ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δυσκολεύτηκε αλλά έκανε την δουλειά ο ΠΑΟΚ (highlights)
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 73-68 της Οραντέα για τη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης των ομίλων του FIBA Europe Cup και ανέβηκε στο 2-0 στο Group M, μετά από την αποψινή νίκη στην Πυλαία.
Καλύτερο ήταν το ξεκίνημα του αγώνα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρήκε σκορ με τους Μπάρτλεϊ και Κρούζερ για το 13-6 στο 5′. Οι Ρουμάνοι προσπαθούσαν να αντιδράσουν, αλλά ο “Δικέφαλος του Βορρά” ήταν αρκετά συνεπής και συγκεντρωμένος και με τους Κρούζερ και Κατσίβελη να σκοράρουν έκανε το 17-9. Με τρίποντο του Γουίλιαμς και καλάθι του Γιανγκ η Οραντέα μείωσε στους 3, 17-14 στο 9′. Ο ΠΑΟΚ έκλεισε το δεκάλεπτο στο συν 8, 22-14 με το δίδυμο Κρούζερ και Μπάρτλεϊ να… χτυπούν ξανά.
Με γκολ-φάουλ του Κατσίβελη ο ΠΑΟΚ έκανε το 25-16. Ο Γιανγκ με τέσσερις πόντους, μείωσε για την Οραντέα, 25-20. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” είχε σε καταπληκτική μέρα τον Κρούζερ, ο οποίος με τρίποντο έκανε το 34-24 στο 15′. H ομάδα του Καντσελιέρι είχε τρομερό ρυθμό και συνέπεια έξω από την περίμετρο και με τον Παπαδάκη έκανε το 37-28 στο 17′. Ο Μπράντον Μπράουν με τρεις βολές μείωσε για τους φιλοξενούμενους στους 6, 37-31. Το ημίχρονο έκλεισε στο συν 9 για τον ΠΑΟΚ, 40-31.
O ΠΑΟΚ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου και έχοντας τον Κρούζερ σε μεγάλη βραδιά πήρε διαφορά 16 πόντων, 52-36 στο 25′. Ο Ρέινολντς μπήκε στην εξίσωση και ο “Δικέφαλος του Βορρά” αύξησε κι άλλο το προβάδισμα του, 56-36. Η Οραντέα δεν ήταν διατεθειμένη να τα παρατήσει και με ένα 9-0 σερί μείωσε με το τέλος της περιόδου στους 11 πόντους, 56-45.
Με τον Πριτζέτ να σημειώνει το ένα καλάθι μετά το άλλο, η Οραντέα μείωσε ακόμα πιο πολύ, κάνοντας το 56-51 στο 32′. Ο ΠΑΟΚ δεν θορυβήθηκε και με τους Άπσον και Μπάρτλεϊ έκανε το 62-57 στο 35′. Η ομάδα του Καντσελιέρι έσφιξε την άμυνα της και με τον Ρέινολντς και Μπάρτλεϊ να συνδέονται με το καλάθι έκανε το 66-57. Ο Πετριλεβίτσιους με 4 σερί πόντους μείωσε και πάλι για τους Ρουμάνους, 66-61. Η Οραντέα συνέχισε να το… πιστεύει και με τον Γουίλιαμς να βάζει 4 πόντους έκανε το 68-63 στο 38′. Κρούζερ και Άπσον με συνεχόμενα καλάθια έκαναν το 71-63. Η Οραντέα με τρίποντο του Μπράουν και δίποντο του Γιανγκ έφτασε ακόμα πιο κοντά, 71-68 στο 39′. O Ρέινολντς έδωσε την λύση στον ΠΑΟΚ και με δύο βολές διαμόρφωσε το 73-68, 5” για το τέλος. Οι Ρουμάνοι αστόχησαν και οι Θεσσαλονικείς πήραν τη νίκη με 73-68.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-14, 40-31, 56-45, 73-68.
ΠΑΟΚ (Καντσελιέρι): Λέφας, Χέντερσον 5 (1/2 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ), Άπσον 7 (3/4 τρίποντα), Φόρεστερ 2, Ιατρίδης, Περσίδης, Κατσίβελης 7 (3/5 δίποντα, 4 ριμπάουντ), Παπαδάκης 3 (1/2 τρίποντα), Μπάρτλεϊ 17 (4/10 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Αντετοκούνμπο, Ρέινολντς 14 (3/6 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Κρούζερ 18 (2/4 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 12 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα)
ΟΡΑΝΤΕΑ (Ατσίμ): Ρίτσαρντ 8 (0/8 τρίποντα), Γουίλιαμς 8 (1/4 τρίποντα, 10 ριμπάουντ), Πριτζέτ 9 (1/3 τρίποντα), Μπράουν 9 (2/4 τρίποντα), Γιανγκ 10 (16 ριμπάουντ), Πετριλεβίτσιους 18 (6 ριμπάουντ), Ναστρούτ, Νικολέσκου 6 (1/5 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Σμιντ, Μουρεσάν
-
VIDEO9 ώρες ago
ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΡΟΥΧΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ – ΜΕΓΑΛΟ “ΑΓΚΑΘΙ” ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
-
VIDEO10 ώρες ago
ΝΕΚΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ – ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ
-
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες ago
Βόλος: Πέθανε 58χρονη γυναίκα που νοσούσε από τον ιό της γρίπης
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες ago
Τροχαίο στην Αγία Παρασκευή: Σε σοκ ο 22χρονος οδηγός της μηχανής – Τι υποστηρίζει
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες ago
Τραγωδία στην Εύβοια: Δύο νεκροί από διαρροή υγραερίου σε σπίτι
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες ago
Μίμης Δομάζος: «Έσβησε στα χέρια μου για λίγα λεπτά», λέει η κόρη του Πόπη – Κρίσιμο 48ωρο
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago
Καταγγελία: Πατέρας διένυσε 140 χλμ για να βρει ένα φάρμακο για το παιδί του
-
VIDEO8 ώρες ago
ΣΕ ΑΜΟΚ 26ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