Στην Αγία Βαρβάρα στις 10 Φεβρουαρίου μοίρασαν τρόφιμα και άλλα είδη σε δικαιούχους του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ. Σήμερα ζήτησαν συγγνώμη γιατί δεν έλεγξαν την ποιότητα των προϊόντων που μοίρασαν μετά τις διαμαρτυρίες των δικαιούχων για την ποιότητα αυτών.

Αγία Βαρβάρα 14 Φεβρουαρίου 2022. Ο Δήμος απολογείται για την κακή ποιότητα των προϊόντων που διανεμήθηκαν στα πλαίσια του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, των οποίων οι δικαιούχοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, δηλαδή είναι  φτωχοί άνθρωποι.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Βαρβάρας με απολογητικό αλλά καθόλου διευκρινιστικό ύφος, έστρεψε το ενδιαφέρον στον ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αττικής) επειδή παρέδωσε τα προϊόντα συσκευασμένα.

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας δεν πραγματοποίησε τον απαιτούμενο έλεγχο  των προϊόντων όπως παραδέχθηκε με συνέπεια να ζητήσει συγγνώμη για την ποιότητα αυτών. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μετά την πρόσφατη διανομή ειδών στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ στις 10 Φεβρουαρίου 2022, ο δήμος μας δέχθηκε παράπονα πολιτών για την ποιότητα των προϊόντων που διανεμήθηκαν. Η διανομή αυτή ήταν έκτακτη, αφορούσε στα τελευταία αδιάθετα προϊόντα του προηγούμενου διαγωνισμού του ΑΣΔΑ και έφτασαν στον δήμο μας συσκευασμένα, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου.

Ζητούμε συγγνώμη από τους πολίτες και με την παρούσα ανακοίνωση τους ενημερώνουμε ότι προτιθέμεθα να ανταλλάξουμε τα κακής ποιότητας προϊόντα με νέα, κατόπιν συνεννόησης με το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας».

Ντροπή για το Κορωπί-Σακούλες με τρόφιμα για φτωχούς πάνω στο δρόμο και σε παλέτες

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Μενίδι – Τραυματίστηκε αστυνομικός