Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιούν συνδικάτα και φορείς καταγγέλλοντας τη βίαιη και απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας σε διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη, τις προσαγωγές εργαζομένων και τον τραυματισμό ορισμένων από αυτούς. «Η τρομοκρατία δε θα περάσει, των εργατών η πάλη θα τη σπάσει» φωνάζουν εργαζόμενοι και νεολαία που βρίσκονται στην πύλη του υπουργείο. […]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιούν συνδικάτα και φορείς καταγγέλλοντας τη βίαιη και απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας σε διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη, τις προσαγωγές εργαζομένων και τον τραυματισμό ορισμένων από αυτούς.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Η τρομοκρατία δε θα περάσει, των εργατών η πάλη θα τη σπάσει» φωνάζουν εργαζόμενοι και νεολαία που βρίσκονται στην πύλη του υπουργείο.

«Με ρόπαλα και ΜΑΤ χτυπάτε τους εργάτες και στους ΝΑΤΟικους κάνετε τις πλάτες» καταγγέλλουν καθώς οι δυνάμεις καταστολής χτύπησαν την κινητοποίηση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ενάντια στη μετατροπή του σε ορμητήριο των ιμπεριαλιστών και των πολεμικών σχεδιασμών τους.

Στην κινητοποίηση συμμετέχει αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με μέλη του ΠΓ, της ΚΕ και βουλευτές του Κόμματος.

Αντιπροσωπεία των σωματείων μαζί με τον βουλευτή του Κόμματος, Χρήστο Κατσώτη πραγματοποιεί συνάντηση με τον αρχηγό της Αστυνομίας.

Στο μεταξύ τα σωματεία απαιτούν με την κινητοποίηση τους να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες διαδηλωτές. «Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε το κλίμα τρομοκρατίας» ξεκαθαρίζουν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Πόσο θα κρατήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία; Η εκτίμηση Στόλτενμπεργκ