Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ειδικό δικαστήριο – Novartis: Αθώοι δήλωσαν Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη – Τι κατέθεσε ο Λοβέρδος

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Mε την κατάθεση του πρώην υπουργού και βουλευτή σήμερα του ΠαΣοΚ- ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδου, που είναι και ο πρώτος μάρτυρας κατηγορητηρίου, συνεχίστηκε η δίκη ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου με κατηγορούμενους τον πρώην υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν απέδωσε δόλο ή πρόθεση

Ο κ. Λοβέρδος εξετάστηκε με αφορμή την αναφορά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ το 2017, που αφορούσε στην μη τιμολόγηση των φαρμάκων στη διαρκεια της θητείας του πρώην υπουργού Υγείας επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή. Η αναφορά αυτή, σύμφωνα με τον μάρτυρα, όφειλε να διαβιβαστεί στη Βουλή για τα περαιτέρω, όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Για το λόγο αυτό κατηγορείται και δικάζεται -για τη μη διαβίβαση του σχετικού φακέλου- η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη, που διαδέχθηκε την εισαγγελέα Ελένη Ράικου, η οποία και παρέλαβε τις αναφορές ΚΙΝΑΛ κατά Κουρουμπλή.

Ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, δεν απέδωσε δόλο ή πρόθεση για τη μη διαβίβαση του σχετικού φακέλου στη Βουλή για την εισαγγελέα Τουλουπάκη, ενώ για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, είπε ότι δεν γνωρίζει αν εκείνος είχε οποιαδήποτε σχέση με την μη έγκαιρη διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή.

«Κατέρρευσε το κατηγορητήριο»

«Το κατηγορητήριο κατέρρευσε» είπε στο τέλος της διαδικασίας ο Δ. Παπαγγελόπουλος, ενώ ο Γιάννης Μαντζουράνης, εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της εισαγγελέως, δήλωσε πως ο δρόμος για την αθώωσή της είναι ανοιχτός .

Ο Α. Λοβέρδος απέδωσε στην κυρία Τουλουπάκη ευθύνη «ότι δεν έπραξε το καθήκον της», ενώ για τον τότε υπουργό Υγείας Παν. Κουρουμπλή για την μη τιμολόγηση των φαρμάκων υποστήριξε ότι « αντικειμενικά ωφελήθηκαν οι εταιρείες, αλλά δεν ξέρω αν είχε δόλο».

Αναλυτικά η κατάθεση Λοβέρδου

Πρόεδρος Βασιλική Ηλιοπούλου: Ενήργησε η κυρία Τουλουπάκη δολίως;

Λοβέρδος: Οταν φθάνει φάκελος στη Βουλή με δέκα ονόματα πολιτικών και ένας μόνον ήταν με αρχικά (ΠΚ), ήταν μια σαφής ενέργεια, που δεν ξέρω πως πέρασε από την τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Δεν θέλω να προσθέσω κάτι άλλο. Οτι είπα είναι τόσο σαφές. Δεν γίνεται εισαγγελέας Διαφθοράς να μην γνωρίζει την αποσβεστική προθεσμία της Βουλής, όταν μάλιστα ασχολείται και με το πολιτικό έγκλημα. Ολη η Ελλάδα ξέρει το άρθρο 86.

Πρόεδρος: Η κυρία Τουλουπάκη δεν έκανε καμμία κίνηση, όπως και η κυρία Ράικου. Προκάλεσε κάποιος την απόφαση της;

Λοβέρδος: Δεν γνωρίζω.

Πρόεδρος: Ο κ. Κουρουμπλής ήθελε να βλάψει το κράτος;

Λοβέρδος: Εξ αντικειμένου αυτό έκανε. Ήθελε να ωφελήσει τις εταιρείες. Δεν ξέρω αν είχε δόλο. Εξ αντικειμένου ωφελήθηκαν. Δεν θέλω να κατηγορήσω ανθρώπους και μάλιστα, όταν το θέμα έχει κλείσει, όταν κάποιοι φρόντισαν γι’ αυτό.

Εισαγγελέας (Ολγα Σμυρλή): Καταγγείλατε τον κύριο Κουρουμπλή;

Λοβέρδος: Όχι

Εισαγγελέας: Αυτές τις αναφορές όταν τις παρέλαβε η τότε εισαγγελέας διαφθοράς θα έπρεπε να τις διαβιβάσει αμέσως στη Βουλή;

Λοβέρδος: Δεν είναι ταχυδρόμος ο εισαγγελικός λειτουργός αλλά δεν κάνει και έρευνα σε αντίθεση με το Σύνταγμα. Θα ήθελε μία εβδομάδα, δέκα ,δεκαπέντε μέρες ένα μήνα προλαβαίνεις.

