LIFESTYLE
Δημήτρης Κόκοτας: “Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά” – Η αδελφή του μιλά για την πορεία της υγείας του (Βίντεο)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Δημήτρης Κόκοτας: Ο αγώνας που συνεχίζεται
Η Έλλη Κόκοτα περιέγραψε με λόγια λιτά αλλά φορτισμένα τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνει ο τραγουδιστής, τονίζοντας πως η κατάσταση παραμένει σταθερή, με μικρές μεταβολές. «Ο Δημήτρης κάνει τον δικό του αγώνα και περιμένουμε κάτι καλύτερο να γίνει. Είναι καλά, είναι εκεί που ξέρετε ότι είναι, και περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Προσευχόμαστε να γίνει καλύτερα, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο». Τα λόγια της αποτυπώνουν την αβεβαιότητα, αλλά και την ελπίδα που παραμένει ζωντανή μέσα στην οικογένεια.
Οι στιγμές στο νοσοκομείο και η καθημερινή επαφή
Η ίδια αποκάλυψε πως βρίσκεται στο πλευρό του όσο μπορεί, διατηρώντας μια σταθερή, ανθρώπινη επαφή μαζί του. «Πάω στο νοσοκομείο, τον βλέπω, του μιλάω πάντα. Του λέω “Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά”». Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει κάποια αντίδραση από την πλευρά του Δημήτρη Κόκοτα, προτίμησε να μην δώσει περισσότερες λεπτομέρειες: «Δεν μπορώ να σας πω (σ.σ. αν αντιδράει), συγγνώμη».
Η ελπίδα και η ευχή της οικογένειας
Παρά τη δύσκολη κατάσταση, η ελπίδα παραμένει βασικό στήριγμα για τους δικούς του ανθρώπους. «Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά, να γυρίσει στην οικογένειά του και σε αυτούς που τον αγαπούν. Στεναχωριέμαι για τον Δημήτρη που είναι εκεί… εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά, να πάει σπίτι του. Εύχομαι να γίνει το καλύτερο για εκείνον». Η συναισθηματική φόρτιση είναι εμφανής, καθώς κάθε λέξη συνοδεύεται από αγωνία αλλά και βαθιά αγάπη.
Δημήτρης Κόκοτας: Η στήριξη της οικογένειας
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη σύζυγό του, Κατερίνα, υπογραμμίζοντας τη δύναμη και τη στάση της όλο αυτό το διάστημα. «Η Κατερίνα είναι βράχος δίπλα του. Εννοείται». Μια φράση που συνοψίζει τον ρόλο της οικογένειας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.
Το μήνυμα της Έλλης Κόκοτα μέσα από τη δοκιμασία του αδερφού της
Κλείνοντας, η Έλλη Κόκοτα θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς όλους, μέσα από αυτή τη δύσκολη εμπειρία. «Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους. Καλό Πάσχα, υγεία, σε όλους». Μια ευχή που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, όταν προέρχεται από ανθρώπους που βιώνουν μια τόσο δύσκολη δοκιμασία.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΜΑΓΝΗΣΙΑ21 ώρες agoΘλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Ψαθά, πέθανε στον ύπνο του
ΒΟΛΟΣ20 ώρες agoΓυναίκα δέχθηκε επίθεση σήμερα από τον «Κάμελ», στην περιοχή πίσω από το Δημοτικό Θέατρο Βόλου
VIDEO17 ώρες agoΒόλος: Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας μετά από τροχαίο στην Αθηνών
ΒΟΛΟΣ21 ώρες ago«Αφού θέλεις να είσαι αλλού, εντάξει» – Ξανά σε δίκη ο 65χρονος που ήταν σκιά στην πρώην σύντροφό του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ19 ώρες agoΤσίπρας για το όνομα του νέου κόμματος: Ήταν καλή ιδέα, αλλά άργησε
ΚΟΣΜΟΣ13 ώρες agoΝέα Υόρκη: Έκρηξη σε ναυπηγείο – Εργαζόμενοι και πυροσβέστες στους τραυματίες
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΝεκρός άνδρας μετά από παράσυρση από τρένο
ΒΟΛΟΣ17 ώρες agoΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΕ 60’’ – ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ των Αγίων Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου (video)











