ΕΛΛΑΔΑ
Δράμα – Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε ποτάμι


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Νεκρή βρέθηκε μία γυναίκα σε ποτάμι της Δράμας και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουδούνια.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η σορός της εντοπίστηκε σε προσβάσιμο σημείο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, και παρελήφθη από ασθενοφόρο.
Για την ανάσυρσή της επιχείρησαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς η γυναίκα έφυγε από τη ζωή.
Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής
Σορός γυναίκας μεταφέρθηκε από ποτάμι σε προσβάσιμο σημείο όπου παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, στην περιοχή Κουδούνια Δράμας. Επιχείρησαν 4 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 15, 2021
Γράψτε το σχόλιό σας

https://platform.twitter.com/widgets.js
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ
Λάρισα: Αίσιο τέλος για 41χρονο – Αγνοούνταν για 51 ημέρες


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για την εξαφάνιση είχε ενεργοποιηθεί η Γραμμή Ζωής Silver Alert.
Εμφανώς εξαντλημένος εμφανίστηκε στις 7 χθες το απόγευμα στο Λιμεναρχείο του Πλαταμώνα ο 41χρονος Λαρισαίος, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις 31 Μαρτίου.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία, ο 41χρονος εμφανίστηκε μόνος του στο Λιμεναρχείο, θέτοντας έτσι αίσιο τέλος στην περιπέτεια του που ξεκίνησε την Πέμπτη 31 Μαρτίου όταν ο 41χρονος θα έφευγε για λίγο από το εξοχικό στο οποίο είχε μεταβεί με συγγενικό του πρόσωπο για εργασίες.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, o 41χρονος για προληπτικούς λόγους και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οδηγήθηκε χθες βράδυ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου.
Για τον 41χρονο είχε ενεργοποιηθεί η Γραμμή Ζωής Silver Alert, με στόχο τον εντοπισμό του.
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΕΛΛΑΔΑ
Κάτω Πατήσια: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας στο σχολείο του 14χρονου που αυτοκτόνησε


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Αδιανόητες εικόνες από το σχολείο του 14χρονου που αυτοκτόνησε στα Κάτω Πατήσια βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Στο βίντεο – ντοκουμέντο έχει καταγραφεί ο άγριος ξυλοδαρμός μιας ανήλικης, μαθήτριας του σχολείου, από ομάδα κοριτσιών και αγοριών. Αυτός μάλιστα, σύμφωνα με την μητέρα της, δεν είναι ο μόνος ξυλοδαρμός που έχει υποστεί το κορίτσι, καθώς σε βάρος της, πέρα από τα σχεδόν καθημερινά περιστατικά απειλών και άσκησης ή απειλής άσκησης βίας, υπάρχει ακόμη μια επίθεση με δυνατά χτυπήματα.
Η μητέρα της μαθήτριας, μιλώντας στον Αντ1, είπε πως «από την αρχή του 2021 άρχισαν να ενοχλούν την κόρη μου και τον Οκτώβριο συνεχίστηκαν οι επιθέσεις. Της επιτίθενται αγόρια και κορίτσια από το σχολείο, όχι από την τάξη της, επειδή νόμιζαν ότι «έδωσε» η κόρη μου τα ονόματα των παιδιών που έκαναν κατάληψη», ενώ σημείωσε πως τα περιστατικά είναι πολύ συχνά, λέγοντας χαρακτηριστικά «και στον πίσω χώρο του σχολείου την βρίζουν, την κλωτσάνε και την φτύνουν».
«Κάλεσα τον Διευθυντή, τον ενημέρωσα και του ζήτησα να καλέσει τους γονείς ορισμένων παιδιών για να βοηθήσει και μου απάντησε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει. Τον ρώτησα αν μπορώ να κινηθώ νομικά και μου είπε φυσικά», σημείωσε η μητέρα του κοριτσιού.
Ο Δ. Φουφόπουλος, δικηγόρος της μητέρας, έκανε λόγω για συστηματικό bylluing, με επιθέσεις, ύβρεις, απειλές, σημειώνοντας πως «στην δική μας υπόθεση μιλάμε για δύο επιθέσεις. Ακούγεται στο βίντεο η δύναμη με την οποία γίνονται τα χτυπήματα από τα παιδιά στο κεφάλι του κοριτσιού».
Τόνισε πως για τα γεγονότα έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία, αναφέροντας πως «από τον Οκτώβριο έχουμε στείλει εξώδικα στο σχολείο και στο Υπ. Παιδείας. Γίνεται δεύτερος ξυλοδαρμός εντός του σχολείου. Στις 5 Νοεμβρίου κάναμε μήνυση, ζητώντας προστασία από τον Εισαγγελέα και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα και συνεχίζονται οι επιθέσεις στο κορίτσι και τώρα φθάσαμε σε αυτό το τραγικό περιστατικό με τον 14χρονο».

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Ληστεία σε καφετέρια της Ν. Ιωνίας- Όσα είπε ο ιδιοκτήτης στο ASTRA
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
‘Βόμβα’: Μπαίνει στο Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος)
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Σκιάθος: Συνελήφθη στο αεροδρόμιο με πιστόλια και φυσίγγια
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Στο πένθος η 111 Πτέρυγα Μάχης: Έφυγε 47χρονος μοίραρχος
-
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες ago
Στοίχημα: Με την ποιότητα και την έδρα της Χάντερσφιλντ
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ5 ημέρες ago
Το «λευκό βέλος» πέρασε από τη Λάρισα το πρωί της Κυριακής – Δυόμιση ώρες από Αθήνα – Bίντεο & φωτογραφίες –
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Παυλίδη από Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Ο Αχιλλέας Μπέος στη Σκιάθο