Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Δημήτρης Σταρόβας: “Όλοι οι φίλοι μου με στήριξαν στο πρόβλημα της υγείας και οικονομικά” (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega, και μίλησε για τη μουσική εμφάνισή του την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2026 στο Θέατρο Βράχων, αλλά και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με την υγεία του. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στους φίλους που στάθηκαν δίπλα του, στην αγάπη του κόσμου και στη χαρά του να επιστρέφει στη σκηνή με μουσικούς που αγαπά.

Διαβάστε: Ο Δημήτρης Σταρόβας δημιούργησε τους Starovas Band και παρουσιάζει το Project “Star Ovation – Το Rock που δεν ξεχάσαμε”

Ο Δημήτρης Σταρόβας επιστρέφει στη σκηνή με φίλους

Με αφορμή την εμφάνισή του στο Θέατρο Βράχων, ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για την επιθυμία που είχε εδώ και χρόνια να δημιουργήσει μια μπάντα με μουσικούς φίλους του. «Πάντα είχα σκοπό να κάνω μία μπάντα με μουσικούς φίλους, που να παίζουν κομμάτια που μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε», είπε χαρακτηριστικά. Όπως ανέφερε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, τον παρακαλούσε επί 25 χρόνια να κάνει μία ροκ μπάντα, κάτι που φαίνεται πως πλέον παίρνει σάρκα και οστά με τρόπο αυθεντικό και γεμάτο συναίσθημα.

Η αγάπη του κόσμου και οι φίλοι που στάθηκαν δίπλα του

Ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, μιλώντας με ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που τον στήριξαν. «Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο. “Σταρόβα, πεθαίνω για σένα”, μου έλεγε και μου έκανε πολύ εντύπωση». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλοι οι φίλοι μου με στήριξαν στο πρόβλημα της υγείας και οικονομικά. Ένα κέρδος είναι η αγάπη του κόσμου που εισπράττω καθημερινά από κάθε είδους ηλικίες. Μέσω αυτής της δουλειάς γνώρισα ανθρώπους σημαντικούς, που μέσα σε ένα 2ωρο μαζί τους φεύγεις εάν όχι καλύτερος, διαφορετικός άνθρωπος».

Advertisement

Η μουσική ως επιστροφή και ως ευγνωμοσύνη

Ο Δημήτρης Σταρόβας εξήγησε πως ο στόχος αυτής της μουσικής συνάντησης δεν είναι απλώς μια εμφάνιση, αλλά μια βραδιά που θα ξυπνήσει μνήμες και θα ενώσει τον κόσμο με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί. «Μας ενδιαφέρει να παίξουμε καλά, να φρεσκάρουμε τις μνήμες μας και να περάσει ωραία ο κόσμος», είπε. Η επιστροφή του στη σκηνή, μετά τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του, μοιάζει να έχει για τον ίδιο ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Είναι μια στιγμή χαράς, ευγνωμοσύνης και επαφής με το κοινό που τον στήριξε και συνεχίζει να του δείχνει την αγάπη του.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο