A.E.Λ.
CRIMSONSCORER – S.L.2 / 2η


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σε ένα πραγματικό τοπικό ντέρμπι ο «λαβωμένος» από σημαντικές απουσίες – λόγω κορονοϊού – Απόλλων Λάρισας ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις και η Α.Ε.Λ. τους τρεις βαθμούς.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Οι «κυανόλευκοι» έπαιξαν παιχνίδι πρωτοβουλίας, χωρίς κόμπλεξ και έδειξαν ότι γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία, απέναντι στην Α.Ε.Λ. η οποία κυνήγησε και πήρε τους τρεις σημαντικούς βαθμούς, χωρίς όμως να ικανοποιήσει τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Αλκαζάρ.
Σίγουρα θα πρέπει η Α.Ε.Λ. θα πρέπει να βελτιώσει στα επόμενα επίσημα παιχνίδια τον τρόπο ανάπτυξης της.
Μια ομάδα με στόχους δεν μπορεί να ακολουθεί το παιχνίδι αντιπάλου και να προσπαθεί να κερδίσει στην κόντρα.
Φυσικά πολλές φορές παίζει ρόλο και η ποιότητα των παικτών που κάνει την διαφορά.
Όμως όταν αυτήν δεν φαίνεται, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν.
Φυσικά εδώ ταιριάζει ότι ο «σκοπός αγιάζει τα μέσα»
Ο Απόλλωνας που αναμφίβολα έπαιξε μπαλάρα, άντως αν είχε έναν γκολτζή τότε το αποτέλεσμα στο Αλκαζάρ θα ήταν πολύ διαφορετικό.
Μάλιστα είχε και δύο κλασσικές ευκαιρίες να σκοράρει όταν το σκορ ήταν «ρευστό» στο 1-0.
Μια στο πρώτο ημίχρονο στο 32′ με τον Παναγιώτου και μία η πιο κλασσική, στο 85′ όταν από φάουλ του Λίταινα, ο Γιαννίτσης δεν πρόλαβε να ακουμπήσει απλώς την μπάλα η οποία πέρασε ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου φεύγοντας αουτ!
Στο 16′ κόντρα στην ροή του αγώνα ο Συμελίδης έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Όκμποε με σουτ έκανε το 1-0.
Πανομοιότυπη φάση με τον Ακούνια στο 44′ να βγάζει την σέντρα και ο Όγκμποε να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.
Στην επανάληψη η Α.Ε.Λ. έφτανε δύσκολα στα καρέ του Απόλλωνα, ενώ οι παίκτες του Straccia παρότι είχαν κατοχή τους έλειπε απλά το τελείωμα των φάσεων.
Στο 88′ τελικά σε επίθεση των «βυσσινί» ο Γλυνός με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Διαιτητής ήταν ο Τσαγκαράκης (Χανίων)
Α.Ε.Λ. (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου (75’ Μαϊδανός), Ηλιάδης, Μαξιμένκο. Κ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Μαυριάς (67’ Ταχάρ), Συμελίδης, Όγκμποε (75’ Γλυνός), Νικολιάς (39’ λ.τρ. Ακούνια)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Straccia): Μάντζαρης, Καρρίκι, Λίταινας, Σκούπρας, Χατζής, Γιαννίτσης, Κοζού, Βίγια (82’ Νούσιος), Παναγιώτου, Καλούσης (67’ Λουκάς), Σούλτσε (62’ Μπαλογιάννης)

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

-
COVER STORY3 ημέρες ago
Αλοννησος έκρηξη σε σκάφος με φωτιά και τραυματισμό μέλους video
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε ξαφνικά 49χρονη γυναίκα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Ληστεία σε ζαχαροπλαστείο του Βόλου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Συνελήφθη 34χρονη που δούλευε χωρίς πιστοποιητικό υγείας
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΗΝ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Πέθανε ο γνωστός καθηγητής αγγλικών Θανάσης Ζούγλος από Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Χωρις σημα Ίντερνετ η COSMOTE στην Σκιαθο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
SUNDAY:ΤΟ ΠΛΩΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ.