Έκανε «σεφτέ» στην Ευρωλίγκα η Παρί! Η ομάδα του Φραντσέσκο Ταμπελίνι θυμήθηκε τον περσινό της εαυτό και νίκησε 101-94 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη «Χάλα Πιονίρ» του Βελιγραδίου, παίρνοντας το πρώτο της ροζ φύλλο στη φετινή σεζόν και ρίχνοντας στο 0-2 τους Ισραηλινούς.
Οι Παριζιάνοι κυριάρχησαν από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και είχαν πάντα απάντηση στην πίεση των (τυπικά) γηπεδούχων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και στην τέταρτη περίοδο, που δέχθηκαν 31 πόντους, κατάφεραν να πετύχουν 27 και να διατηρήσουν με άνεση το προβάδισμά τους.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Ναντίρ Ιφί, που μέτρησε 21 πόντους, 3 ασίστ και 5 κλεψίματα, βάζοντας το ένα… τρελό σουτ μετά το άλλο. Πολύ καλό ματς από τον «ρούκι» Τζάστιν Ρόμπινσον με 15 πόντους, 3 ριμάουντ και 3 ασίστ, ενώ 9 πόντους, 13 ριμπάουντ και 4 ασίστ είχε ο πολύτιμος Αλάν Ντοκοσί.
Από πλευράς Μακάμπι, 16 πόντους μέτρησε ο άστοχος Λόνι Γουόκερ (3/13 σουτ), ενώ ισάριθμους έβαλε ο Τζεφ Ντάουτιν, 15 ο Τζέιλεν Χορντ και 14 ο Τι Τζέι Λιφ.
Τα δεκάλεπτα: 20-27, 41-48, 63-74, 94-101.