Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Δημήτρης Κόκοτας: “Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά” – Η αδελφή του μιλά για την πορεία της υγείας του (Βίντεο)

Published

on

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή, περισσότερο από έναν χρόνο μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον Μάρτιο του 2024, κατά τη διάρκεια προβών για το J2US. Η αδελφή του, Έλλη Κόκοτα, μίλησε στην εκπομπή «To Πρωινό» του ANT1 και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη, μεταφέροντας την πραγματική εικόνα της κατάστασής του, αλλά και την αγωνία της οικογένειας. «Πάω στο νοσοκομείο. Τον βλέπω, του μιλάω», ανέφερε.

Διαβάστε: Δημήτρης Κόκοτας: “Δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, είναι σε μία σταθερά καλή κατάσταση”, λέει η σύζυγός του – “Ο Δημήτρης καταλαβαίνει” (Βίντεο)

Δημήτρης Κόκοτας: Ο αγώνας που συνεχίζεται

Η Έλλη Κόκοτα περιέγραψε με λόγια λιτά αλλά φορτισμένα τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνει ο τραγουδιστής, τονίζοντας πως η κατάσταση παραμένει σταθερή, με μικρές μεταβολές. «Ο Δημήτρης κάνει τον δικό του αγώνα και περιμένουμε κάτι καλύτερο να γίνει. Είναι καλά, είναι εκεί που ξέρετε ότι είναι, και περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Προσευχόμαστε να γίνει καλύτερα, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο». Τα λόγια της αποτυπώνουν την αβεβαιότητα, αλλά και την ελπίδα που παραμένει ζωντανή μέσα στην οικογένεια.

Οι στιγμές στο νοσοκομείο και η καθημερινή επαφή

Η ίδια αποκάλυψε πως βρίσκεται στο πλευρό του όσο μπορεί, διατηρώντας μια σταθερή, ανθρώπινη επαφή μαζί του. «Πάω στο νοσοκομείο, τον βλέπω, του μιλάω πάντα. Του λέω “Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά”». Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει κάποια αντίδραση από την πλευρά του Δημήτρη Κόκοτα, προτίμησε να μην δώσει περισσότερες λεπτομέρειες: «Δεν μπορώ να σας πω (σ.σ. αν αντιδράει), συγγνώμη».

Advertisement

Η ελπίδα και η ευχή της οικογένειας

Παρά τη δύσκολη κατάσταση, η ελπίδα παραμένει βασικό στήριγμα για τους δικούς του ανθρώπους. «Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά, να γυρίσει στην οικογένειά του και σε αυτούς που τον αγαπούν. Στεναχωριέμαι για τον Δημήτρη που είναι εκεί… εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά, να πάει σπίτι του. Εύχομαι να γίνει το καλύτερο για εκείνον». Η συναισθηματική φόρτιση είναι εμφανής, καθώς κάθε λέξη συνοδεύεται από αγωνία αλλά και βαθιά αγάπη.

Δημήτρης Κόκοτας: Η στήριξη της οικογένειας

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη σύζυγό του, Κατερίνα, υπογραμμίζοντας τη δύναμη και τη στάση της όλο αυτό το διάστημα. «Η Κατερίνα είναι βράχος δίπλα του. Εννοείται». Μια φράση που συνοψίζει τον ρόλο της οικογένειας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα περιγράφει την κατάσταση της υγείας του και τον αγώνα που δίνει εδώ και μήνες στο νοσοκομείο.

Το μήνυμα της Έλλης Κόκοτα μέσα από τη δοκιμασία του αδερφού της

Κλείνοντας, η Έλλη Κόκοτα θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς όλους, μέσα από αυτή τη δύσκολη εμπειρία. «Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους. Καλό Πάσχα, υγεία, σε όλους». Μια ευχή που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, όταν προέρχεται από ανθρώπους που βιώνουν μια τόσο δύσκολη δοκιμασία.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο