Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Διπλή δράση από το 7ο ΓΕΛ Τρικάλων

Published

on

Το 7ο ΓΕΛ επισκέφτηκε η κυρία Μπαλαμίτσα Βέρα υπεύθυνη μονάδας πρόληψης μεσογειακής αναιμίας-εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων για να ενημερώσει την 4η ώρα τους μαθητές της Β΄ τάξης του σχολείου μας.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η κυρία Μπαλαμίτσα αναφέρθηκε στην ανάγκη για πρόληψη προκειμένου να μειωθεί δραματικά η ασθένεια της Μεσογειακής Αναιμίας μόνο μέσα από εξετάσεις, που πρέπει να γίνονται από νεανική ηλικία. Ακολούθως παρουσίασε το έργο της Δωρεάς Μυελού των οστών και με περιγραφικό τρόπο παρουσίασε τα κοινωνικά οφέλη της δωρεάς μυελού, αλλά και τα οφέλη στη γενική υγεία του πληθυσμού. Ολοκλήρωσε με την παρουσίαση του φακέλου υγείας του νέου ευρωπαίου πολίτη, ο οποίος πια είναι απαραίτητος στην εποχή μας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Την 6η και 7η ώρα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Τρικάλων με επικεφαλής τους Πυρονόμο Ζαντήρη Κωνσταντίνο και τον Υπαρχιπυροσβέστη Γρατσάνη Χρήστο ενημέρωσε αρχικά τους μαθητές για το δύσκολο έργο, την εκπαίδευση και την τάση της σύγχρονης υπηρεσίας, την ανάγκη να στελεχωθεί με νέους ανθρώπους, τις αλλαγές που έχουν επέλθει τις δύο τελευταίες δεκαετίες, τα μέτρα πυρασφάλειας και τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Ακολούθως προχώρησαν σε επίδειξη, παρουσιάζοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό του Πυροσβέστη, ενώ εν μέσω ενθουσιασμού οι μαθητές έκαναν χρήση της μάνικας ρίχνοντας νερό ελεγχόμενα.

Ευχαριστούμε τους κυρίους Μπαλαμίτσα Βέρα, Ζαντήρη Κωνσταντίνο και Γρατσάνη Χρήστο καθώς και τις υπηρεσίες τους για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας για άμεση και βιωματική πληροφόρηση των μαθητών μας.

7ο ΓΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
OIKONOMIA5 ημέρες ago

Τρόφιμα με αλεύρι από γρύλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα με την «βούλα» της ΕΕ

ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες ago

Μάκης Καψάλης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Υπέστη έμφραγμα

LIFESTYLE5 ημέρες ago

Ελισάβετ Μουτάφη: Το περιστατικό που έζησε σε εκκλησία στην Αχαρνών

LIFESTYLE7 ημέρες ago

Διαφημίζει τον λογαριασμό της στο OnlyFans με μαύρα διάφανα εσώρουχα

ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες ago

Αμβρόσιος: Νέο παραλήρημα μετά τις εμετικές δηλώσεις για τα Τέμπη – Ποιον ηθοποιό αποκαλεί «διαβολόπαιδο»

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

ΣΚΙΑΘΟΣ-ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ20 ώρες ago

Αραχωβα -Το Λαογραφικο Μουσειο Ανακοινωνει Την Εναρξη Των Εργασιων Ψηφιοποιησης Του Ιστορικου Αρχειου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ2 ημέρες ago

Τα ιδιαίτερα γλυπτά του Ν. Μάνεση στα Λευκά Όρη – Ξυλογλυπτική στα… 1.200 μέτρα

ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες ago

Τέμπη: «Δεν ήταν ποτέ σε κώμα» λέει ο πατέρας της 25χρονης Ανυσίας

ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες ago

Ξάνθη: Φόβοι για βεντέτα μετά την άγρια δολοφονία στο Δροσερό

Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή