ΕΛΛΑΔΑ
Διπλό φονικό σε κάμπινγκ της Φοινικούντας: Πιθανόν ανήλικος ο δράστης

Διαβάστε: Διπλό φονικό σε κάμπινγκ στη Φοινικούντα: O πυροβολισμός που κατήγγειλε το θύμα πριν από λίγο καιρό και το χρονικό του εγκλήματος (Εικόνες & Βίντεο)
Αρχικά η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας ανέφερε: «Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και πολύ περίεργη επειδή δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το εάν είχε απασχολήσει κάποιος στο παρελθόν αυτούς τους δύο ανθρώπους. Όντως υπήρχε κάποια επίθεση πριν από περίπου έναν μήνα κατά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ με αεροβόλο όπλο. Είχε τραυματιστεί ελαφρά χωρίς να υπάρχει αναφορά στην αστυνομία ότι απειλούνταν είτε άμεσα είτε έμμεσα αυτός ή ο συνεργάτης του».
Και συμπλήρωσε ότι «έχουμε αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες που μιλούν για ένα τουλάχιστον άτομο, νεαρής ηλικίας. Είναι πιθανό να είναι ανήλικος».
Οι αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα μετέφεραν στην αστυνομία πως «είδαν ένα άτομο να τραυματίζει θανάσιμα τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια να ακολουθεί τον επιστάτη και να τον πυροβολεί. Δεν γνωρίζουμε με ποιον τρόπο έφτασε και διέφυγε από το σημείο. Είναι μια περιοχή που δεν μπορούν να βρουν οι αστυνομικοί εύκολα βιντεοληπτικό υλικό», σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.
«Υπήρχε αρκετός κόσμος και υπάρχουν και μάρτυρες που άκουσαν και τη συζήτηση θύτη και θύματος. Έγινε μια πολύ μικρή συζήτηση. Ο δράστης ζήτησε χώρο να μείνει στο κάμπινγκ, ο ιδιοκτήτης του ανέφερε πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και τον τραυμάτισε θανάσιμα», συνέχισε η κυρία Δημογλίδου, τονίζοντας ωστόσο πως αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί η αιτία για το έγκλημα και ερευνάται εάν είχε συμβεί κάτι στο παρελθόν με τον δράστη και τα θύματα.
Οι αστυνομικοί αναζητούν προς το παρόν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, κατέληξε.
Πώς έγινε το διπλό φονικό στο κάμπινγκ της Φοινικούντας
Υπενθυμίζεται πως η διπλή δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, περίπου στις 20:30, με θύματα τον 70χρονο ιδιοκτήτη κάμπινγκ στην περιοχή της Φοινικούντας και έναν φίλο του, επιστάτη της επιχείρησης, περίπου 60 ετών.
Άγνωστος δράστης μπήκε στη ρεσεψιόν του κάμπινγκ και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 70χρονο, που εκείνη την ώρα βρισκόταν εκεί, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Το έγκλημα έγινε μπροστά στον φίλο του, που επιχείρησε να διαφύγει, με τον άγνωστο δράστη να πυροβολεί και αυτόν και να τον σκοτώνει. Αμέσως μετά ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο, πιθανότατα με μηχανή, σύμφωνα με μάρτυρες.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από περίοικους και όταν έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν τους δύο άνδρες νεκρούς στη ρεσεψιόν. Εικάζεται ότι το όπλο του δράστη ήταν καραμπίνα.

-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Καμία ανησυχία για το κρούσμα σε μαθητή Δημοτικού σχολείου
-
ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα ago
Τραυματίστηκαν και οι τέσσερις επιβάτες του οχήματος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο (Εικόνες)
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες ago
Πώς έγινε το ατύχημα με το βρέφος που ”λούστηκε” με καυτό ρόφημα και μεταφέρθηκε στην Αθήνα
-
LIFESTYLE10 ώρες ago
Γάμος Ανδρομάχης και Γιώργου Λιβάνη: Η άφιξη της νύφης, οι εκλεκτοί καλεσμένοι και ο χορός του Ησαΐα (Εικόνες & Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες ago
Τέλος στο άβατο των Ρομά: Το πλήρες σχέδιο της κυβέρνησης
-
MEDIA22 ώρες ago
ΣΚΑΪ24: Επανέρχονται οι σκέψεις στο Νέο Φάληρο
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Στο Αστυνομικό Τμήμα η ηθοποιός και ο σύντροφός της για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago
Νεαρός επιτέθηκε σε 59χρονη έξω από το σπίτι της για να τη βιάσει, της έσκισε την μπλούζα και την έριξε στο οδόστρωμα