ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία Άλκη: Οπαδοί της Λέτσε ύψωσαν πανό στη μνήμη του


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η τραγική είδηση έχει περάσει τα σύνορα της Ελλάδας
Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο -και όχι μόνο- από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Η είδηση της δολοφονίας έγινε γρήγορα γνωστή και στο εξωτερικό.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Συγκεκριμένα στην Ιταλία. Εκεί όπου οπαδοί της Λέτσε, ύψωσαν πανό έξω από το γήπεδο, θέλοντας να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του 19χρονου.
«Ο Άλκης ζει. Οι ultras της Λέτσε ενάντια στα μαχαίρια», έγραφε το χαρακτηριστικό πανό που αναρτήθηκε στον αγώνα με την Βιντσέντζα για την Serie B στην Ιταλία.
Gli Ultrà Lecce ricordano Alkis, tifoso greco accoltellato a morte. Sui cancelli del «Via del Mare» l’omaggio al 19enne ucciso ieri a Salonicco in un agguato. https://t.co/ywGZAwvTmO via @Leccezionaleit pic.twitter.com/yBjMxkzli1
— LECCEzionale Salento (@Leccezionaleit) February 3, 2022
Γράψτε το σχόλιό σας

https://platform.twitter.com/widgets.js
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ
Ρεγγίνα Μακέδου: «Έχασα 17 κιλά σε 50 ημέρες – Έχω 2 πόδια καλαμάκια»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Τη δική της μάχη συνεχίζει να δίνει η Ρεγγίνα Μακέδου. Η χορεύτρια πρόσφατα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και τώρα βρίσκεται στη διαδικασία της αποκατάστασης.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το μεσημέρι της Τρίτης (8/8), η ίδια μέσα από το νοσοκομείο προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής.
Κατά τη διάρκεια της δέκατης φωτοθεραπείας, θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για την κατάσταση της υγείας της αλλά και για την απώλεια των κιλών της.
Όπως ανέφερε, έχασε 17 κιλά σε 50 μέρες, έχασε επίσης μυϊκή μάζα και απλά έχει 2 πόδια καλαμάκια.
Παράλληλα, τόνισε ότι προσπαθεί πολύ να κρατήσει μία θετική στάση τόσο για εκείνη, όσο και για τους δικούς της που τελικά είναι αυτοί που την κρατάνε όρθια.
Έγραψε συγκεκριμένα:
«Μου λέτε πολλοί ότι αδυνάτισα… Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες. Μη με πείτε τυχερή, δεν μου αρέσει καθόλου. Έχω χάσει μυϊκή μάζα και απλά έχω 2 πόδια καλαμάκια. Δε μπορούσα να φάω για πάρα πολλές μέρες, αλλά και τα φάρμακα πολλές φορές κόβουν την όρεξη. Να σας πω την αλήθεια, πήρα ήδη 2 κιλά. Χάρηκα τόοοσο πολύ βέβαια. Τα πήρα σε 2 εβδομάδες τρώγοντας μόνο μακαρόνι, ρύζι, πατάτα, καααάθε μέρα. Είναι κάτι που φυσικά συμβαίνει σε πολλούς… Δεν έχω σκοπό να πάρω και τα 17.
Όλοι εδώ στα εξωτερικά που παλεύουμε, παλεύουμε όσο πιο αισιόδοξα μπορούμε… Με τις θεραπείες μας, τις εξετάσεις μας, τα άγχη μας, τους φόβους μας. Κάθε επίσκεψη είναι ένα “σε παρακαλώ Θεέ μου να ‘μαι καλά” για όλους μας και είμαστε πολλοί! Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι είμαι καλά και όλα τελείωσαν. Ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος, απλά τον περπατάω όποτε μπορώ με τρέλα.
Γενικά η διαδικασία της αποκατάστασης όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι εύκολη. Και εγώ πέφτω, και κλαίω, και φοβάμαι, και νευριάζω, είμαι άνθρωπος. Προσπαθώ πολύ να κρατήσω μία θετική στάση κυρίως για μένα, αλλά και για τους δικούς μου που τελικά αυτοί με κρατάνε όρθια. Όμως κάθε μέρα, κάθε μέρα μόλις ανοίγω τα μάτια μου χαμογελάω και λέω ευχαριστώ. Και πάντα, ακόμα και όταν είμαι στα κάτω μου, βρίσκω τον λόγο να πω ευχαριστώ».
Οι αναρτήσεις της
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΕΛΛΑΔΑ
Κορoναϊός: 100.421 κρούσματα την τελευταία εβδομάδα, 314 θάνατοι και 120 διασωληνωμένοι


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Την επιδημιολογική έκθεση για την εβδομάδα 1 έως 7 Αυγούστου γνωστοποίησε σήμερα ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Ειδικότερα, ανακοίνωσε σε εβδομαδιαία βάση συνολικά 100.421 νέα κρούσματα, 314 θανάτους και 120 διασωληνωμένους.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Την εβδομάδα αναφοράς καταγράφηκαν 100.421 κρούσματα COVID-19 (9.626 ανά εκατoμμύριο πληθυσμού: -19% εβδομαδιαία μεταβολή) εκ των οποίων οι επαναλοιμώξεις αφορούν το 21% των λοιμώξεων.
Το σύνολο των εισαγωγών, στα νοσοκομεία της επικράτειας, την εβδομάδα αναφοράς ήταν 2.343 ασθενείς (7μερος μ.ό.: 335, -8% εβδομαδιαία μεταβολή), ενώ το σύνολο των εξιτηρίων ανέρχεται σε 2.195 ασθενείς (7μερος μ.ο.: 314, -1% εβδομαδιαία μεταβολή).3 Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι μέχρι τέλος της εβδομάδας αναφοράς είναι 120 (60.8% άνδρες) με διάμεση ηλικία 70 έτη και το 95.0% να έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Την εβδομάδα αναφοράς καταγράφηκαν 314 θάνατοι ασθενών COVID-19 (30 ανά εκατομμύριο πληθυσμού: -18% εβδομαδιαία μεταβολή), ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 31.722 θάνατοι, με το 95.9% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 38 έτη, ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 80 έτη.
Στο Διάγραμμα παρουσιάζεται το ποσοστό ανά ηλικιακή ομάδα των κρουσμάτων, νοσηλευόμενων στις MEΘ και ασθενών που απεβίωσαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.
Την εβδομάδα αναφοράς, το ποσοστό θετικότητας ήταν 13,79% σε σύνολο 728.373 εργαστηριακών ελέγχων (RT-PCR/Rapid-Ag) με το μέσο όρο επταημέρου να είναι 104.053 δείγματα (-9% εβδομαδιαία μεταβολή).
Γεωγραφική διασπορά
Ο χάρτης αποτυπώνει τη γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων COVID-19 των τελευταίων 14 ημερών ανά Περιφερειακή Ενότητα της χώρας, με βάση την δηλωθείσα διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του ασθενούς, ή τη διεύθυνση προσωρινής διαμονής για τους τουρίστες και άλλους προσωρινά διαμένοντες στην Ελλάδα.
Συμπεριλαμβάνονται τόσο κρούσματα με ιστορικό ταξιδίου (“εισαγόμενα”) όσο και κρούσματα με πιθανή εγχώρια μετάδοση.
Στο Πίνακα 1 παρουσιάζεται τo σύνολο των κρουσμάτων, η επίπτωση ανά 100.000 πληθυσμού καθώς και η εβδομαδιαία μεταβολή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 ανά περιφερειακή ενότητα την εβδομάδα αναφοράς σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Επεισόδιο στα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ στον Βόλο μεταξύ δύο πολιτών
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο
-
LIFESTYLE3 ημέρες ago
ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ22 ώρες ago
Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Στη θλίψη βυθίστηκε ο Αλμυρός Μαγνησίας από τον θάνατο του Παναγιώτη Αναστασίου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Πέθανε ο 50χρονος Αριστείδης Βογιατζής από το Βόλο- Εργαζόταν στο εργοστάσιο της ΕΥΡΗΚΑ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στον Βόλο