AUTO-MOTO
Δοκιμάζουμε όλα τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα
Χρειάστηκαν μάλιστα μόλις 10 χρόνια για να φτάσει στην κορυφή ανάμεσα στις κινεζικές NEV (New Energy Vehicle) Start-Up μαρκών, παραδίδοντας 596.555 οχήματα στην παγκόσμια αγορά εντός του 2025 και ουσιαστικά διπλασιάζοντας τις πωλήσεις της σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Στην Ελλάδα η Leapmotor ανήκει στο portfolio μαρκών της Italian Motion (Alfa Romeo, FIAT, Jeep) του Ομίλου Βασιλάκη. Αυτή τη στιγμή η γκάμα της ξεκινάει με το Τ03, ένα αμιγώς ηλεκτρικό Αυτοκίνητο πόλης ενώ υπάρχουν ακόμα δύο SUV: το νέο B10 και η ναυαρχίδα της μάρκας, το C10.
Διαβάστε περισσότερα στο motorone.gr
auto/article/1667542/leapmotor-dokimazoume-ola-ta-modela-pou-einai-diathesima-stin-ellada/”>Περισσότερα στα parapolitika.gr
-
ΒΟΛΟΣ8 ώρες agoΘλίψη για τον θάνατο της Κατερίνας Μπατζιάκα
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΣε κρίσιμη κατάσταση δύο άτομα μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων (Εικόνες)
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ10 ώρες agoΣυντάξεις Μαρτίου: Πριν την Καθαρά Δευτέρα οι πληρωμές
-
LIFESTYLE8 ώρες agoΣτην Ευελπίδων ο Χρήστος Μάστορας για την επικίνδυνη οδήγηση – Το αλκοτέστ 0,83 και όσα υποστήριξε (Βίντεο)
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ21 ώρες agoΒΙΟΛΑΝΤΑ «Μου έλεγαν ότι η οσμή προπανίου δεν είναι κάτι ανησυχητικό»
-
ΒΟΛΟΣ9 ώρες agoΑπό μικρούς αστρονόμους αναμένεται να «πλημμυρίσει» ο Βόλος, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο
-
ΒΟΛΟΣ8 ώρες agoΜε εντολή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, σαρωτικοί έλεγχοι για πυροπροστασία – Κλιμάκια «οργώνουν» από εργοστάσια έως γυμναστήρια στον Βόλο μετά την τραγωδία στη «Βιολάντα»
-
VIDEO8 ώρες ago🚨 Βόλος: Προφυλακίζονται 10 από τους 14 για την εγκληματική οργάνωση ναρκωτικών








