Connect with us

ΚΟΣΜΟΣ

Διαδικτυακές προκλήσεις: Η μεγάλη παγίδα για τα παιδιά – Παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

«Momo», «Jonathan Galindo», «Μπλε Φάλαινα», «η πρόκληση της κανέλλας» και πάει λέγοντας με δεκάδες άλλες προκλήσεις στο διαδίκτυο για παιδιά και εφήβους. Πριν λίγες ημέρες μια νέα διαδικτυακή πρόκληση έκανε την εμφάνιση της στη χώρα μας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Έφηβοι παραμονεύουν στο δρόμο και την κατάλληλη στιγμή πετάγονται μπροστά στα αυτοκίνητα τα οποία πατάνε αμέσως φρένο. Όλο αυτό καταγράφεται και ανεβαίνει μετά στις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Ή όπως αυτό που συνέβη στις ΗΠΑ, με τη διαδικτυακή πρόκληση στο TikTok, «Blackout Challenge». Σε αυτήν την πρόκληση, οι χρήστες της πλατφόρμας καλούνται να στραγγαλιστούν με ένα καλώδιο ή κορδόνι παπουτσιού μέχρι να χάσουν τις αισθήσεις τους για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να καταγράψουν σε βίντεο τη στιγμή ευφορίας, όταν ανακτούν ξανά τις αισθήσεις τους.

Ένα δεκάχρονο κοριτσάκι το έκανε, έχασε τις αισθήσεις του, δεν τις ανάκτησε ποτέ, η μητέρα του το βρήκε αναίσθητο στην ντουλάπα, το μετέφερε στο νοσοκομείο και ύστερα από πέντε ημέρες ο οργανισμός του δεν άντεξε και έσβησε.

Προκλήσεις θανάτου

Οι διαδικτυακές προκλήσεις ξεκινάνε σαν πλάκα και ποντάρουν στον παρορμητισμό των παιδιών και των εφήβων και πολλές φορές λοιπόν καταλήγουν σε τραγωδία. Γιατί είναι όμως τόσο δημοφιλείς ανάμεσα στα παιδιά και τους εφήβους;

Το safeinternet4kids αναφέρει: Εδώ και πολλά χρόνια, τα παιδιά και οι νέοι λαμβάνουν μέρος σε προκλήσεις. Φίλοι ή αντίπαλες ομάδες ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς για να δείξουν ότι δεν αποφεύγουν τον κίνδυνο ή είναι πολύ αδύναμοι ή φοβισμένοι να το κάνουν. Είναι θέμα τιμής για αυτούς.

Οι διαδικτυακές προκλήσεις παρουσιάζουν μεγάλη δυναμική καθώς το κοινό τώρα είναι δυνητικά τεράστιο και όσοι παίρνουν μέρος σε αυτές κυνηγούν likes και σχόλια. Ο αριθμός των likes και των σχολίων θεωρείται ένα σημαντικό μέρος της όλης διαδικασίας.

Οι λόγοι συμμετοχής σε μια πρόκληση συνοψίζονται στα εξής: Διασκέδαση, Ανταγωνισμός ή Σύγκριση, Έμπνευση, Status, Κοινωνική αναγνώριση, Ακόλουθοι (followers), Προβολές (κλικς).

Ακίνδυνες διαδικτυακές προκλήσεις

Εδώ θα πρέπει να κάνουμε ένα διαχωρισμό των προκλήσεων γιατί υπάρχουν και λίγες (ελάχιστες) οι οποίες είναι εντελώς ακίνδυνες. Όπως η πρόκληση του «Κουβά με πάγο», που ήταν δημοφιλής το καλοκαίρι του 2014, χρησιμοποιήθηκε ως τρόπος ευαισθητοποίησης για την νόσο ALS (Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση).

Όποιος δεν έριχνε έναν κουβά με πάγο επάνω του έπρεπε να δωρίσει κάποια χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, 1 στα 6 άτομα συμμετείχαν στην πρόκληση και η ALS έλαβε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως σε δωρεές.

Άλλη ακίνδυνη πρόκληση είναι η «Πρόκληση μανεκέν» που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο το 2016. Αυτή η πρόκληση απαιτούσε όσοι συμμετέχουν να «παγώσουν» σε μια πόζα όπως τα μοντέλα όταν φωτογραφίζονται. Για μια ακόμη φορά συμμετείχαν πολλοί διάσημοι και πολιτικοί. Κάποιοι το έκαναν για να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση σχετικά με συγκεκριμένα θέματα.

Θανατηφόρες διαδικτυακές προκλήσεις

Και ερχόμαστε στις επικίνδυνες μέχρι και θανατηφόρες διαδικτυακές προκλήσεις στις οποίες παιδιά και έφηβοι συμμετέχουν χωρίς να έχουν την αίσθηση του κινδύνου και πολλές φορές καταλήγουν σε τραγωδία.

«Πρόκληση της γόμας»

Σε αυτήν, κάποιος τρίβει μια γόμα στο γυμνό δέρμα του όσο πιο δυνατά μπορεί, ενώ του απαγγέλλουν το αλφάβητο. Αν και αυτό αρχικά δεν φαίνεται πολύ επικίνδυνο, μπορεί να προκαλέσει επώδυνα εγκαύματα και ουλές στο δέρμα και μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει και μόλυνση.

«Πρόκληση του αλατιού και του πάγου»

Εδώ θα πρέπει οι συμμετέχοντες να απλώσουν αλάτι στο σώμα τους και στη συνέχεια να τοποθετήσουν πάγο επάνω στο αλάτι. Αυτό προκαλεί πόνο με τη μορφή μιας αίσθησης καψίματος και η ιδέα είναι δύο ή παραπάνω άτομα να βιντεοσκοπήσουν την πρόκληση για να δείξουν ποιος μπορεί να ανεχθεί τον πόνο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

«Πρόκληση του μαχαιριού»

Οι συμμετέχοντες στην πρόκληση αυτή θα πρέπει να θερμάνουν μέχρι να κοκκινίσει το μέταλλο, ένα κοφτερό μαχαίρι. Στη συνέχεια (και ενώ τους καταγράφουν) θα πρέπει να φέρουν το μαχαίρι όσο πιο κοντά αντέχουν στο δέρμα τους. Το βραβείο σε αυτήν την πρόκληση είναι ουλές τις οποίες επιδεικνύουν.

«Πρόκληση της κανέλλας»

Επικίνδυνη και άκρως θανατηφόρα πρόκληση που έχει στείλε στο θάνατο νέους και πάρα πολλούς στο νοσοκομείο. Ο συμμετέχων πρέπει να καταπιεί ένα κουταλάκι της σούπας γεμάτο με κανέλα, δίχως να πιει νερό. Είναι ένα παιχνίδι θανάτου αφού μπορεί να δημιουργήσει δηλητηριάσεις, ενώ σε πολλές περιπτώσεις η σκόνη να  καταλήξει στους πνεύμονες όπου μετά χρειάζεται αναπνευστική υποστήριξη αφού τα συγκεκριμένα όργανα διαλύονται και καταρρέουν.

Ο νέος που το κάνει νιώθει να πνίγεται, καίγεται ο λαιμός και οι πνεύμονες του, βήχει δίχως να μπορεί να σταματήσει και στο τέλος το πιθανότερο είναι να καταλήξει στο νοσοκομείο. Και όλα αυτά ενώ κάποιος τον καταγράφει και τον ανεβάζει στο διαδίκτυο. Μετά αυτός που το έκανε προκαλεί κάποιον φίλο του να το κάνει.

«Momo»

Η Momo είναι μια τρομακτική, με γουρλωμένα μάτια, αδύνατη γυναίκα (είναι η εικόνα ενός αγάλματος της Gallery Vanilla στο Τόκιο) στην οποία έρχεται κάποιος σε επαφή μαζί της μέσω της εφαρμογής WhatsApp. Της στέλνουν μήνυμα και εκείνη τους βάζει να κάνουν μια σειρά από επικίνδυνες δοκιμασίες που πρέπει να καταγράφονται στο κινητό από κάποιον.

Και όποιος δεν το κάνει μέχρι τέλους ή θέλει να σταματήσει, αρχίσει να δέχεται απειλητικά μηνύματα (μέσω της εφαρμογής WhatsApp), βρισιές, τρομακτικά βίντεο και φωτογραφίες. «Η Momo γνωρίζει πού ζεις», «η Momo θα κάνει κακό στην οικογένειά σου» και άλλα. Όποιος διακόψει την πρόκληση απειλείται ακόμη και με αποκάλυψη των προσωπικών του στοιχείων.

Πολλά παιδιά πέθαναν προσπαθώντας να ολοκληρώσουν την πρόκληση ενώ ένα κοριτσάκι 12 ετών στην Αργεντινή αυτοκτόνησε αφού δεν άντεχε το βάρος και την πίεση.

«Μπλε Φάλαινα»

Η ιδέα και μόνο είναι τόσο τρομακτική που σε κάνει να ανατριχιάζεις. Όποιος συμμετέχει θα πρέπει να υποβληθεί σε μια σειρά δοκιμασιών που διαρκούν 50 ημέρες. Κάθε μέρα η δοκιμασία γίνεται όλο και πιο δύσκολη και επώδυνη.

