ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Έγινε… σύνθημα στα χείλη των οπαδών ο Τσικίνιο

Ο Τσικίνιο συνεχίζει να γράφει ιστορία στον Ολυμπιακό και να γίνεται σύνθημα στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης». Ο 30χρονος χαφ άρχισε φουριόζος τη φετινή σεζόν, έχοντας ήδη πετύχει τρία γκολ σε έξι αγώνες. Ενώ προσέθεσε και μία ασίστ στο ενεργητικό του.
Στον τελευταίο αγώνα με τον Λεβαδειακό ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, σκοράροντας δύο φορές και οδηγώντας τους «ερυθρόλευκους» στη νίκη με 3-2, σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες της φετινής χρονιάς στο Πρωτάθλημα.
Ο Τσικίνιο είναι ένας παίκτης που δίνει λύσεις σε πολλές θέσεις. Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού τον έχει χρησιμοποιήσει σε διάφορους ρόλους, εκμεταλλευόμενος την οξυδέρκεια, την αντίληψη του χώρου και την ικανότητά του να δημιουργεί ατομικές φάσεις.
Στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ο Πορτογάλος μέσος πραγματοποίησε πέντε τελικές, πέτυχε δύο γκολ, έκανε δύο κλεψίματα, υπέστη δύο φάουλ υπέρ του και παράλληλα είχε δύο λάθη, αποδεικνύοντας ότι συμμετέχει ενεργά σε όλες τις φάσεις του αγώνα.
Η συνολική εικόνα του Τσικίνιο στη σεζόν είναι εντυπωσιακή. Με τρία γκολ και μία ασίστ σε έξι αγώνες, με δώδεκα τελικές και πέντε φάουλ υπέρ, ξεχωρίζει για την αποφασιστικότητα και την ποιότητα των ενεργειών του.
Παρά τα 14 λάθη που έχει σημειώσει, η συνολική του προσφορά στον Ολυμπιακό είναι καθοριστική. Καθώς μπορεί να γυρίσει ένα παιχνίδι με μια προσωπική ενέργεια ή ένα κρίσιμο γκολ.
Ο κόσμος της ομάδας το αναγνώρισε άμεσα. Στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης», τα συνθήματα για τον Τσικίνιο πλημμύρισαν το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα, επιβραβεύοντας την αφοσίωση και την ποιότητα του Πορτογάλου άσου.
Με αυτόν τον ρυθμό, ο Τσικίνιο δείχνει ότι μπορεί να γίνει ο «πασπαρτού» που θα οδηγεί τον Ολυμπιακό σε σημαντικές νίκες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

-
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες ago
Μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες ago
Το τρακτέρ που οδηγούσε τούμπαρε και καταπλάκωσε το 49χρονο αγρότη
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Μήνυμα 112 για ισχυρές καταιγίδες σε Ιόνιο και δυτική Ελλάδα
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Καιρός: Επελαύνει η κακοκαιρία – Ποιες περιοχές θα χτυπήσει, ήχησε το 112
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ18 ώρες ago
Δραματική επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς σε δυσπρόσιτη έκταση μεταξύ Κερασιάς – Καναλίων
-
LIFESTYLE19 ώρες ago
Πέτρος Κωστόπουλος για Πάρι Ρούπο: “Έπρεπε να πάρει τον π…ο” – Η αντίδραση της Ελένης Τσολάκη (Βίντεο)
-
Uncategorized5 ώρες ago
Μάγεψαν τα σπάνια αυτοκίνητα τους Βολιώτες στο προάυλειο του Αγίου Νικολάου σε εκδήλωση για το καρκίνο του προστάτη
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ20 ώρες ago
Live Κουτσούμπας στο 51ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή