Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Εφαλτήριο μεγάλων αλλαγών στη Δικαιοσύνη ο νέος νόμος για την Εθνική Σχολή Δικαστών

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

«Με τον νέο νόμο για την Εθνική Σχολή Δικαστών που προβλέπει  την υποχρεωτική διαρκή επιμόρφωση τόσο των εκπαιδευόμενων όσο και των εν ενεργεία δικαστών χτίζεται μια νέα γενιά δικαστών, που θα μπορούν να υπηρετούν το λειτούργημά τους, με περισσότερες, πιο σφαιρικές και συνάμα πιο εξειδικευμένες γνώσεις. Με  περισσότερη εμπειρία, μέσω της πρακτικής άσκησης, πριν εισέλθουν στο δικαστικό σώμα. Με περισσότερα κίνητρα να επιμορφώνονται. Με περισσότερη αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες τους, χωρίς αναστολές απέναντι στην αξιολόγηση, την αξιοκρατία και τη λογοδοσία» σημείωσε στον χαιρετισμό του ο Κώστας Τσιάρας. Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά για τη λειτουργία της νέας Κατεύθυνσης Ειρηνοδικών, η οποία υποδέχεται την πρώτη εκπαιδευτική σειρά. «Πρόκειται για μια μεγάλη μεταρρύθμιση, η οποία αναβαθμίζει σημαντικά τον ρόλο του Ειρηνοδίκη. Και αναβαθμίζει, παράλληλα, την ποιότητα της Δικαιοσύνης για τους πιο ευάλωτους και πιο αδύναμους. Αναβαθμίζει την ποιότητα της Δικαιοσύνης για εκείνους τους συμπολίτες μας που την έχουν περισσότερο ανάγκη» είπε χαρακτηριστικά.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΟ Κώστας Τσιάρας αναφέρθηκε σε όλες τις μεταρρυθμίσεις που υλοποιούνται τους τελευταίους 30 μήνες στο σύστημα απονομής της δικαιοσύνης, όπως οι αλλαγές στους Κώδικες, η ψηφιοποίηση του συστήματος και η θεσμοθέτηση των εξωδικαστικών μεθόδων επίλυσης διαφορών και υποστήριξε πως «το δικαστικό σύστημα είναι θεματοφύλακας του Κράτους Δικαίου και δείκτης της ποιότητας της δημοκρατίας μας, αλλά, ταυτόχρονα, είναι καταλύτης για την προσέλκυση νέων επενδύσεων και μοχλός οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα στην τελετή ορκωμοσίας της 28ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών:

«Κύριε Πρωθυπουργέ,

Κυρία και Κύριοι Πρόεδροι των Ανωτάτων Δικαστηρίων,

Κύριε Γενικέ Διευθυντή της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών,

Αγαπητοί σπουδαστές της 28ης εκπαιδευτικής σειράς της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών,

Πριν από δύο χρόνια, με την ιδιότητα του Υπουργού Δικαιοσύνης υποδεχόμουν για πρώτη φορά μέσα σε αυτή την αίθουσα την 26η εκπαιδευτική σειρά της Εθνικής Σχολής Δικαστών, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση να προχωρήσουμε σε όλες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην Εθνική Σχολή, αλλά και σημαντικές τομές που θα αλλάξουν συνολικά τη λειτουργία της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Δύο χρόνια αργότερα, στέκομαι ενώπιον των επιτυχόντων της νέας, της 28ης εκπαιδευτικής σειράς, κοιτάζοντας πίσω, σε όσα καταφέραμε.

Στις εμβληματικές μεταρρυθμίσεις στους Κώδικες, στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, στη Δικονομία του Ελεγκτικού Συνεδρίου, στον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, στον νέο Κώδικα Δικαστικών Υπαλλήλων. Στη θεσμοθέτηση των Ειδικών Τμημάτων, στο Νέο Γραφείο για τα Στατιστικά της Δικαιοσύνης.

Στις εναλλακτικές μορφές επίλυσης διαφορών, όπως το νέο πλαίσιο για τη Διαμεσολάβηση.

Κοιτάζουμε πίσω, με περηφάνια για όσα καταφέραμε, αλλά διατηρούμε το βλέμμα μπροστά. Μπροστά και ψηλά, σε όσα πολλά έχουμε ακόμα να κάνουμε.

Στις νέες τομές που έχει ανάγκη το δικαστικό μας σύστημα:

Στις πολιτικές για την ταχύτερη διείσδυση των εναλλακτικών μορφών επίλυσης διαφορών που θα αποσυμφορήσουν σημαντικά το σύστημα απονομής της Δικαιοσύνης, όπως το νέο πλαίσιο για τη διεθνή εμπορική διαιτησία, που τίθεται το επόμενο διάστημα σε δημόσια διαβούλευση.