Κάποια στιγμή ζητάνε από τα παιδιά να αυτοτραυματιστούν σε διάφορα σημεία του κορμιού τους με λεπίδα από ξυράφι ή μαχαίρι. Την 50η ημέρα η «μπλε φάλαινα» σου ζητάει να αυτοκτονήσεις.

Κάθε μέρα θα πρέπει να στέλνεις φωτογραφίες ή βίντεο στην «μπλε φάλαινα» ότι έκανες τη δοκιμασία (πχ ότι αυτοτραυματίστηκες με ξυράφι). Αν δεν το κάνεις σε απειλούν ότι θα σε κυνηγήσουν αφού έχουν πολλά προσωπικά σου στοιχεία που εσύ τα έχεις δώσει στην αρχή για να συμμετάσχεις. Λέγεται ότι η «μπλε φάλαιαν» ξεκίνησε από τη Ρωσία.

«Jonathan Galindo»

Πρόκειται ουσιαστικά για τη μετεξέλιξη της «μπλε φάλαινας». Ξαφνικά σε διάφορα chat rooms διαδικτυακών παιχνιδιών, κάποιος εμφανίζεται φορώντας μια μάσκα που μοιάζει με τον Γκούφι. Αυτός τότε απευθύνει στα παιδιά να κάνουν διάφορες προκλήσεις τις οποίες θα πρέπει να του αποδείξουν ότι τι έκαναν.

Για παράδειγμα τους λέει ότι στις 2 το βράδυ την ώρα που κοιμούνται οι γονείς τους, θα πρέπει να ανέβουν στην ταράτσα και να φωτογραφίσουν το κενό. Ή στις 3 το πρωί να δουν ένα τρομακτικό θρίλερ.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Δοκίμασαν με επιτυχία υπερηχητικό πύραυλο – Πέταξε με ταχύτητα πενταπλάσια του ήχου

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία (USAF) ανακοίνωσε χθες Δευτέρα πως διεξήγαγε επιτυχή δοκιμή υπερηχητικού όπλου, που πέταξε με ταχύτητα πενταπλάσια από αυτήν του ήχου.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Από βομβαρδιστικό B-52

Η δοκιμή έγινε το Σάββατο στα ανοικτά της νότιας Καλιφόρνιας. Βομβαρδιστικό B-52 εκτόξευσε τον πύραυλο (εικόνα αρχείου, επάνω, από τη Lockheed Martin), που αποκαλείται «Οπλο ταχείας αντίδρασης εκτοξευόμενο από αέρος» (Air-launched Rapid Response Weapon, ARRW), αναφέρει ανακοίνωση Τύπου της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Αφού ο πύραυλος αποσυνδέθηκε από τη ράγα στο αεροσκάφος, το σύστημα προώθησης «ενεργοποιήθηκε και λειτούργησε για την προβλεπόμενη διάρκεια, επιτυγχάνοντας υπερηχητικές ταχύτητες πέντε φορές υψηλότερες από την ταχύτητα του ήχου», κατά την ίδια πηγή.

Οι ΗΠΑ δεν είναι η μόνη χώρα που αναπτύσσει υπερηχητικά όπλα, η ταχύτητα και η δυνατότητα των οποίων να ελίσσονται εν πτήσει κάνουν πολύ δύσκολη την παρακολούθηση και την αναχαίτισή τους από τα σημερινά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας.

Ρωσία και Κίνα

Η Ρωσία έχει εκτοξεύσει πυραύλους εναντίον στόχων στην Ουκρανία, ενώ και η Κίνα έχει δοκιμάσει υπερηχητικά όπλα, σύμφωνα με αμερικανούς αξιωματούχους.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας διέψευσε τον Οκτώβριο ότι ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός διεξήγαγε δοκιμή υπερηχητικού όπλου.

Πηγή: ΑΠΕ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Μπάιντεν: Αίρει περιοριστικά μέτρα κατά της Κούβας – Αντίδραση στις ΗΠΑ – «Μικρό βήμα» λέει η Αβάνα

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε χθες Δευτέρα την άρση σειράς περιορισμών σε βάρος της Κούβας, ιδίως στις διαδικασίες μετανάστευσης, στη μεταφορά χρημάτων και στις αεροπορικές συνδέσεις, απόφαση που αναγγέλλεται σφοδρές αντεγκλήσεις στις ΗΠΑ, όπου το ζήτημα είναι πολιτικά ευαίσθητο, ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επανεξέταση με… μέτρο

Η ανακοίνωση αποτελεί καρπό της επανεξέτασης της αμερικανικής πολιτικής έναντι της κομμουνιστικής κυβέρνησης της Κούβας από την κυβέρνηση του δημοκρατικού προέδρου Μπάιντεν.