Δικαστής (Ελενη Φραγκάκη): Δηλαδή η κυρία Τουλουπάκη δεν έκανε το καθήκον της;

Λοβέρδος: Αυτό εννοώ. Όχι μετά βεβαιότητας ότι θα υπήρχε δίωξη για τον υπουργό. Μόνο ό,τι όφειλε να διαβιβάσει.

Αρνούνται τις κατηγορίες Παπαγγελόπουλος – Τουλουπάκη

Με την άρνηση της κατηγορίας οι κατηγορούμενοι στο Ειδικό Δικαστήριο, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, πρώην υπουργός και η εισαγγελέας Ελένης Τουλουπάκη τοποθετήθηκαν για τις κατηγορίες που τους βαρύνουν και δηλώνοντας ότι θα αποδείξουν την αθωότητα τους.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη δήλωσε, όταν ρωτήθηκε από την Πρόεδρο Βασιλική Ηλιοπούλου ότι «αρνείται την κατηγορία και θα αποδείξει το ψευδές».

Η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας για το ότι δεν απέστειλε στη Βουλή καταγγελίες, που είχε υποβάλλει το ΚΙΝΑΛ κατά των τότε υπουργών Παν. Κουρουμπλή και Ανδρέα Ξανθό που διαχειρίστηκαν το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Υγείας επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Με την βεβαιότητα, ότι είναι αθώος τοποθετήθηκε επί του κατηγορητηρίου που τον βαρύνει και ο πρώην υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, που διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Ο πρώην υπουργός, που αντιμετωπίζει κατηγορίες ηθικής αυτουργίας σε κατάχρηση εξουσίας για την Ελένη Τουλουπάκη σχετικά με τις καταγγελίες ΚΙΝΑΛ κατά Παν. Κουρουμπλή, δήλωσε ότι είναι «αθώος για την εν λόγω κατηγορία», συμπληρώνοντας πως «τα έγγραφα της καταγγελίας κατατέθηκαν στην εισαγγελέα Ελένη Ραϊκου ( προκάτοχο της Ελένης Τουλουπάκη στην Εισαγγελία Διαφθοράς) και αυτή τα έθεσε στον φάκελο της Novartis».

Σε ότι αφορά τις κατηγορίες ότι παρενέβη στο έργο τριών εισαγγελέων ( Γεωργίας Τσατάνη, Ελένης Ράικου και Παν. Αθανασίου) ο πρώην υπουργός δήλωσε.

«Σε ότι αφορά καταγγελίες από τους εισαγγελείς, θα αντικρούσω όχι με τον δικό μου λόγο στον δικό τους λόγο, αλλά με τον δικό τους λόγο, όπου κατέθεσαν ( σε εισαγγελείς και τη Βουλή) διότι εκτός από αντιφάσεις που αγγίζουν τα όρια του παρολογισμού, τα ψεύδη τους είναι αυταπόδεικτα. Θα αντικρούσω τα ψεύδη τους με τα αρχικά τους ψεύδη και τα μεταγενέστερα δικά τους ψεύδη».

https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ

Βάζουν αντικλεπτικά σε παιδικές τροφές, καφέ, σαμπουάν

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Αντικλεπτικά, κάμερες, μηχανήματα ασφαλείας, κλειδωμένες προθήκες και κάθε δυνατό μέσο έχουν επιστρατεύσει οι αλυσίδες λιανεμπορίου, συμπεριλαμβανομένων και των αλυσίδων σουπερμάρκετ, για να αποφύγουν τις κλοπές που ούτε λίγο ούτε πολύ υπολογίζεται ότι «ροκανίζουν» από 0,9% έως και 1,5% του συνολικού τζίρου των επιχειρήσεων.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μόνο στα καταστήματα σουπερμάρκετ, μικρά και μεγάλα, υπολογίζεται ότι περισσότερα από δύο στα δέκα προϊόντα που «χάνονται» από τα ράφια των καταστημάτων αφορούν κλοπές από πελάτες και οργανωμένες συμμορίες. Αν μάλιστα λάβει κανείς υπόψη ότι το 2021 ο συνολικός τζίρος στα σουπερμάρκετ έφτασε τα 15,4 δισεκατομμύρια ευρώ, το κόστος των κλοπών μαζί με άλλες απώλειες (από εσωτερικές κλοπές και καταστροφές) ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ τον χρόνο και συνολικά στις λιανεμπορικές επιχειρήσεις και άλλων ειδών (ένδυση, υπόδηση, καλλυντικά, ηλεκτρονικά κ.τ.λ.) λιανεμπορίου προσεγγίζει τα 400 εκατ. ευρώ, με τον λογαριασμό που προκύπτει να τον πληρώνει πάντα ο καταναλωτής.