Στον νέο Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Δικαστικών Λειτουργών, στον οποία ενισχύονται και αποκτούν πραγματικά το ειδικό βάρος που τους αναλογούν οι έννοιες της αξιοκρατίας και της λογοδοσίας, οι οποίες διασφαλίζουν τη συνταγματική επιταγή για προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία των Δικαστών.

Στη διεύρυνση της ηλεκτρονικής στρατηγικής για τη δικαιοσύνη, ώστε να περιλαμβάνει ακόμα περισσότερες διαδικασίες. Αλλά και στην εμβάθυνση της, στις ήδη υπάρχουσες.

Κυρίες και Κύριοι,

Όπως κάθε όραμα, μετατρέπεται σε παραίσθηση, αν δεν υπηρετεί βασικές αρχές και αξίες, έτσι και κάθε πολιτική είναι θνησιγενής, αν δεν εντάσσεται και δεν υπηρετεί μια ευρύτερη στρατηγική με συγκεκριμένη στοχοθεσία και ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα.

Για αυτό, πρέπει να θεμελιώνεται σε σταθερές, γερές, σε στέρεες βάσεις, ικανές να στηρίξουν ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές.

Γι’ αυτό άλλωστε, οι μεγαλύτερες τομές στη δικαιοσύνη, εκκινούν από εδώ, από την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών.

Από το φυτώριο της επόμενης γενιάς των δικαστών, από το εκκολαπτήριο των νέων δικαστών και εισαγγελέων.

Το οποίο θα λειτουργεί, πλέον, σε ένα διαφορετικό πλαίσιο, δίνοντας όχι μόνο θεωρητική κατάρτιση.

Αλλά μαθαίνοντας τους σπουδαστές της να εμβαθύνουν και να διευρύνουν συνεχώς τις γνώσεις τους.

Κυρίες και Κύριοι Σπουδαστές,

απευθύνομαι σε εσάς, στους επιτυχόντες της 28ης εκπαιδευτικής σειράς, που δώσατε με επιτυχία τη μάχη των εισαγωγικών εξετάσεων στην ΕΣΔΙ γιατί εσείς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τη σημασία της αξιοκρατίας και της αξιολόγησης.

Γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα την αναγκαιότητα της διαρκούς επιμόρφωσης και της δια βίου κατάρτισης.

Κύριε Πρωθυπουργέ, Κυρίες και Κύριοι,

Το νέο πλαίσιο λειτουργίας της Σχολής είναι το πρώτο αναγκαίο βήμα, για μια σειρά αλλαγών, που καλείται να κάνει η ίδια η Σχολή και η Διοίκησή της.

Ήδη έχει εμπλουτιστεί το πρόγραμμα σπουδών της Σχολής με προσανατολισμό στην ενίσχυση του πρακτικού χαρακτήρα της κατάρτισης και την εισαγωγή μαθημάτων στη δεοντολογία, στη διαχείριση χρόνου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επεκτείνεται σε μαθήματα άλλων επιστημών, όπως της ψυχολογίας, της οικονομικής θεωρίας και ανάλυσης, της κοινωνιολογίας, αλλά και σε κρίσιμες θεματικές όπως στη διοίκηση δικαστηρίων και στις νέες τεχνολογίες στο χώρο της δικαιοσύνης, που έχουν αυξημένη βαρύτητα στην αξιολόγηση του εθνικού δικαστικού μας συστήματος από διεθνείς οργανισμούς.

Παράλληλα, διευρύνεται και καθίστανται υποχρεωτική η Δια βίου επιμόρφωσης των δικαστικών λειτουργών (ιδίως σε τομείς του δικαίου με ειδικά και τεχνικά ζητήματα π.χ. δίκαιο των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, δίκαιο της ενέργειας, δίκαιο της προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αφερεγγυότητα κ.λπ. αλλά και σε άλλα γνωστικά αντικείμενα που είναι αναγκαία για την άσκηση των λοιπών καθηκόντων τους, όπως στο δικαστικό management, δικαστική επικοινωνία και διεθνείς σχέσεις.

Με τον τρόπο αυτό, προετοιμάζεται μια νέα γενιά δικαστών:

Που θα μπορούν να υπηρετούν το λειτούργημά τους, με περισσότερες, πιο σφαιρικές και συνάμα πιο εξειδικευμένες γνώσεις, που απαιτεί η σύγχρονη εποχή.

Με  περισσότερη εμπειρία πριν εισέλθουν στο δικαστικό σώμα.

Με περισσότερα κίνητρα να επιμορφώνονται. Με περισσότερη αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες τους, χωρίς αναστολές απέναντι στην αξιολόγηση και τη λογοδοσία.