Στο δελτίο Τύπου που δημοσιοποιήθηκε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η κυβέρνηση Μπάιντεν διευκρινίζει πως θα ξαναρχίσει πρόγραμμα το οποίο είχε ανασταλεί εδώ και αρκετά χρόνια και διευκολύνει τις διαδικασίες μετανάστευσης μελών της ίδιας οικογένειας.

Υπόσχεται επίσης να αυξήσει τις δυνατότητες επεξεργασίας των αιτήσεων για τη χορήγηση θεωρήσεων διαβατηρίου στην Αβάνα.
Επιπλέον, η Ουάσιγκτον ανακοινώνει πως θα καταργήσει το πλαφόν των 1.000 δολαρίων ανά τρίμηνο και ανά αποστολέα/παραλήπτη που εφάρμοζε ως τώρα στις μεταφορές χρημάτων προς την Κούβα, ενώ θα επιτρέπει στο εξής την αποστολή χρημάτων και μεταξύ προσώπων που δεν ανήκουν στην ίδια οικογένεια.

Τονίζει όμως πως οι χρηματοοικονομικές ροές αυτές δεν θα επιτρέψει να «πλουτίσουν» πρόσωπα, ή οντότητες, που κατηγορεί για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το πλαφόν αυτό είχε αποφασιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση του ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο ομοβροντίας μέτρων σε βάρος της Αβάνας κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν θα επιτρέψει επίσης να αυξηθούν οι πτήσεις που συνδέουν τις ΗΠΑ και την Κούβα, καθώς και να εκτελούνται δρομολόγια προς και από άλλες πόλεις, πέραν της πρωτεύουσας της νήσου. Θα άρει την απαγόρευση ορισμένων ομαδικών ταξιδιών που εφαρμόζονταν ως τώρα.

Οι οικονομικές κυρώσεις σε βάρος φυσικών και νομικών προσώπων εξακολουθούν ωστόσο να ισχύουν, φρόντισε να υπενθυμίσει η Ουάσιγκτον.

«Κίνδυνος να στείλει το λάθος μήνυμα»

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες είναι «πρακτικές αποφάσεις προορισμένες να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κατάσταση» στην Κούβα και να προσφερθούν «οικονομικές ευκαιρίες» στους Κουβανούς, εξήγησε ανώτερο στέλεχος της αμερικανικής κυβέρνησης.

Ο δημοκρατικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν επιδιώκει μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην προσπάθεια να «υποστηριχθεί ο κουβανικός λαός» και ο πόθος του για δημοκρατία από τη μια και από την άλλη να επιδεικνύεται αυστηρότητα έναντι της κομμουνιστικής κυβέρνησης.

Το περασμένο καλοκαίρι, καταδίκασε την καταστολή διαδηλώσεων στην Κούβα και έλαβε σειρά μέτρων σε βάρος κουβανών αξιωματούχων. Η Αβάνα έκανε λόγο για κινητοποιήσεις υποκινούμενες από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Το ζήτημα των σχέσεων με την Κούβα είναι πολιτικά καυτό στις ΗΠΑ, όπου ζει μεγάλη κοινότητα αντικομμουνιστών εξορίστων και κουβανοαμερικανών.

Η ανακοίνωση «υπάρχει κίνδυνος να στείλει το λάθος μήνυμα στους λάθος ανθρώπους τη λάθος στιγμή και για λάθος λόγους», επέκρινε αμέσως ο Μπομπ Μενέντεζ, ο πρόεδρος της επιτροπής διεθνών σχέσεων της Γερουσίας, μολονότι εξέχων μέλος του δημοκρατικού κόμματος.

«Συμπαθούντες»

Η συντηρητική αντιπολίτευση, από την πλευρά της, έχει στενές σχέσεις με τους αντικομμουνιστές εξόριστους και φθάνει στο σημείο να μιλά για «συμπαθούντες» του κομμουνιστικού καθεστώτος στην Αβάνα στις τάξεις του δημοκρατικού κόμματος, κάτι που επανέλαβε χθες ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο.

Ο γερουσιαστής της Φλόριντας, όπου ζει το μεγαλύτερο μέρος της κουβανικής διασποράς στις ΗΠΑ, έκρινε επίσης ότι η απόφαση της κυβέρνησης Μπάιντεν αποτελεί «τα πρώτα βήματα προς την επιστροφή στην αποτυχημένη πολιτική του (πρώην προέδρου Μπαράκ) Ομπάμα έναντι της Κούβας».

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο κ. Ομπάμα – του οποίου ο Τζο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος – έκανε την ιστορική επιλογή της αναθέρμανσης των σχέσεων με τη νήσο της Καραϊβικής.

Αλλά με την άφιξή του στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να σκληρύνει τις κυρώσεις σε βάρος της Αβάνας, ακυρώνοντας τις αποφάσεις του δημοκρατικού προκατόχου του ως προς τις διμερείς σχέσεις.

Η αντίδραση της Κούβας

Η κυβέρνηση της Κούβας κατέγραψε χθες Δευτέρα το «μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση» των ΗΠΑ, ωστόσο υπογράμμισε πως οι αποφάσεις της επ’ ουδενί «αίρουν το εμπάργκο» που επιβάλλει η Ουάσιγκτον στην Αβάνα για εξήντα χρόνια, από το 1962.

«Η ανακοίνωση της αμερικανικής κυβέρνησης είναι ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση», όμως «ούτε οι στόχοι, ούτε τα βασικά εργαλεία της αποτυχημένης πολιτικής των ΗΠΑ εναντίον της Κούβας αλλάζουν», ήταν η αντίδραση του κουβανού υπουργού Εξωτερικών Μπρούνο Ροδρίγκες μέσω Twitter.

Πρόκειται για «θετικά μέτρα, όμως πολύ περιορισμένης εμβέλειας», συνόψισε ο επικεφαλής της διπλωματίας της Αβάνας στην ανακοίνωση Τύπου που μεταφορτώθηκε στον ιστότοπο του ΥΠΕΞ.

Θύμισε πως ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υποσχόταν «κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2020 να αμβλύνει τις απάνθρωπες αποφάσεις που είχε πάρει η κυβέρνηση του προέδρου Τραμπ, η οποία σκλήρυνε το εμπάργκο σε επίπεδα άνευ προηγουμένου, και την πολιτική ‘μέγιστης πίεσης’ που εφαρμόζεται έκτοτε σε βάρος της χώρας μας».

«Διάλογο με σεβασμό»

Σε κάθε περίπτωση η αναγγελία της Ουάσιγκτον «δεν τροποποιεί επ’ ουδενί το εμπάργκο ούτε τα βασικά μέτρα οικονομικής πολιορκίας που πήρε ο Τραμπ», ούτε «αίρει την απαγόρευση των ταξιδιών (σ.σ. στην Κούβα) για τους Αμερικανούς».

Και, πάνω απ’ όλα, «δεν αναιρεί την αυθαίρετη και απατηλή συμπερίληψη της Κούβας στον κατάλογο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με τις χώρες που υποτίθεται πως υποστηρίζουν την τρομοκρατία», κάτι που αποτελεί «μια από τις βασικές αιτίες των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η Κούβα στις εμπορικές και οικονομικές συναλλαγές της» σε διεθνές επίπεδο, πάντα κατά τον κ. Ροδρίγκες.

Ο κουβανός υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε πάντως ότι η κυβέρνησή του έχει «διάθεση» να διεξαγάγει «διάλογο με σεβασμό και στη βάση της ισότητας με την κυβέρνηση των ΗΠΑ».

Πηγή: ΑΠΕ

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ6 ημέρες ago

28ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας από τις 15 έως τις 24 Ιουλίου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

65χρονος που ζούσε στη Σκιάθο ο νεκρός που βρέθηκε να επιπλέει στην ακτή του Ξενία Βόλου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Αυξήσεις “φωτιά” στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια -Βόλος – Σποράδες: Εισιτήρια από χρυσάφι

ΘΕΣΣΑΛΙΑ5 ημέρες ago

Ο Γκουσγκούνης και η θρυλική ατάκα «μέριασε γέρο να διαβώ» στην ταινία «Sex… 13 μποφόρ»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ3 ημέρες ago

Στοίχημα: Χωρίς ρίσκο στον αγγλικό τελικό

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο καράβι SPORADES STAR

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Σοκ στη Σκιάθο πέθανε 42χρονος από ανακοπή καρδιάς

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ7 ημέρες ago

Φτωχότερη η Αρχαιογνωσία στην Ελλάδα – «έφυγε» ο καθηγητής Γιάννης Α. Πίκουλας

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ6 ημέρες ago

Στοίχημα: Αξίζει τη στήριξη η Γιουβέντους

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Έβρισαν και χτύπησαν αστυνομικό στην Σκιαθο

Δημοφιλή