ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Έφυγε από την ζωή η μητέρα του Χρήστου Μπουκωρου Βουλευτή ΝΔ Μαγνησίας

Έφυγε από την ζωή στα 89 χρόνια της η μητέρα του Βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκόρου
Βαρύ πένθος για τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο. Αργά το απόγευμα σήμερα Πέμπτη, στην πατρική του οικεία στον Αλμυρό, απεβίωσε η μητέρα του, Βασιλική Μπουκώρου, σε ηλικία 89 ετών.
Η εκλιπούσα καταλείπει τα παιδιά της Χρήστο και Βάσω, Χρυσοβαλάντη και Άννα, Ελένη και Αναστάσιο, καθώς και τα εγγόνια της Γεώργιο, Ανδρέα και Γεώργιο.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2025, και ώρα 13:30, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αλμυρού. Η σορός της εκλιπούσας θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 13:00.
δείτε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Βουλευτή Μαγνησίας
Λατρεμένη και πολύτιμη μάνα μου σε αποχαιρετώ.
Πολυαγαπημένη μητέρα μου, όταν την προηγούμενη εβδομάδα σε επισκεφθήκαμε όλοι μαζί στο πατρικό μας για να σε δούμε και να σου ευχηθούμε για τα 89 χρόνια που έκλεινες, δεν πίστευα ότι θα έφτανε τόσο σύντομα η ώρα να γράψω αυτές τις γραμμές.
Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που ενέσκηψαν μόλις τον τελευταίο χρόνο, ποτέ δεν πίστεψα ότι θα λυγίσεις. Ήσουν τόσο δυνατή σε όλη σου τη ζωή και έδινες δύναμη σε όλους μας. Μια δύναμη, αστείρευτη λες και ήταν, που έμοιαζες βράχος δίπλα μας.
Σε καμάρωνα μητέρα μου γλυκιά, για τον δυναμικό σου χαρακτήρα, την αφοπλιστική σου ειλικρίνεια, για την ευστροφία σου, την έννοια σου για τους ανθρώπους.
Ένιωθα περήφανος για όσα ήσουν, για όσα μας έδωσες, για όσα μας έμαθες. Να μην χρωστάτε σε κανέναν, μας έλεγες πάντα. Να στέκεστε στα πόδια σας, μας συμβούλευες διαρκώς.
Εργάστηκες πολύ σκληρά στη ζωή σου, στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας, και μαζί με τον αείμνηστο πατέρα μας φρόντισες να μην μας λείπει τίποτε.
Έντιμα και χωρίς να δώσεις ποτέ δικαίωμα πορεύτηκες σε όλη σου τη ζωή.
Καμάρωνα, όταν τόσοι πολλοί συμπολίτες με ρωτούσαν για σένα. Μου ζητούσαν όλοι τους επίμονα να στείλω χαιρετισμούς στην αγαπημένη τους Βασιλική.
Την Κούλα, όπως σε φώναζαν, φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και όλοι μας.
Αξιοπρέπεια μάς έμαθες. Εντιμότητα και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο.
Σε ευχαριστώ αγαπημένη και πολύτιμη μητέρα μου για την αστείρευτη αγάπη σου, αλλά και παράλληλα για την αυστηρότητα και πειθαρχία, που τόσο με βοήθησαν στην πορεία της ζωής μου.
Μάς έλεγες ότι θα φύγεις ικανοποιημένη.
Είδες τα παιδιά σου να παίρνουν τον δρόμο τους και τα εγγόνια σου να μεγαλώνουν.
Τα χρόνια μου να πάρετε και ακόμη παραπάνω, μας έλεγες τον τελευταίο καιρό.
Είχες καταλάβει ότι θα πας να συναντήσεις τον πατέρα μας, μετά από 27 ολόκληρα χρόνια.
Την αγάπη μας να του δώσεις μάνα, από όλους μας.
Αύριο Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, στις 13:30, στον αγαπημένο σου Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Αλμυρού θα σε αποχαιρετήσουμε τα παιδιά σου Χρήστος και Βάσω, Χρυσοβαλάντης και Άννα, Ελένη και Τάσος και τα εγγόνια σου Γιώργος, Ανδρέας και Γιώργος.

-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago
Κτηνοτρόφος κατήγγειλε κλοπή 500 ζώων, είχαν βγει θετικά τα τεστ για ευλογιά
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Σύλληψη 27χρονου για πυροβολισμούς έξω από μπαρ της παραλιακής
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ώρες ago
Σ. Φάμελλος: Κατηγορούμε τον κ. Μητσοτάκη για ανεπάρκεια και ανικανότητα – Σοβαρά ελλείμματα και υποχωρήσεις στην εξωτερική πολιτική
-
ΚΟΣΜΟΣ16 ώρες ago
Στην κόψη του ξυραφιού η εκεχειρία στη Γάζα – Σε ετοιμότητα ο IDF για νέο πόλεμο κατά της Χαμάς
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
33 μετανάστες εντοπίστηκαν σε ξύλινη βάρκα
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago
Κλειστές Σταδίου και Πανεπιστημίου (Εικόνες)
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες ago
Δόθηκε λάθος ογκολογικό φάρμακο σε ασθενή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας
-
ΒΟΛΟΣ9 ώρες ago
17χρονοι και 23χρονος άσκησαν σωματική βία σε βάρος 16χρονου, χτυπώντας τον με γροθιές