Connect with us

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Εγκαινιάστηκε η ετήσια έκθεση σπουδαστικών εργασιών του ΙΙΕΚ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Σε κλίμα γιορτής και χαράς εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022,  η ετήσια έκθεση σπουδαστικών εργασιών του ΙΙΕΚ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του  Δήμου Βόλου με τίτλο “Life Reboot” .

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η Πρόεδρος της  ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ  Κυρία  Σοφία Χάλαρη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ανέφερε στο χαιρετισμό της μεταξύ άλλων, ότι το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου με γνώμονα τον κοινωνικό του χαρακτήρα, εφαρμόζει ένα χαμηλό τιμολόγιο διδάκτρων  ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους νέους να σπουδάσουν το επάγγελμα που ονειρεύονται.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής, με την υποστήριξη του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, συμπλήρωσε η κ. Χάλαρη είναι  η ενίσχυση των νέων που προσπαθούν να αποκτήσουν ποιοτική εκπαίδευση και κατάρτιση, προκειμένου να ανταποκριθούν και να ενσωματωθούν στην αγορά εργασίας.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους Εκπαιδευτές και το Προσωπικό του ΙΙΕΚ για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους .

Χαιρετισμό απεύθυναν και οι  Βουλευτές Μαγνησίας:  Α. Λιούπης ,  Χ. Μπουκώρος, Κ. Μαραβέγιας καθώς και ο εκπρόσωπος της Υφυπουργού Παιδείας Κυρίας Ζ. Μακρή και Δημοτικός Σύμβουλος  Α. Νάσιος, οι οποίοι τόνισαν το εξαίρετο έργο του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Α. Ζαρκάδας – Βεργής, Α. Μορφογιάννη,  Π. Αναγνώστου, Δ. Κότογλου ,  Άννα –Μαρία Παπαδημητρίου και η τοπική Σύμβουλος Νέας Ιωνίας                         Ε. Χατζηγεωργίου, Γονείς, Φίλοι, Σπουδαστές και Απόφοιτοι.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ με τις εργασίες τους και οι δημότες που μετείχαν στα ερασιτεχνικά σεμινάρια, τα έργα των οποίων είναι αντάξια επαγγελματιών. Κατά την ομιλία της Διεύθυνσης παρουσιάστηκε  και το νέο λογότυπο του ΙΙΕΚ ,το οποίο θα αποτελέσει συνέχεια του λογότυπου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και ο σχεδιασμός του οποίου ανατέθηκε στο τμήμα Γραφιστικής της σχολής. Οι εργασίες των σπουδαστών ήταν εξαιρετικές και τελικά η επιτροπή επέλεξε το λογότυπου του σπουδαστή Μπαρμπαγεωργόπουλου Μιχάλη, ο οποίος είχε κερδίσει και την υποτροφία το 2020. Το νέο λογότυπο είναι η αφορμή για το  reboot της σχολής και εικονίζει μια κουκουβάγια που αντιπροσωπεύει τη βαθιά σύνδεση μεταξύ γνώσης, κοινής λογικής και σοφίας σε κίτρινο νεανικό χρώμα και μοντέρνο σχεδιασμό.

Κατά την παρουσίαση της έκθεσης τονίστηκε η σπουδαιότητα

συμμετοχής σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Μέσω της υποστήριξης της κινητικότητας, τα Ευρωπαϊκά  Προγράμματα προσφέρουν στους καταρτιζόμενους του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου μια μοναδική ευκαιρία ν’ αποκτήσουν κατάρτιση και εργασιακή εμπειρία σε μια ξένη χώρα. Τους προσφέρεται η δυνατότητα ν’ αποκτήσουν νέες ικανότητες και επαγγελματικές δεξιότητες  συμβάλλοντας στη δημιουργία μας πραγματικά ανταγωνιστικής αγοράς εργασίας.

Το  Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών υπεύθυνο  για το πρόγραμμα Erasmus+  στην Ελλάδα, απένειμε στο Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου τη Διαπίστευση Erasmus για το νέο πρόγραμμα (2021-2027) στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Μια επικύρωση και επιβράβευση,  ταυτόχρονα του υψηλού επιπέδου σχεδιασμού και υλοποίησης των προγραμμάτων που αναλαμβάνει να υλοποιήσει το Δημοτικό ΙΙΕΚ Βόλου. Έπειτα από αξιολόγηση της αίτησης  χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην υλοποίηση του 1ου project – κινητικότητας στην Τσεχία για Σπουδαστές και Εκπαιδευτές των ειδικοτήτων , Σχεδιαστή Μόδας και Φωτογραφίας.

