ΒΟΛΟΣ
Διακόπηκε για τις 7 Απριλίου η δίκη των έξι αστυνομικών για την υπόθεση Μάγγου

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Διακόπηκε για τη Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου η δίκη των έξι αστυνομικών, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας οι οποίοι κατηγορούνται για βασανιστήρια, επικίνδυνη σωματική βλάβη, έκθεση και παράνομη κατακράτηση κατά συναυτουργία, κατά του Βασίλη Μάγγου.
Ύστερα από δύο και πλέον ώρες ακροαματικής διαδικασίας και κατόπιν τεσσάρων διακοπών αποφασίστηκε ομόφωνα από την έδρα και τους συνηγόρους η διακοπή της δίκης για τον θάνατο του Βασ. Μάγγου για την Μ. Τρίτη (7/4) παρουσία της οικογένειας, αλλά και των μαρτύρων.
Θα αναγνωστούν οι περαιτέρω ενστάσεις ενώ εάν προκύψει χρονικά θα καταθέσουν και οι πρώτοι εκ των μαρτύρων. Στη σημερινή συνεδρίαση συγκροτήθηκε το Δικαστήριο και διαβάστηκαν οι πρώτες ενστάσεις.
Εν συνεχεία και κατά την έξοδο του από τα Δικαστήρια, ο πατέρας του θύματος Γιάννης Μάγγος προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του Karditsalive.Net εν μέσω συνθημάτων, ενώ ακολούθως ξεκίνησε πορεία στους γύρω δρόμους και στην κεντρική πλατεία από τους αλληλέγγυους που βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας. Δεν έλειψαν οι μικροεντάσεις κατά την έξοδο των κατηγορουμένων χωρίς ωστόσο ευτυχώς να προκύψει σοβαρό θέμα.
Ειδικότερα, ο πατέρας του Βασίλειου Μάγγου, Γιάννης Μάγγος σε δηλώσεις στο KarditsaLive.Net, δήλωσε ότι ο γιος του, στις 14 Ιουνίου 2020, χτυπήθηκε από αστυνομικούς έξω από τα δικαστήρια του Βόλου και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Βόλου, όπου, όπως ανέφερε, υπέστη ξυλοδαρμό, βασανιστήρια, εξύβριση, απειλές και εξευτελιστική μεταχείριση.
Όπως υποστήριξε ο ίδιος, στον χώρο της Ασφάλειας δεν δόθηκε ούτε νερό στον Βασίλη Μάγγο, ενώ, σύμφωνα με όσα ανέφερε, αστυνομικοί τον απείλησαν ακόμη και ότι θα τον σκοτώσουν.
Ο Γιάννης Μάγγος δήλωσε επίσης ότι στο δικαστήριο που ξεκίνησε σήμερα δικάζονται έξι αστυνομικοί, οι οποίοι κατηγορούνται για βασανιστήρια, επικίνδυνη σωματική βλάβη, έκθεση και παράνομη κατακράτηση σε βάρος του παιδιού του.
Ο ίδιος ανέφερε ακόμη ότι η υπεράσπιση των κατηγορουμένων επιχείρησε για έκτη φορά να ζητήσει αναβολή της υπόθεσης, ενώ υποστήριξε ότι διατυπώθηκαν ανακριβείς αναφορές σχετικά με τα ιατρικά στοιχεία του εκλιπόντος.
Όπως δήλωσε, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής και η δίκη ξεκίνησε, με τη διαδικασία να συνεχίζεται στις 7 Απριλίου.
Πηγή: Karditsalive.net
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

LIFESTYLE22 ώρες agoΜαρία Σολωμού: Η φωτογραφία που “έκλεψε” από τον Μάριο Αθανασίου και η χιουμοριστική απορία του ηθοποιού (Εικόνες)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ15 ώρες agoΜΙΔΑΣ: Έρχεται το Μητρώο Ιδιοκτησίας Ακινήτων – Τι θα κληθούν να δηλώσουν εκατομμύρια ιδιοκτήτες, πρόστιμα έως 1.000 ευρώ
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες agoΒίντεο-ντοκουμέντο με γυναίκα να κλέβει κατάστημα και να φεύγει ανενόχλητη
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες agoΣτο σπίτι του νεκρού θείου του 34χρονου τα 276.790 από τα 370.000 ευρώ που πήραν από 13χρονο (Βίντεο)
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες ago“Βούλιαζαν” τη Μύκονο στα ναρκωτικά: Γνωστός στις Αρχές Αλβανός με βανάκια μεταφοράς τουριστών πίσω από το κύκλωμα
VIDEO9 ώρες agoΣυνάντηση Μυτιληναίου – Μπέου στο Δημαρχείο Βόλου
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες agoΈντονες αντιδράσεις για τη νέα αναβολή στη δίκη υποθέσεων απατών από Ρομά
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες agoΤράκαραν, παράτησαν το ΙΧ με χιλιάδες ευρώ και εξαφανίστηκαν