Διαφορά

Το θέμα των κλοπών από τα ράφια των σουπερμάρκετ δεν είναι σημερινό ούτε και ελληνικό, όπως δεν είναι σημερινό να βλέπει κανείς τις επιχειρήσεις να προστατεύονται από επίδοξους «ελαφροχέρηδες». Η διαφορά, η οποία πρόσφατα προκάλεσε την έκπληξη, ήταν η θέα του αντικλεπτικού στις παιδικές τροφές και στον καφέ σε ράφια καταστημάτων. «Το θέμα των κλοπών δεν είναι σημερινό φαινόμενο, ούτε και τα μέτρα που λαμβάνουμε» λέει στέλεχος μεγάλης αλυσίδας. Οπως εξηγεί, εδώ και χρόνια τα ακριβά αλκοολούχα ποτά, οι ξυριστικές μηχανές και τα ανταλλακτικά ξυραφάκια τους, μπαταρίες, ακόμα και καλλυντικά  είτε είναι κλειδωμένα κοντά στα ταμεία των καταστημάτων, είτε φέρουν αντικλεπτικούς μηχανισμούς και ταινίες. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι κλοπές από τα ράφια αποτελούν καθημερινότητα για τις επιχειρήσεις σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό και όπως λέει δεν έχει αυξηθεί το ποσοστό, αλλά έχει διευρυνθεί η λίστα των ειδών που κλέβονται.

Την τακτική των κλοπών ακολουθούν όχι μόνον άνθρωποι με ιδιαίτερα προβλήματα (κλεπτομανείς, εξαρτημένοι ή και άνθρωποι που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ακόμη και βασικά προϊόντα), αλλά και οργανωμένες σπείρες, οι οποίες σύμφωνα με εκπροσώπους της αγοράς έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα. Οι «οργανωμένοι» αφαιρούν συστηματικά από καταστήματα σουπερμάρκετ ποτά, καλλυντικά, ξυριστικά τα οποία παρανόμως διοχετεύουν από καταστήματα μέχρι παζάρια. Υπεύθυνη καταστήματος μεσαίου μεγέθους μεγάλης αλυσίδας στο κέντρο της Αθήνας εξηγεί γιατί ένας μεγάλος αριθμός εμπορευμάτων βρίσκεται πίσω από τα ταμεία και οι καταναλωτές θα πρέπει να τα ζητήσουν στο ταμείο για να τα αγοράσουν. «Είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποφεύγουμε σε κάποια είδη τις κλοπές, αν και το τελευταίο διάστημα όλο και επεκτείνεται η γκάμα των προϊόντων που γίνονται στόχος». Σύμφωνα με την ίδια, στις αρχές της εβδομάδας «άδειασαν» το ράφι του καταστήματος με τα σαμπουάν. «Σιγουρά αυτοί δεν το κάνουν από ανάγκη, δεν δικαιολογείται να πάρει κάποιος 10-15 μπουκάλια σαμπουάν. Μεταπωλούν τα προϊόντα που κλέβουν και δρουν οργανωμένα».

Στοιχεία παλαιότερης έρευνας του Συνδέσμου Λιανεμπορίου και Βιομηχανίας ECR Ελλάδος το 2011 είχε δείξει ότι οι πιο «ευάλωτες» κατηγορίες προϊόντων σε κλοπές ήταν οι μπαταρίες 11,4% του συνολικού τζίρου της κατηγορίας, τα προϊόντα μακιγιάζ (10,9%), τα οινοπνευματώδη (7%), τα προϊόντα περιποίησης προσώπου όπως οι κρέμες (6,8%), τα ξυριστικά (6,5%). Σήμερα σύμφωνα με τους λιανεμπόρους η λίστα αυτή έχει μεγαλώσει και έχουν προστεθεί και άλλα είδη, όπως ο καφές, το μέλι, οι βρεφικές τροφές, το γάλα σε σκόνη, σαμπουάν και βαφές μαλλιών, οδοντόβουρτσες, καλσόν, κάλτσες και λαμπτήρες LED, που οι τιμές τους θεωρούνται υψηλές και έχουν αξία για μεταπώληση.