Αγαπητοί σπουδαστές,

Με το ν. 4871/2021 που ψηφίστηκε πρόσφατα, εισήχθησαν σημαντικές ρυθμίσεις κομβικής σημασίας για τη βελτίωση της λειτουργίας της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών και, κατά συνέπεια, για την ενίσχυση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας της κατάρτισης και της επιμόρφωσης που παρέχεται από αυτήν.

Παράλληλα, με τον ίδιο νόμο υλοποιείται η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στον τομέα της δικαστικής εκπαίδευσης τα τελευταία χρόνια, που αφορούσε στην ίδρυση της Κατεύθυνσης Ειρηνοδικών στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, και σήμερα υποδέχεται την πρώτη εκπαιδευτική της σειρά.

Μια μεγάλη μεταρρύθμιση, η οποία αναβαθμίζει σημαντικά τον ρόλο του Ειρηνοδίκη. Και αναβαθμίζει, παράλληλα, την ποιότητα της Δικαιοσύνης για τους πιο ευάλωτους και πιο αδύναμους. Αναβαθμίζει την ποιότητα της Δικαιοσύνης για εκείνα τα κοινωνικά στρώματα και εκείνους τους συμπολίτες μας που την έχουν περισσότερο ανάγκη.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Η κυβέρνησή σας έχει αποδείξει ότι αντιλαμβάνεται ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό δικαστικό σύστημα ως τον θεματοφύλακα του Κράτους Δικαίου και δείκτης της ποιότητας της δημοκρατίας μας.

Αλλά, ταυτόχρονα, όπως εύστοχα σημειώσατε, ως καταλύτη νέων επενδύσεων και μοχλό περαιτέρω οικονομικής ανάπτυξης.

Συνεπώς, όλες οι τομές που επιχειρούμε, όσες έχουμε ήδη κάνει και αυτές που επίκεινται, ακολουθούν τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται σε άλλες ευρωπαϊκές προηγμένες δημοκρατίες.

Σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε, και σε αυτή την κατεύθυνση θα επιμείνουμε, αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του δικαστικού μας συστήματος, επενδύοντας στους ανθρώπους, τις διαδικασίες και τις υποδομές της δικαιοσύνης.

Κυρίες και Κύριοι Σπουδαστές,

Σας συγχαίρω για την μεγάλη σας επιτυχία στις ομολογουμένως απαιτητικές εισαγωγικές εξετάσεις της ΕΣΔΙ, και με την ιδιότητα του αρμόδιου Υπουργού Δικαιοσύνης, σας καλωσορίζω στην Εθνική Σχολή Δικαστών.

Είμαι βέβαιος πως εδώ θα οπλιστείτε, σήμερα, με όλα τα αναγκαία εφόδια, ώστε να επιτελέσετε αποτελεσματικά το καθήκον σας αύριο.

Με πάθος για το λειτούργημα σας.

Με βαθιά γνώση για το αντικείμενο σας, αλλά και με βαθιά επίγνωση της αποστολής σας.

Καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία σε όλες και σε όλους!».

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Παραμένουν υψηλά τα νούμερα των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στη Λάρισα

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Αυξημένα παραμένουν και σήμερα Πέμπτη τα κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Λάρισας, με τον ΕΟΔΥ να καταγράφει στην περιοχή μας 692 νέα σε σχέση με χθες που εντοπίστηκαν 611. Στην γενικότερη εικόνα της χώρας εντοπίστηκαν 18.297 νέα κρούσματα, ενώ 28 είναι οι θάνατοι και 98 οι διασωληνωμένοι.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου (άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες
24 ώρες ήταν 18.297. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.792.674 (ημερήσια
μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 48.5% άνδρες.

Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 3.812 ενώ
από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 195.075 (4.9% του συνολικού
αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 28, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 30.400 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 98 (62.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 72 έτη. To 91.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 38 (38.78%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 60 (61.22%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.741 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών COVID-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 333 (ημερήσια μεταβολή +18.09%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 296 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 37 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 80 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Παρηγορητική αγγειοχειρουργική επέμβαση σε ογκολογικό ασθενή στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ασθενής 66 ετών με ιστορικό νεοπλασίας προσήλθε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με έντονο πόνο και οίδημα στα δύο άνω άκρα, τον τράχηλο και την κεφαλή. Παρελήφθη άμεσα από την Α΄ Αγγειοχειρουργική Κλινική και του διενεργήθηκε  αξονική φλεβογραφία, η οποία έδειξε πλήρη απόφραξη της δεξιάς ανώνυμης φλέβας, νηματοειδή ροή στην αριστερή ανώνυμη φλέβα – λόγω πιεστικών φαινομένων από νεοπλασματικό ιστό – καθώς και εκτεταμένο παράπλευρο δίκτυο στον ανώτερο θώρακα (σύνδρομο άνω κοίλης φλέβας). Εξαιτίας της προχωρημένης κλινικής εικόνας τέθηκε η ένδειξη για ενδοαυλική αποκατάσταση.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα της Α´ Αγγειοχειρουργικής κλινικής υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή Αγγειοχειρουργού Νεκτάριου Γαλάνη και την πολύτιμη συνδρομή του Ακτινολόγου Βασίλειου Δημαρέλου και του Αναισθησιολόγου  Δημήτριου Ζωσιμίδη, προχώρησε σε αγγειοπλαστική των πλέον στενωτικών σημείων των ανώνυμων φλεβών και της άνω κοίλης φλέβας υπό ακτινοσκοπική καθοδήγηση. Η προσπέλαση ήταν διπλή με παρακέντηση των μασχαλιαίων φλεβών αμφότερων των άνω άκρων και τοποθέτηση δίδυμων στεντ εύρους 12χλστ και μήκους 80χλστ στη δεξιά και αριστερή ανώνυμη φλέβα και την άνω κοίλη φλέβα, που αποκατέστησαν τη βατότητα των ανωτέρω αγγείων.

Παρά την εξαιρετικά απαιτητική διαδικασία, ο ασθενής έλαβε εξιτήριο τις επόμενες ώρες, με ήδη σημαντική βελτίωση του οιδήματος σε κεφαλή- τράχηλο και τα άνω άκρα, προς περαιτέρω ογκολογική θεραπεία.

Στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας αποδεικνύεται καθημερινά ότι το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας, οι  πλέον καταρτισμένοι ιατροί και οι δυνατότητες που παρέχει ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, αποτελούν εγγύηση ότι και τα πιο απαιτητικά ιατρικά περιστατικά, μπορούν να αντιμετωπιστούν με επιτυχία, εδώ, στη Θεσσαλία, δίπλα σας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
OIKONOMIA3 λεπτά ago

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Νέες καταγγελίες – Εργοδότες την εφαρμόζουν όπως τους βολεύει

ΚΟΣΜΟΣ4 λεπτά ago

Τόνι Μπλερ: Επιστροφή στη βρετανική πολιτική σκηνή εκ του παρασκηνίου

ΘΕΣΣΑΛΙΑ5 λεπτά ago

Παραμένουν υψηλά τα νούμερα των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στη Λάρισα

A.E.Λ.7 λεπτά ago

«Εν αναμονή νέου τεχνικού επιτελείου και λοιπών καταστάσεων…»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ14 λεπτά ago

Η τουρκική παραβατικότητα στην ατζέντα της συνάντησης Δένδια με Αμερικανούς βουλευτές

ΕΛΛΑΔΑ15 λεπτά ago

Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη με λεία «μαμούθ» σε κοσμηματοπωλείο – Δείτε βίντεο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21 λεπτά ago

Τον “σερβιτόρο” Σουρλή ανακοίνωσε η Φορτούνα Σιτάρντ (video)

OIKONOMIA23 λεπτά ago

AEGEAN: Επιστρέφει στις κερδοφόρες χρήσεις το 2022

ΚΟΣΜΟΣ24 λεπτά ago

Economist: «Η πτώση του κλόουν» – Το εξώφυλλο που «σφάζει» τον Μπόρις Τζόνσον

ΘΕΣΣΑΛΙΑ25 λεπτά ago

Παρηγορητική αγγειοχειρουργική επέμβαση σε ογκολογικό ασθενή στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

COVER STORY4 ημέρες ago

Στην παραλία Κεχρια Σκιαθου ο Σακης Ρουβάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Σοκ στον Βόλο- Σκοτώθηκε 14χρονο κορίτσι -Έπεσε στο μπάνιο του σπιτιού της

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Πέθανε ο 53χρονος Κωνσταντίνος Ντάκης από Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

50χρονη από Πτελεό είπε ψέματα και ..αναστάτωσε ολόκληρο χωριό!

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Βόλος-Πέθανε ο Δημήτρης Πανανός σε ηλικία 72 ετών.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Πέθανε ο έμπορος αυτοκινήτων Γιάννης Μέκκας από τον Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Ο Αντωνης Ρεμος στην Σκιαθο απολαμβάνει τις διακοπές του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Στα δικαστήρια Βόλου συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε για τρίτη φορά σε δύο εβδομάδες 29χρονος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Ο Αντωνης Ρέμος απόλαυσε το μπάνιο του στην Μηλινα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Αυτός είναι ο Bολιώτης προπονητής kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του

Δημοφιλή