησης και ήδη έχει απασχολήσει πολλές φορές την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Μικρότερες και μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις από τον κλάδο των αναψυκτικών, όπως Λουξ, Green Cola, Βίκος, ΕΨΑ, Κλιάφα, ΒΑΠ, Γεράνι, Τεμένια, Φήμη κ.ά., κινούνται εδώ και χρόνια κάτω από τη «βαριά σκιά» της Coca Cola, έχοντας «βιώσει» τις εμπορικές της μεθόδους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Green Cola, η οποία είναι ένας από τους πρώτους παίκτες στην Ελλάδα που παρουσίασε αναψυκτικό με stevia. Όταν η market leader – και τότε και τώρα – «ένιωσε» να πιέζεται, η Green Cola είδε απέναντί της την ισχύ της Coca-Cola, η οποία έφερε στην αγορά την Coca-Cola με γλυκαντικό στέβια.

Η κόντρα με τη Λουξ

Την ίδια ώρα, ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, αντιπρόεδρος της πατρινής βιομηχανίας αναψυκτικών Λουξ και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, αντέδρασε άμεσα στην είδηση για την επιβολή προστίμου στην ανταγωνίστρια εταιρεία Coca Cola Τρία Έψιλον.

Όπως υποστηρίζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έπρεπε να επιβάλει ελάχιστο πρόστιμο 220 εκατ. ευρώ για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού γιατί είναι υπότροπη. Εξηγεί ότι αφού είναι υπότροπη έπρεπε το πρόστιμο να είναι 10% (αντί 0,46%) του τζίρου της κατά την περίοδο 2015-2019.

Να σημειωθεί ότι η Λουξ βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον market leader εδώ και χρόνια με την οικογένεια Μαρλεφέκα να έχει κατ’ επανάληψιν καταγγείλει τις αποικιοκρατικού χαρακτήρα μεθοδεύσεις της.

Απειλές και τιμωρητική συμπεριφορά

Όπως και παλιότερα έτσι και στην παρούσα υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΑ, η Coca-Cola 3E χρησιμοποίησε ποικίλες πρακτικές, προβαίνοντας σε σύναψη προφορικών συμφωνιών αποκλειστικότητας ή σε πρακτικές μη αξιοκρατικού εκτοπισμού συγκεκριμένων ανταγωνιστών με σκοπό την προώθηση σήματος (single branding) (και ειδικότερα προϊόντων ή/ και ψυγείων ή/ και σημάτων των ανταγωνιστών της), όπως π.χ. σε απειλές και τιμωρητική συμπεριφορά σε περίπτωση συνεργασίας με ανταγωνιστικό προμηθευτή, και σε άλλες πρακτικές ισοδύναμου αποτελέσματος.

Η ροδίτισσα ΒΑΠ κόντρα στη βασίλισσα των αναψυκτικών

Η ΒΑΠ Παντελής Κουγιός ΑΒΕΕ αποτελεί ισχυρή δύναμη στη Ρόδο και συνολικά στην περιοχή των Δωδεκανήσων.

Εκτός από την παραγωγή των δικών της σημάτων σε αναψυκτικά (ΒΑΠ Fresh), χυμούς, παγωμένο τσάι, εμφιαλωμένο νερό (Απολλώνιο) και μπίρα (Ζύθος ΒΑΠ) από το 1980 αποτελεί εμφιαλωτή της Pepsico, τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή των προϊόντων Coca – Cola εντός – και κυρίως – εκτός τειχών.

Η αρχή έγινε το 1967 σε ένα πατάρι 100 τ.μ., στην οδό Καποδιστρίου, στο κέντρο της Ρόδου, κοντά στο εμπορικό λιμάνι. Τότε ο Παντελής Κουγιός, έχοντας επιστρέψει από την Αφρική όπου δούλευε σε ένα εργοστάσιο αναψυκτικών, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία.

Παρά τον ανταγωνισμό η μικρή ΒΑΠ συνεχώς αυξάνει τον τζίρο της, ώσπου το 1975 το εργοστάσιο μεταφέρεται στη περιοχή Ασγούρου Ρόδου σε καινούργιες και μεγαλύτερες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Μία 5ετία αργότερα η εταιρεία υπογράφει συμβόλαιο με την Pepsico για την διάθεση και εμφιάλωση των γνωστών αναψυκτικών Pepsi και 7UP.

Το 1987 ο Παντελής Κουγιός αποχωρεί συνταξιοδοτούμενος και μεταβιβάζει τις μετοχές του στους άλλους δυο μετόχους, τον γιό του Βασίλη και τον Γιάννη Τσίγκο, επίσης μέλος της οικογένειας.

Το 1991 η εταιρία μεταφέρεται σε ακόμα πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, στην Αγία Βαρβάρα Κοσκινού, εώ μπαίνει δυναμικά και στο χώρο της παραγωγής αναψυκτικών.

