Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

“Δεν είναι καλοκαιρινή περιπέτεια”: Ο 22χρονος Αντουάν μιλά για τη σχέση του με την 42χρονη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
«Δεν είναι μια καλοκαιρινή περιπέτεια. Είναι αγάπη, είναι σοβαρό και έχουμε σχέδια για το μέλλον». Με αυτή τη φράση ο 22χρονος Αντουάν Λεκόντ περιγράφει τη σχέση του με την 42χρονη Τιφέν Οζιέρ, κόρη της Μπριζίτ Μακρόν, υπογραμμίζοντας πως η διαφορά ηλικίας δεν αποτελεί εμπόδιο για το ζευγάρι. Ο νεαρός αθλητής του kitesurf και επιχειρηματίας μίλησε στη Daily Mail για τη σύνδεσή τους, τονίζοντας πως αυτό που έχει σημασία είναι τα συναισθήματα και η κοινή τους ζωή.

Διαβάστε: Ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μπριζίτ στη συναυλία των BTS στο Παρίσι: Αποθέωση από το κοινό όταν εμφανίστηκαν στη γιγαντοοθόνη (Βίντεο)

«Η ηλικία δεν σημαίνει τίποτα όταν είσαι ερωτευμένος. Η Τιφέν μπορεί να είναι 20 χρόνια μεγαλύτερή μου, αλλά είναι διασκεδαστική, συναρπαστική και γεμάτη χαρά για τη ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντουάν, εξηγώντας πως η διαφορά των δύο δεκαετιών δεν έχει επηρεάσει τη σχέση τους.



Αντουάν Λεκόντ: Δεν είχα ιδέα ότι ήταν η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν

Ο Αντουάν αποκάλυψε ότι αρχικά δεν γνώριζε την ταυτότητα της γυναίκας που είχε απέναντί του, όταν εκείνη πήγε για μαθήματα σέρφινγκ στο Λε Τουκέ, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά: ««Ήρθε για μερικά μαθήματα στις αρχές του καλοκαιριού, τα πήγαμε καλά και επέστρεψε μερικές φορές. Μετά συναντηθήκαμε σε ένα πάρτι στο οποίο ήμουν καλεσμένος. Δεν είχα ιδέα ότι ήταν η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν. Το έμαθα αργότερα. Δεν με επηρεάζει, γιατί αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα πηγαίνουμε καλά και κάνουμε ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο» υπογράμμισε.

Advertisement


Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους διάβασε αρκετά για τον ίδιο και την Τιφέν, ωστόσο τόνισε πως η δημοσιότητα δεν άλλαξε τίποτα μεταξύ τους.

«Είναι κάτι σοβαρό. Δεν είναι μια σχέση του καλοκαιριού. Έχουμε πολλά σχέδια μαζί» σημείωσε, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι σχεδιάζει ακόμη και κοινά επαγγελματικά βήματα. «Εκείνη είναι δικηγόρος και εγώ πρέπει να αναπτύξω το εργοστάσιό μου στη Σρι Λάνκα. Θα ταξιδέψουμε μαζί και ελπίζω η επιχείρησή μου να γίνει ακόμη πιο δυνατή», ανέφερε.




Ο κόσμος δεν μας αντιμετωπίζει διαφορετικά”

Ο 22χρονος δήλωσε επίσης ότι οι γονείς του γνωρίζουν για τη σχέση και είναι θετικοί και πως δεν τον απασχολεί η προσοχή που έχει προκαλέσει η νέα του σύντροφος. «Ο κόσμος δεν μας αντιμετωπίζει διαφορετικά. Γελάμε πολύ μαζί, βοηθάμε ο ένας τον άλλον και απολαμβάνουμε τον χρόνο που περνάμε μαζί» είπε.

Advertisement

Κλείνοντας, όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που τον γοήτευσε περισσότερο στην Τιφέν, απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες, λέγοντας χαμογελώντας: «Μου ζητάτε πολλά. Δεν μπορώ να σας πω τα πάντα για εμάς, αλλά μπορώ να σας πω ότι είμαστε ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι».

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο