MEDIA
Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να… γλείφω για να υπάρχω

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Με μια ατάκα που δύσκολα περνά απαρατήρητη, η Άννα Ζηρδέλη μίλησε στην κάμερα του «Breakfast @ Star» για την τηλεόραση, τις ισορροπίες μέσα στις εκπομπές και την ανάγκη κάποιων να γίνονται αρεστοί για να κρατήσουν τη θέση τους. Η δημοσιογράφος, στις δηλώσεις που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο STAR, αναφέρθηκε αρχικά στη δική της φετινή σεζόν, την οποία περιέγραψε με θετικό πρόσημο, ενώ άφησε ανοιχτό το κομμάτι των συζητήσεων για την επόμενη χρονιά.
Διαβάστε: Σοκάρει η εξομολόγηση της Άννα Ζηρδέλη: “Σήκωσε χέρι πάνω μου, κόντεψε να με σκοτώσει” (Βίντεο)
Άννα Ζηρδέλη: Η φετινή σεζόν και το τηλεοπτικό αύριο
Η Άννα Ζηρδέλη έδειξε πως θέλει να απολαύσει το υπόλοιπο της σεζόν, χωρίς να μπαίνει ακόμη σε βεβαιότητες για το τι θα συμβεί από Σεπτέμβρη. «Είναι μια ωραία σεζόν, την έχω χαρεί πάρα πολύ και θέλω να την απολαύσω μέχρι το τέλος. Το πρόσημο που θα της έβαζα σίγουρα θα ήταν θετικό. Δεν έχω κάνει συζητήσεις για του χρόνου, φαντάζομαι ότι θα γίνουν σύντομα. Κυριακή κοντή γιορτή». Η δημοσιογράφος σχολίασε και την πρόωρη ολοκλήρωση της εκπομπής του Κώστα Τσουρού, χωρίς να κρύψει πως η χρονική στιγμή τής φαίνεται δύσκολη. «Στενάχωρο και άβολο που ολοκληρώνεται τώρα η εκπομπή του Κώστα Τσουρού. Ένας μήνας έμεινε, θα τους πείραζε να τελειώσει ως έχει;».
“Τα κανάλια έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι”
Παρότι χαρακτήρισε άβολο το τέλος της εκπομπής, η Άννα Ζηρδέλη αναγνώρισε πως στην τηλεόραση οι αποφάσεις δεν παίρνονται συναισθηματικά, αλλά με βάση τη στρατηγική των καναλιών. «Για να το κάνουν όμως αυτό… τα κανάλια έχουν το μαχαίρι και έχουν το καρπούζι, δεν είναι ιδρύματα και για κάποιο λόγο γίνονται όλα», συμπλήρωσε, ακόμα, η Άννα Ζηρδέλη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR. Με αυτή τη φράση, έδειξε πως πίσω από κάθε τηλεοπτική αλλαγή υπάρχει μια λογική απόφαση, ακόμη κι αν για τους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά ή πίσω από τις κάμερες η εξέλιξη μπορεί να είναι δύσκολη.
Η αιχμηρή ατάκα για το “γλείψιμο” στις εκπομπές
Το πιο δυνατό σημείο των δηλώσεών της ήρθε όταν μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι προσπαθούν να επιβιώσουν στον χώρο. Η Άννα Ζηρδέλη ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να μπει στη λογική του να γίνεται αρεστή σε έναν παρουσιαστή μόνο και μόνο για να έχει θέση σε μια ομάδα. «Δεν πρέπει να γίνεται αρεστός ο κόσμος για να υπάρχει στον χώρο και για να χωράει κάπου. Χίλιες φορές, όχι να είμαι μισητή, να μην πω όμως τίποτα. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να “γλείφω” την παρουσιάστριά μου ή τον παρουσιαστή μου για να είμαι αρεστή και να υπάρχω σε μια ομάδα». Η δήλωσή της είχε ξεκάθαρη αιχμή για τις εσωτερικές ισορροπίες της τηλεόρασης και για το παρασκήνιο που συχνά κρίνει παρουσίες, ρόλους και συνεργασίες. Η Άννα Ζηρδέλη δεν μίλησε με μισόλογα, αλλά έβαλε στο τραπέζι μια πραγματικότητα που πολλοί στον χώρο γνωρίζουν, λίγοι όμως περιγράφουν τόσο ανοιχτά.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago52χρονη έπεσε από μπαλκόνι και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ20 ώρες agoΤσακίρης: «Η ΑΕΚ είναι πλέον πιο ευέλικτη στον τρόπο παιχνιδιού της – Αρέσει πολύ στον Νίκολιτς ο Χριστακόπουλος»
ΚΟΣΜΟΣ16 ώρες agoO Τραμπ λέει ότι «μόλις τελείωσε» μια ιατρική εξέταση στο Walter Reed
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ17 ώρες agoThe Chios Festival: Επιστρέφει με προσωπικότητες διεθνούς κύρους και καλλιτέχνες από 05/08 έως 04/09
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες agoMarfin: “Καμία δικαστική εξέλιξη δεν μπορεί να ανατρέψει την απώλεια των θυμάτων
ΚΟΣΜΟΣ14 ώρες agoΜεγάλη πυρκαγιά έξω από την πόλη Όλμπια στη Σαρδηνία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ9 ώρες agoΟι ενδεκάδες στο Αργεντινή-Ελβετία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ22 ώρες agoΗ ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το φιλικό με τη Λέουβεν









