Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Έφη Θώδη: “Ήμουν κούκλα και σηκώνονταν όρθιοι στα πανηγύρια – Με ερωτευόντουσαν όλοι” – Οι δυσκολίες, οι έρωτες και η ζωή της (Βίντεο)

Published

on

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» το Σάββατο 18 Απριλίου 2026 μίλησε η Έφη Θώδη, η οποία γύρισε πίσω στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, περιγράφοντας τη διαδρομή της στα πανηγύρια, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, αλλά και τις έντονες αντιδράσεις που προκαλούσε στο κοινό. «Η Άντζελα Δημητρίου βρήκε την ευκαιρία να μου την πει, ίσως επειδή είχα πει στο παρελθόν ότι έχει χάσει τη φωνή της», τόνισε.

Διαβάστε: Ο Λάκης Γαβαλάς “καρφώνει” την Άντζελα Δημητρίου για το J2US: “Ήθελε να κάνει ίντριγκα, αλλά η Έφη Θώδη δεν ενέδωσε” (Βίντεο)

Έφη Θώδη: «Σηκώνονταν όρθιοι όταν τραγουδούσα»

Η Έφη Θώδη περιέγραψε με χαρακτηριστικό τρόπο τις πρώτες της εμφανίσεις, όταν άρχισε να ξεχωρίζει για τη φωνή και την παρουσία της. «Είναι πολύ δύσκολο αυτό γιατί έχεις να αντιμετωπίσεις τους άντρες. Εγώ ήμουν και ξέρεις πολύ όμορφη και κούκλα, με ερωτευόντουσαν όλοι. Πήγαινα στα πανηγύρια και σηκώνονταν όλοι όρθιοι μόλις τραγούδαγα. Κατάλαβα ότι έχω ταλέντο όταν τραγούδαγα μικρή και άκουγα τη φωνή μου που ήταν μελωδική». Η ίδια δεν έκρυψε ότι από νωρίς συνειδητοποίησε τη δύναμη της φωνής της, αλλά και την επίδραση που είχε στο κοινό.

Οι θαυμαστές και οι ακραίες εκδηλώσεις

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο θαυμασμός που δεχόταν πολλές φορές ξεπερνούσε τα όρια, φτάνοντας σε ακραίες εκδηλώσεις. «Ήταν ένας ερωτευμένος που μου στόλιζε το πατάρι με καρδιές και έβαζε και λουλούδια στο δρόμο, στις μάνδρες. Ποτέ δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω. Κάνω αυτή τη δουλειά 40 χρόνια, δεν έχω κουραστεί». Παρά τις δυσκολίες, η ίδια παρέμεινε σταθερή στην πορεία της, χωρίς να εγκαταλείψει ποτέ το τραγούδι.

Advertisement

Το φλερτ σήμερα και η προσωπική ζωή της Έφης Θώδη

Αναφερόμενη στο σήμερα, η Έφη Θώδη αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να δέχεται φλερτ, αλλά με διαφορετικό τρόπο. «Με φλερτάρουν μέσα από τα social. Δεν τους απαντώ εγώ. Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Μια φορά πήγα και παντρεύτηκα». Η στάση της δείχνει ότι επιλέγει πλέον να κρατά αποστάσεις από τέτοιου είδους προσεγγίσεις.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Έφης Θώδη

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά της στα παιδικά της χρόνια, τα οποία, όπως είπε, ήταν γεμάτα στερήσεις. «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα. Μέχρι παπούτσια δεν είχαμε να φορέσουμε. Μπαίναμε μέσα στα χιόνια. Περπατάγαμε ώρες να πάμε στο σχολείο. Η μάνα μου το ήθελε, γιατί στο σόι της μάνας μου ήταν τραγουδιστές. Ο πατέρας μου ήταν λίγο δύσκολος, αλλά όταν έκανα την πρώτη δουλειά, τότε ήταν κασέτες, και πήρε την κασέτα και την πούλαγε». Μέσα από τα λόγια της, αποτυπώνεται μια διαδρομή γεμάτη δυσκολίες, αλλά και επιμονή.

Η Έφη Θώδη μιλά για τα πρώτα της βήματα στα πανηγύρια, τις δυσκολίες, τον θαυμασμό που γνώρισε και τα παιδικά της χρόνια.




Η πορεία που κράτησε 40 χρόνια

Η Έφη Θώδη παραμένει μέχρι σήμερα ενεργή στο τραγούδι, έχοντας διαγράψει μια πορεία δεκαετιών. Από τα πανηγύρια μέχρι την ευρύτερη αναγνώριση, η ίδια έχει καταφέρει να χτίσει μια σχέση με το κοινό που κρατά στον χρόνο, βασισμένη στην αυθεντικότητα και τη δύναμη της φωνής της.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο