Connect with us
banner epikhirisis

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Denver Post: «Δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στους Νάγκετς ο Βαλαντσιούνας-Πιθανή η επιστροφή στην Ευρώπη»

Published

on

Απίθανη θεωρείται η παραμονή του Γιόνας Βαλαντσιούνας στους Νάγκετς, σύμφωνα με την έγκυρη Denver Post, που βλέπει πολύ πιθανή την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ο 34χρονος Λιθουανός σέντερ, που πέρσι έφτασε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, έχει μη εγγυημένο συμβόλαιο 10 εκατ. δολαρίων για τη νέα σεζόν, με την ομάδα του Ντένβερ να οφείλει να του δώσει μόνο 2 εκατ. δολάρια.

«Είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα είναι στο Ντένβερ την επόμενη σεζόν. Μπορεί να μην είναι καθόλου στο NBA. Μια μεγάλη ομάδα της Ευρωλίγκας (σ.σ. Παναθηναϊκός) προσπάθησε ήδη να τον δελεάσει να φύγει το περασμένο καλοκαίρι και αναμένεται να έχει περισσότερους μνηστήρες από το εξωτερικό φέτος. Αν φύγει από το NBA, αυτό θα του επέτρεπε να είναι πιο κοντά στην πατρίδα του (Λιθουανία) και να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής καθώς μπαίνει στα τελευταία στάδια της καριέρας του», αναφέρει το δημοσίευμα, που αναλύει τους τρόπους με τους οποίους οι Νάγκετς μπορούν να… διασπείρουν χρονικά τα 2 εκατ. δολάρια που πρέπει να του δώσουν.

Ο Βαλαντσιούνας σε 65 ματς στην κανονική περίοδο είχε 8,7 πόντους (58,2% στα σουτ), 5,1 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 13,4 λεπτά κατά μέσο όρο ερχόμενος από τον πάγκο για να ξεκουράζει τον Νίκολα Γιόκιτς. Στα playoffs, όπου οι Νάγκετς αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο από τους Τίμπεργουλβς, ο Λιθουανός είχε μικρότερο ρόλο, καθώς σε 4 ματς είχε 2,8 πόντους (71,4% στα σουτ) και 2,3 ριμπάουντ σε 6,3 λεπτά ανά αγώνα.

Περισσότερα Εδω!

Advertisement
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο