Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Δεν προσγειώθηκαν 4 πτήσεις, ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες

Published

on

aerodromio kakokairia kefalonia vasiki.jpg
Ενώ δεν ήταν διακριτή η ένταση στα φαινόμενα, το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς έγινε τόπος ταλαιπωρίας για εκατοντάδες επιβάτες λόγω κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα, ήταν αδύνατον για τέσσερις πτήσεις να προσγειωθούν και αυτό, με τη σειρά του, έφερε καθήλωση στο εσωτερικό του αεροδρομίου ενώ γέννησε και εκνευρισμό. Μάλιστα, ακόμα μεγαλύτερη αμηχανία προκάλεσε η αδυναμία να γίνει πρόβλεψη για την ομαλοποίηση του προγράμματος αφίξεων και αναχωρήσεων. 

Όπως μεταδίδει το τοπικό Μέσο kefaloniapress.gr, τουλάχιστον τέσσερις πτήσεις δεν κατάφεραν να προσγειωθούν σήμερα Κυριακή, με αποτέλεσμα δεκάδες επιβάτες που επρόκειτο να αναχωρήσουν από το νησί, να έχουν γεμίσει τον χώρο του αεροδρομίου, περιμένοντας λύση.








aerodromio-kakokairia-5

Τι αναφέρει το επικαιροποιημένο ΕΔΕΚΦ, πού θα βρέξει

Επικαιροποιήθηκε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ. Είχε προηγηθεί, το βράδυ της προηγουμένης, αναβάθμισή του.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα:Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται μέχρι και αργά το βράδυ της Κυριακής (28-9-2025) στις περιοχές Ζακύνθου, Κεφαλονιάς, Ιθάκης, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας και κατά διαστήματα στις περιοχές Λευκάδας, Μεσσηνίας, Άρτας και Πρέβεζας.

Πρόγνωση Τσατραφύλλια

Με νέα του ανάρτηση στα social media ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, ανέλυσε το γιατί η επερχόμενη κακοκαιρία δεν έχει «χτυπήσει» όπως αναμενόταν τη Δυτική Ελλάδα. Όπως υπογραμμίζει το σύστημα κινείται αργά και τα περισσότερα φαινόμενα τα δίνει στα ανοιχτά του Ιονίου ενώ τονίζει πως αναμένεται να “πέσουν” 50 τόνοι ποιοτικής βροχής. Παράλληλα ο κύριος Τσατραφύλλιας τονίζει πως μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει προβλήματα από την κακοκαιρία.






Η παρουσίαση του Αρναούτογλου

Δύο διαδοχικά συστήματα κακοκαιρίας αναμένεται να επηρεάσουν τη χώρα, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για ισχυρά φαινόμενα σε αρκετές περιοχές. Η γενική τάση του καιρού μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου δείχνει θερμοκρασίες σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Δείτε αναλυτικά στον χάρτη τις περιοχές και τις ώρες με τα ισχυρά φαινόμενα, όπως τα παρουσίασε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Advertisement

Πηγή: kefaloniapress

Περισσότερα Εδω

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο