ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Δήμος Λαρισαίων: Συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής πεζοδρομίων στην οδό Ανθίμου Γαζή
Συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής πεζοδρομίων της οδού Ανθίμου Γαζή στην αριστερή πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από σήμερα Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2024 μέχρι και την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2025. Σε ισχύ θα τεθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που προβλέπουν απαγόρευση της στάθμευσης και στις δύο πλευρές, καθ΄όλο το 24ωρο, από την οδό Ηπείρου ως την οδό Λογιωτάτου.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών στην οδό Ανθίμου Γαζή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 3,25μ (τοπική μείωση των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο σε μία, λόγω της στένωσης του οδοστρώματος στην αριστερή πλευρά της οδού κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Ηπείρου προς την οδό Λογιωτάτου) και θα γίνεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.
Σημειώνεται ότι, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής των πεζοδρομίων της οδού Ανθίμου Γαζή, από την οδό Μουρούζη έως την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων).
Οι εργασίες εκτελούνται στα πλαίσια του Δημοτικού Έργου “Βελτίωση της οδικής ασφάλειας γύρω από σχολικά συγκροτήματα στην πόλη της Λάρισας”. Το έργο εντάσσεται στη Δράση «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο», της Πρόσκλησης «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας» του Υπουργείου Εσωτερικών (Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας – Ελλάδα 2.0), με συνολικό προϋπολογισμό της τάξης των 2,24 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες ago
Αγία Παρασκευή: Χωρίς δίπλωμα ο 22χρονος που παρέσυρε με τη μηχανή και σκότωσε τον 85χρονο με τον σκύλο του
-
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες ago
Αγία Παρασκευή: Θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζού από μοτοσικλέτα
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago
Καίτη Γκρέυ: Αυτό είναι το βίντεο που επιθυμούσε να προβληθεί μετά τον θάνατό της – Τι ζητά από τον Θεό
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες ago
Λέσβος: Κατολισθήσεις βράχων από τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ – Ποια σχολεία θα είναι κλειστά
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες ago
Κρήτη: Η πολυτάραχη ζωή του Στέφανου Κοκολογιάννη – Την Πέμπτη απολογείται ο 79χρονος που τον πυροβόλησε
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες ago
Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ στη Λέσβο
-
VIDEO14 ώρες ago
ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ12 ώρες ago
Το σύνδρομο του κραγιόν: Γιατί οι πωλήσεις καλλυντικών αυξάνονται σε περιόδους οικονομικής αβεβαιότητας