Από φέτος και κάθε χρόνο μέχρι το 2027,  12 σπουδαστές και 3 εκπαιδευτές κάθε χρόνο, όλων των ειδικοτήτων-Σύνολο 72 σπουδαστές και 18 εκπαιδευτές- θα συμμετάσχουν σε κινητικότητα στο εξωτερικό.

Κατάληξη ενός παλαιότερου προγράμματος Erasmus+ της ειδικότητας του Κοσμήματος ήταν η πρόταση του Υπεύθυνου του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του γνωστού οίκου κοσμημάτων ΒVLGARI για 15 υποτροφίες, 4μηνης εκπαίδευσης σπουδαστών και αποφοίτων του Δημοτικού ΙΙΕΚ. Μετά το τέλος της εκπαίδευσης οι σπουδαστές που θα επιλεγούν ,θα υπογράψουν  συμβόλαιο εργασίας με την εταιρεία. Παρουσίαση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο από τους υπευθύνους του Οίκου και θα υπογραφεί ένα σύμφωνο συνεργασίας με τη σχολή.

Κάθε χρονιά που τελειώνει φέρει και νέους επαγγελματίες στο στίβο της  αγοράς εργασίας.

Πλέον Σπουδαστές και Απόφοιτοι ετοιμάζονται να μεταβούν στις επιχειρήσεις που έχουν επιλέξει, για να πραγματοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση  ή να εργαστούν. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή τη saison  η προσφορά θέσεων, από διακεκριμένες επιχειρήσεις του τουρισμού σε όλη την Ελλάδα, με τις οποίες συνεργάζεται το ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου επί σειρά ετών, ήταν πολύ μεγάλη! Αυτό, όπως τονίστηκε από τους Εργοδότες στις  ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις για την Πρακτική Άσκηση και την πρόσβαση στην Αγορά Εργασίας, όπου συμμετείχαν Σπουδαστές, Εκπαιδευτές και Εργοδότες,  οφείλεται στο υψηλό επίπεδο γνώσεων και κατάρτισης που κάνει περιζήτητους τους Σπουδαστές του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου !

Διανύοντας την περίοδο των προεγγραφών για τη χρονιά 2022 -2023 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον χώρο του Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου( Χείρωνος – Ρήγα Φεραίου 1 ), καθημερινά από τις 9.00π.μ. – 15.00μ.μ., για να περιηγηθούν, στην ετήσια έκθεση των σπουδαστικών εργασιών.

Πληροφορίες στο 2421056446  ή στη σελίδα του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου, diek.gr .

Καλό Καλοκαίρι σε όλους !

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Δωρεά εξοπλισμού για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας στον Δήμο Σκιάθου από την Sea jets

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

(περισσότερα…)

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Προσλήψεις στον Δήμο Αλμυρού

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ο Δήμος Αλμυρού ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι έξι (26) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Παράλληλα, ο Δήμος Αλυμρού ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει στην πρόσλψη  με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας δυο(2) μηνών για τις εξής ειδικότητες:

ΔΕ Οδηγών

ΔΕ Χειριστής Μηχανημάτων έργου

ΥΕ 16 Εργατών καθαριότητας

ΥΕ 16 Εργατών πρασίνου

Η ανακοίνωση για τις προσλήψεις για την καθαριότητα σχολικών μονάδων:

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι έξι (26) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων  στο Δήμο Αλμυρού, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α):

 

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Αριθμός 

ατόμων

Χρόνος απασχόλησης
Δήμος Αλμυρού Αλμυρός 

 

ΥΕ Καθαριστές-στριες σχολικών μονάδων 

 

   Μερικής απασχόλησης 

( 3 ώρες ημερησίως)

Πλήρους απασχόλησης 

(6,5 ώρες

ημερησίως)

Διδακτικό έτος 2022-2023
10 16

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ  ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ

 

Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων καθορίζεται μεταξύ τους με τα ακόλουθα κριτήρια:

 

 1. α) ΕΜΠΕΙΡΙΑ μέχρι και τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020: (17 μονάδες ανά μήνα εμπειρίας)
Μήνες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Μονάδες 17 34 51 68 85 102 119 136 153 170

 

Και επιπλέον μία (1) μονάδα ανά μήνα για κάθε ανατεθείσα αίθουσα με ανώτατο όριο τις δέκα επτά (17) μονάδες

 

 

 

 

 

 

 

Αριθμός Αιθουσών 1 2 3 4 5 6 7 8 9 17
Μονάδες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 17

 

 

β) ΕΜΠΕΙΡΙΑ από το διδακτικό έτος 2020-2021 και εξής:  (17 μονάδες ανά μήνα εμπειρίας)

 

Μήνες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Μονάδες 17 34 51 68 85 102 119 136 153 170

 

 • Ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση οε αντίστοιχη θέση του οικείουΔήμου και Δημοσίου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω των οικείων υπηρεσιών για όσο διάστημα παρείχαν υπηρεσία.

 

 1. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ή ΤΕΚΝΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (20 μονάδες και 10 μονάδες για κάθε τέκνο πέραν του τρίτου)
Αριθμός τέκνων 4 5 6 7 8 9 10
Μονάδες 30 40 50 60 70 80 90
 • υποψήφιος που είναι ταυτόχρονα πολύτεκνος και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, δικαιούται να κάνει χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά από τις δύο ιδιότητες. Αποκλείεται η αθροιστική βαθμολόγηση των παραπάνω κριτηρίων

 

 1. ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ή ΤΕΚΝΟ ΤΡΙΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (15 μονάδες)
Αριθμός τέκνων 3
Μονάδες 15

υποψήφιος που είναι ταυτόχρονα τρίτεκνος και  τέκνο τρίτεκνης οικογένειας, δικαιούται να κάνει χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά από τις δύο ιδιότητες. Αποκλείεται η αθροιστική βαθμολόγηση των παραπάνω κριτηρίων

 

 1. ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ (5 μονάδες για καθένα από τα δύο πρώτα τέκνα και 10 μονάδες για κάθε επιπλέον τέκνο πέραν των δύο πρώτων)
αριθμός τέκνων 1 2 3
μονάδες 5 10 20

 

 

 1. ΜΟΝΟΓΟΝΕΑΣ ή ΤΕΚΝΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (10 μονάδες για κάθε τέκνο)
αριθμός τέκνων 1 2 3
μονάδες 10 20 30
 • υποψήφιος που είναι ταυτόχρονα γονέας και τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας, δικαιούται να κάνει χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά από τις δύο ιδιότητες. Αποκλείεται η αθροιστική βαθμολόγηση των παραπάνω κριτηρίων.

 

 1. ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΓΟΝΕΑ, ΤΕΚΝΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ Ή ΣΥΖΥΓΟΥ
Ποσοστό αναπηρίας 50%-59% 60%-66% 67%-69% 70% και άνω
μονάδες 10 12 15 17
 • Ο υποψήφιος, στο πρόσωπο του οποίου συντρέχουν περισσότερες από μία περιπτώσεις ατόμων, των οποίων ασκεί το δικαίωμα προστασίας, δικαιούται να κάνει χρήση  της προσφορότερης για τον ίδιο μοριοδότησης και πάντως μόνο μίας εξ αυτών.

 

 

 1. ΗΛΙΚΙΑ
Ηλικία Έως και 50 ετών Άνω των 50 ετών
μονάδες 10 20
 • Ανώτατο όριο ηλικίας πρόσληψης ορίζεται το 67ο έτος συμπληρωμένο.

 

 

Ανάρτηση της ανακοίνωσης

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναρτάται στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου καθώς και στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου www.almyros-city.gr.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό 12869/08-08-2022και να την υποβάλουν  ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση:  ef.giannouli@almiros.gr

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφήΑνυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Επισημαίνεται ότι: σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 γνωστό ως GDPR, που ετέθη σε εφαρμογή τον Μάιο 2018, καθιερώνεται ενιαίο νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ. Για το λόγο αυτό, η συμμετοχή των υποψηφίων στη διαδικασία πρόσληψης με την οικειοθελή υποβολή αίτησης με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά

 

 

προς τον Φορέα, συνεπάγεται τη συναίνεση του υποψηφίου για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν, καθώς και για την ασφαλή διατήρησή τους σε αρχείο (φυσικό ή ψηφιακό) για συγκεκριμένο σκοπό και για όσο χρόνο απαιτείται, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι νόμιμες διαδικασίες πρόσληψης. Οι φορείς οφείλουν να προστατεύουν τα προσωπικά στοιχεία των υποψηφίων από τυχόν υποκλοπή προκειμένου να επιτυγχάνεται η ασφαλής επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Οι υποψήφιοι διατηρούν το δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσής τους ανά πάσα στιγμή και κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης προς το Φορέα.

 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα ήτοι: από 09/08/2023 έως 23/08/2023

 

Κατάταξη υποψηφίων

Αφού η υπηρεσία μας  επεξεργαστεί τις αιτήσεις των υποψηφίων, σύμφωνα με τα βαθμολογούμενα κριτήρια που επικαλείται κάθε υποψήφιος, τους κατατάσσει βάσει των κριτηρίων. Η κατάταξη των υποψηφίων, βάσει της οποίας θα γίνει η τελική επιλογή για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, πραγματοποιείται ως εξής:

 1. Πρώτα απ΄ όλα οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους πίνακες κατάταξης για τις θέσεις με βάση τη βαθμολογία που συγκεντρώνουν στα βαθμολογούμενα κριτήρια(εμπειρία αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας, τριτεκνία αριθμός ανήλικων τέκνων, μονογονεϊκές οικογένειες, αναπηρία, ηλικία)
 2. Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο (χρόνος εμπειρίας) και, αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας) και ούτω καθεξής. Αν εξαντληθούν όλα τα κριτήρια, η σειρά μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με δημόσια κλήρωση.

 

Ανάρτηση πινάκων και υποβολή αντιρρήσεων

Μετά την κατάρτιση των πινάκων, η υπηρεσία μας θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε δέκα (10) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του δήμου., ενώ θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης το οποίο θα υπογραφεί από δύο (2) υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση αντίρρησης ατελώς  μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργασίμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση : ef.giannouli@almiros.gr

Μετά την εξέταση των αντιρρήσεων ανακοινώνεται ο τελικός πίνακας επιτυχόντων – προσληπτέων. Οι τελικοί πίνακες αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην ιστοσελίδα του δήμου.

Πρόσληψη

Το προσωπικό προσλαμβάνεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των τελικών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων με απόφαση του αρμόδιου προς διορισμό οργάνου.

Προσληφθέντες που αποχωρούν πριν από την λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν.

Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται λόγω αντικατάστασης αποχωρούντων υποψηφίων, απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

 

ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ της παρούσας ανακοίνωσης αποτελούν:

α. Το έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» που συμπληρώνουν και υποβάλλουν ηλεκτρονικά οι υποψήφιοι και

 β. το «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ για την πρόσληψη καθαριστών – καθαριστριών στις σχολικές μονάδες των Δήμων», το οποίο περιλαμβάνει: i) οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης, σε συνδυασμό με επισημάνσεις σχετικά με τα προσόντα και τα βαθμολογούμενα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων και ii) τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής.

 

Η ανακοίνωση για τις προσλήψεις:

Δείτε εδώ αναλυτικά

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
LIFESTYLE3 δευτερόλεπτα ago

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Στη Λέρο με τον γιο τους

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ1 λεπτό ago

DW: Drones σώζουν ζωές στις ισπανικές παραλίες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 λεπτά ago

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Δεν πρόκειται να δεχθώ ενημέρωση «στο αυτί»

ΕΛΛΑΔΑ7 λεπτά ago

Σκόπελος: 35χρονος απείλησε την πρώην σύντροφό του ότι θα της «σπάσει στο κεφάλι»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13 λεπτά ago

«Για πάντα ένας από εμάς, “Δέλη”» (ΦΩΤΟ)

OIKONOMIA14 λεπτά ago

Lamda: Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για τον ουρανοξύστη στο Ελληνικό

ΕΛΛΑΔΑ26 λεπτά ago

Βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Ρόδο

ΜΠΑΣΚΕΤ31 λεπτά ago

Το κάλεσμα του Γουίλιαμς για τα εισιτήρια διαρκείας (video)

ΜΑΓΝΗΣΙΑ32 λεπτά ago

Δωρεά εξοπλισμού για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας στον Δήμο Σκιάθου από την Sea jets

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ32 λεπτά ago

Αίτημα αλλαγής στην ημερομηνία έναρξης του Μουντιάλ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Επεισόδιο στα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ στον Βόλο μεταξύ δύο πολιτών

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο

LIFESTYLE4 ημέρες ago

ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Την Πέμπτη 4/8 στις 11 η απολογία του Υποδ.Πυροσβεστικής Δικηγόρος των ανηλίκων ο Σάκης Κοκκίνης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Αλμυρός Μαγνησίας από τον θάνατο του Παναγιώτη Αναστασίου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ20 ώρες ago

Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Τραγωδία στα νερά του Παγασητικού- Στην παραλία Σάρες κοντά στις Νηές Μαγνησίας, εντοπίστηκε νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Πέθανε ο 50χρονος Αριστείδης Βογιατζής από το Βόλο- Εργαζόταν στο εργοστάσιο της ΕΥΡΗΚΑ

Δημοφιλή