Το 1998 προχωρά στην παραγωγή φυσικού επιτραπέζιου νερού εμφιαλωμένου νερού, το γνωστό σε όλους τους Ροδίτες, Απολλώνιο.

Η διεύρυνση της παραγωγής συνεχίζεται με την παραγωγή και διάθεση των φυσικών χυμών ΒΑΠ, ενώ το 2009 η εταιρεία ολοκληρώνει μία ακόμη παραγωγική μονάδα, κοντά στο εργοστάσιο αναψυκτικών, προκειμένου να προχωρήσει δυναμικά στην παραγωγή μπίρας με το σήμα Ζύθος ΒΑΠ. Πέντε χρόνια αργότερα, η εταιρεία εισέρχεται και στο παγωμένο τσάι, το VAP Fresh Tea.

Πλέον, η ΒΑΠ, με την τρίτη γενιά να έχει αναλάβει τα ηνία, κατατάσσεται σε υψηλή θέση στην αγορά των αναψυκτικών και είναι αλματωδώς αναπτυσσόμενη στον κλάδο της μικροζυθοποιίας.

Προσφυγή στη δικαιοσύνη

Από την πλευρά της η Coca-Cola 3E, η οποία διαθέτει κωδικολόγιο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών 24/7 (ανθρακούχα ποτά, χυμοί, νερό, ενεργειακά ποτά, φυτικά ροφήματα, έτοιμο τσάι, καφές, premium οινοπνευματώδη και σνακ) δηλώνει ότι διαφωνεί απόλυτα με την απόφασή της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η οποία προβλέπει επιβολή προστίμου συνολικού ύψους 10.342.773 ευρώ και όπως αναφέρει θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Μάλιστα στην οικονομική έκθεση της εταιρείας για το 2021 και ενώ δεν είχε εκδοθεί ακόμη η απόφαση της ανεξάρτητης Αρχής, η διοίκηση της Coca-Cola 3E εκτιμούσε ότι οποιαδήποτε υποχρέωση προκύψει για την εταιρεία, ως αποτέλεσμα και της παραπάνω υπόθεσης, «δεν θα έχει σημαντική δυσμενή επίπτωση στα αποτελέσματα χρήσης, στις ταμειακές ροές ή στη συνολική οικονομική της κατάσταση».

Το 2021 η Coca-Cola 3E πούλησε προϊόντα αξίας 471,8 εκατ. ευρώ και εμφάνισε καθαρά κέρδη 17,1 εκατ. ευρώ από 2,9 εκατ. ευρώ το 2020.

Πιέζουν οι πολυεθνικές

Η γιγάντωση των πολυεθνικών ομίλων, τόσο σε επίπεδο προϊοντικής γκάμας, όσο και στο δίκτυο διανομής και σημείων πώλησης, έχει αρχίσει να πιέζει σημαντικά τις ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των τροφίμων και της εστίασης.

«Η κατάσταση είναι χειρότερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια» αναφέρουν μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, ειδικά στους κλάδους των αναψυκτικών, της ζυθοποιίας και του καφέ.

«Είναι σαφές ότι τα πρόστιμα, όταν μπαίνουν, είναι μικρότερα από τα κέρδη που αποκομίζουν οι μεγάλες εταιρείες παραβαίνοντας τη νομοθεσία του ανταγωνισμού», συμπληρώνουν χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΟΤ

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

OIKONOMIA

Σταϊκούρας: Στις Βρυξέλλες για Eurogroup και Ecofin

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ο Χρήστος Σταϊκούρας αναμένεται την Δευτέρα και την Τρίτη να βρίκεται στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin.Την Δευτέρα, ο υπουργός Οικονομικών θα λάβει μέρος στο Eurogroup, στην οποία θα συζητηθούν η συνολική εικόνα των προϋπολογισμών των κρατών- μελών και οι οικονομικές προοπτικές της ζώνης του ενιαίου νομίσματος.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στη συνέχεια, θα συζητηθούν η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τις κατευθύνσεις για τη μεταρρύθμιση του πλαισίου οικονομικής διακυβέρνησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και οι Εκθέσεις Μεταπρογραμματικής Εποπτείας της Κύπρου, της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας.

Διαβάστε επίσης: Ανοιχτό παράθυρο για νέα μέτρα στήριξης – Τα αιτήματα της Κυβέρνησης προς τις τράπεζες

Στο τραπέζι του Eurogroup το ελληνικό χρέος

Το Eurogroup θα συζητήσει, επίσης, την 1η Έκθεση Μεταπρογραμματικής Εποπτείας της Ελλάδας, η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς πριν από περίπου 10 ημέρες, και επί τη βάσει της Έκθεσης αναμένεται να αποφασίσει για την εφαρμογή συμπεφωνημένων μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους που συνδέονται με την υλοποίηση συγκεκριμένων πολιτικών.

Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν την αποδέσμευση της όγδοης και τελευταίας δόσης από τα κέρδη των ευρωπαϊκών κεντρικών τραπεζών από αγορά ελληνικών ομολόγων (ANFA/SMP), η οποία εκκρεμούσε από το α’ εξάμηνο του 2019, τον μηδενισμό για το β’ εξάμηνο του 2022 του επιπρόσθετου περιθωρίου (step-up margin), η ενσωμάτωση του οποίου προβλέπεται στο επιτόκιο δανείων που έχει παραχωρήσει ο EFSF στην Ελλάδα, και για πρώτη φορά τη μόνιμη μείωση του περιθωρίου αυτού σε μηδενική τιμή για την περίοδο 2023- 2049.

Αύριο η εκλογή προέδρου του Eurogroup

Τέλος, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το πρόγραμμα εργασιών του Eurogroup για το α’ εξάμηνο του 2023 και θα προχωρήσουν στην εκλογή του προέδρου του Eurogroup.

Το Eurogroup θα συνεδριάσει επιπλέον αύριο σε διευρυμένη σύνθεση, με θέμα ημερήσιας διάταξης τις μακροοικονομικές εξελίξεις και προοπτικές, εστιάζοντας στον συντονισμό των προσπαθειών για την αντιμετώπιση των υψηλών τιμών στην ενέργεια και των πληθωριστικών πιέσεων. Ο υπουργός Οικονομικών θα λάβει μέρος, επίσης αύριο, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM).

Θέμα συζήτησης και το Ταμείο Ανάκαμψης

Μεθαύριο, ο κ. Σταϊκούρας θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Ecofin, στην οποία θα συζητηθούν η πορεία εφαρμογής του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ουγγαρίας, καθώς και η πρόταση για εφαρμοστική απόφαση σχετικά με τα μέτρα προστασίας του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναντι παραβιάσεων των αρχών του κράτους Δικαίου στην Ουγγαρία.

Η ατζέντα της συνόδου περιλαμβάνει ακόμα συζήτηση για την οικονομική στήριξη προς την Ουκρανία, την Οδηγία σχετικά με τη διασφάλιση ενός παγκόσμιου ελάχιστου επιπέδου φορολογίας των πολυεθνικών ομίλων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2023, την αναθεώρηση του πλαισίου οικονομικής διακυβέρνησης της Ένωσης, την αναθεώρηση της οδηγίας για τη φορολογία της ενέργειας, την πορεία των νομοθετικών προτάσεων για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες κ.ά.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

OIKONOMIA

Πετρέλαιο: Ίδια θα παραμείνει η πολιτική του OPEC+

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ο ΟΠΕΚ+ αναμένεται να τηρήσει τους στόχους παραγωγής πετρελαίου, κατά την σημερινή (04/12) συνεδρίαση. Μία ημέρα πριν, G7 και ΕΕ κατέληξαν σε συμφωνία για το πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακόμη, ο ΟΠΕΚ+, που περιλαμβάνει τον Οργανισμό Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών (ΟΠΕΚ) και συμμάχους μεταξύ των οποίων η Ρωσία, προκάλεσαν την οργή των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων δυτικών χωρών τον Οκτώβριο όταν συμφώνησαν να μειώσουν την παραγωγή κατά 2 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα, περίπου το 2% της παγκόσμιας ζήτησης, από τον Νοέμβριο και μέχρι τα τέλη του 2023.

Έξαλλοι στην Ουάσινγκτον με την απόφαση ΟΠΕΚ+

Η Ουάσιγκτον κατηγόρησε την ομάδα και έναν από τους ηγέτες της, τη Σαουδική Αραβία, ότι τάσσονται στο πλευρό της Ρωσίας παρά τον πόλεμο της Μόσχας στην Ουκρανία.

Ο ΟΠΕΚ+ υποστήριξε ότι είχε μειώσει την παραγωγή λόγω ασθενέστερων οικονομικών προοπτικών και οι τιμές του πετρελαίου μειώθηκαν από τον Οκτώβριο λόγω της βραδύτερης κινεζικής και παγκόσμιας ανάπτυξης και των υψηλότερων επιτοκίων.

Η απόφαση για το πλαφόν και η αντίδραση της Μόσχας

Την Παρασκευή, οι χώρες της G7 και η Αυστραλία συμφώνησαν σε ένα πλαφόν στα 60 δολάρια το βαρέλι στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου που μεταφέρεται διά θαλάσσης, σε μια κίνηση που αποσκοπεί να στερήσει από τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν έσοδα διατηρώντας παράλληλα τη ροή του ρωσικού πετρελαίου στις παγκόσμιες αγορές.

Η Μόσχα είπε ότι δεν θα πουλήσει πετρέλαιο βάσει του πλαφόν και πως εξετάζει πώς θα απαντήσει.

Διαβάστε επίσης: G7 και Αυστραλία: Ορισαν πλαφόν 60 δολάρια το βαρέλι στο ρωσικό πετρέλαιο όπως η ΕΕ

Τι αναφέρουν οι αναλυτές του ΟΠΕΚ για το πλαφόν

Πολλοί αναλυτές και υπουργοί του ΟΠΕΚ έχουν πει πως το πλαφόν είναι πολύπλοκο και πιθανόν αναποτελεσματικό καθώς η Μόσχα πωλεί το μεγαλύτερο μέρος του πετρελαίου της σε χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία, που αρνήθηκαν να καταδικάσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο ΟΠΕΚ συγκλήθηκε διαδικτυακά χθες Σάββατο χωρίς τη Ρωσία και τους συμμάχους και δεν συζήτησε το πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου, δήλωσαν πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

«Θα κρατήσουμε την παραγωγή όπως είναι», δήλωσε σήμερα μία από τις πηγές. Οι συνομιλίες του ΟΠΕΚ+ αρχίζουν στις 13:00 ώρα Ελλάδας με μια συνάντηση της συμβουλευτικής Κοινής Υπουργικής Επιτροπής Επιτήρησης (JMMC), την οποία θα ακολουθήσει η πλήρης υπουργική διάσκεψη.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
LIFESTYLE46 δευτερόλεπτα ago

Aμάλ & Τζορτζ Κλούνεϊ: Πιο αγαπημένοι και λαμπεροί από ποτέ στο κόκκινο χαλί

ΕΛΛΑΔΑ8 λεπτά ago

Τρίκαλα: «Με έκαιγε με σταυρό» – Βασανιστήρια από τον ιερέα με τους «μαϊμού» εράνους καταγγέλλει 23χρονος

ΚΟΣΜΟΣ16 λεπτά ago

Νότια Αφρική: Ο πρόεδρος Σίριλ Ραμαφόζα δεν παραιτείται

LIFESTYLE20 λεπτά ago

«Στα 35 μου ένιωσα την άνεση να μιλήσω στην οικογένειά μου για τη σεξουαλικότητά μου»

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ21 λεπτά ago

NASA: Διαστημικός περίπατος από δύο αστροναύτες – Βίντεο

ΕΛΛΑΔΑ27 λεπτά ago

Σεπόλια: Τα ψηφιακά ίχνη του Μίχου «καίνε» τους παιδεραστές

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ32 λεπτά ago

Η “ερυθρόλευκη” ενδεκάδα απέναντι στη Σταντάρ

ΚΟΣΜΟΣ35 λεπτά ago

Ινδονησία: Απομακρύνονται 2.000 κάτοικοι λόγω της έκρηξης ηφαιστείου

LIFESTYLE39 λεπτά ago

Ο 22χρονος τραγουδιστής που περνά σε προβολές Αργυρό, Βίσση και Βανδή

ΕΛΛΑΔΑ46 λεπτά ago

Ευρυτανία: Συνεχίζεται το θρίλερ της 48χρονης – Αγνοείται για 74 ημέρες

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Σοκ στην Σκιαθο 37χρονη έγκυος εχασε το 9 μηνών μωρό της στην εντατική η ίδια σε κρίσιμη κατάσταση

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Συγκλονίζει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας: Τη θέλω κοντά μου αλλά ξέρω ότι δεν γίνεται

LIFESTYLE7 ημέρες ago

Αποκαλύψεις – φωτιά από την Τζούλια Νόβα: «Στον Τροχό της Τύχης όλοι ξεσπούσαν σε εμένα, έγινε κάτι και…» (vid)

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Πρώην παίκτης ριάλιτι: «Ήμουν ο πιο επιτυχημένος άνδρας escort με 1.000€ την βραδιά, είχα πελάτες ηθοποιούς»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ7 ημέρες ago

ΑΡΑΧΩΒΑ: ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ Η ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

LIFESTYLE7 ημέρες ago

Ο Νίκος Παπαδάκης αποκαλύπτει – «Με έπιασε ένας πόνος, είπα ότι αν θα τη βγάλω θα το κόψω»

LIFESTYLE7 ημέρες ago

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -ΑΡΑΧΩΒΑ:Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΗΜΙΝΑ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΚΚΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Έφυγε από την ζωή ο Γιωργος Κόταλης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Τα πρώτα χιόνια στα Χανια Πηλιου και στο χιονοδρομικό

LIFESTYLE5 ημέρες ago

Ο Κώστας Βουτσάς βρέθηκε στην «Παριζιάνα» γιατί ήταν στα «μέλια» με την Έρρικα Μπρόγιερ

Δημοφιλή