Μέτρα

Για να θωρακιστούν οι επιχειρήσεις λαμβάνουν μέτρα ανάλογα και με τις δυνατότητές τους, με τις μεγάλες επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν διάφορα αντικλεπτικά συστήματα, όπως αντικλεπτικά πώματα και αυτοκόλλητα ή ταινίες ενώ οι μικρότερες επιχειρήσεις και τα μίνι μάρκετ είτε εγκαθιστούν κάμερες σε σημεία των καταστημάτων ή έχουν κλειδωμένα σε προθήκες ή πίσω από τα ταμεία τους. «Τα αντικλεπτικά συστήματα που χρησιμοποιούνται δεν είναι στην πλειονότητα ορατά στο μάτι του καταναλωτή. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Επίσης σε αρκετές των περιπτώσεων η εγκληματικότητα σε μια περιοχή ή τα αυξημένα κρούσματα καθορίζουν και την πολιτική μας ανά κατάστημα» λέει εκπρόσωπος μεγάλης αλυσίδας σουπερμάρκετ. Το 2008 έξι μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα εφάρμοσαν πιλοτικά αντικλεπτικά συστήματα στα καταστήματά τους και από την πιλοτική αυτή εφαρμογή προέκυψε μείωση πάνω από 50% των κλοπών στα ράφια. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Aν και δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία αλλά μόνο εκτιμήσεις, το τίμημα είναι βαρύτερο, ιδίως για μικρές επιχειρήσεις που φτάνει ακόμα και να εξανεμίσει τα κέρδη τους όταν τα κρούσματα είναι επαναλαμβανόμενα, επισημαίνει ο γεν. διευθυντής του Ινστιτούτου Ερευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) Λευτέρης Κιοσές.

Στις υπόλοιπες λιανεμπορικές επιχειρήσεις, ένδυσης, υπόδησης, ηλεκτρονικών ειδών και βιβλίων, κινητής τηλεφωνίας, καλλυντικών προϊόντων το σύνολο των μεγάλων επιχειρήσεων και αλυσίδων έχουν εδώ και χρόνια υιοθετήσει αντικλεπτικούς μηχανισμούς και ταινίες για το σύνολο των προϊόντων τους, κάτι με το οποίο είναι πλέον εξοικειωμένος ο καταναλωτής. «Παρ’ όλα αυτά και σε αυτές τις επιχειρήσεις οι κλοπές υπολογίζονται στο 1,5% κάθε χρόνο επί του συνολικού τζίρου που ξεπερνά τα 20 δισ. ευρώ» λέει ο πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ Αντώνης Μακρής.

https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Μητροπολίτης Πάφου: Οι ξένοι που έρχονται κάνουν τεράστιο αριθμό παιδιών και θα μας εκτοπίσουν

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

To πρόβλημα της υπογεννητικότητας του ελληνικού πληθυσμού έθιξε σε ομιλία του, προχθές Σάββατο, σε συγκέντρωση γυναικών υπέρ της υποψηφιότητάς του στις αρχιεπισκοπικές εκλογές, ο Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιος (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από το Facebook).

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το παράδειγμα της Θράκης

Αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Θράκης και χαρακτήρισε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Κύπρο «ακόμη χειρότερο», αφού, όπως είπε, «οι ξένοι που έρχονται κάνουν τεράστιο αριθμό παιδιών και σιγά σιγά θα μας εκτοπίσουν».

Δείτε ακόμα – Υποκριτές και Φαρισαίοι για το δημογραφικό

Πρέπει η εκκλησία να επιδοτήσει ώστε οι άνθρωποι να κάνουν περισσότερα παιδιά γιατί σ΄ αυτά τα παιδιά θα στηριχτεί ο τόπος μας και ο ελληνισμός αυτού του τόπου, τόνισε.

Αναφερόμενος στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο, ο Πάφου Γεώργιος σημείωσε πως το έργο το οποίο τον καθιέρωσε σ’ όλη την Ορθοδοξία φάνηκε κυρίως στη μεγάλη σύνοδο της Κρήτης το 2016, και έκανε λόγο για την αποκατάσταση της Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου μετά την κατάλυσή της από τους Λατίνους.

«Καταφύγιο» για τους νέους

Ακόμη αναφέρθηκε στο έργο του για τους νέους, λέγοντας πως ο Χρυσόστομος Β’ δημιούργησε το νεανικό κέντρο για να «προστατεύει τους νέους από παρεκτροπές».

«Εκεί θα βρίσκουν καταφύγιο για να μην πηγαίνουν κάπου αλλού» τόνισε, προσθέτοντας ότι αυτό χρειάζεται και η Λευκωσία και είναι κάτι που θα γίνει.

Ο Μητροπολίτης Πάφου μίλησε επίσης στην περιφερειακή συνάντηση για υποστήριξη της υποψηφιότητάς του, στο κτίριο του Κοινοτικού Συμβουλίου Μεσόγης.

Πηγή: sigmalive.com

https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΕΛΛΑΔΑ2 δευτερόλεπτα ago

Βάζουν αντικλεπτικά σε παιδικές τροφές, καφέ, σαμπουάν

ΚΟΣΜΟΣ27 λεπτά ago

Ζελένσκι: Η Ρωσία προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το κρύο εναντίον μας – Θα συνεχίσει τα πλήγματα

ΚΟΣΜΟΣ47 λεπτά ago

Σομαλία: Τουλάχιστον 10 νεκροί κατά την επίθεση τζιχαντιστών σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας

ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα ago

Μητροπολίτης Πάφου: Οι ξένοι που έρχονται κάνουν τεράστιο αριθμό παιδιών και θα μας εκτοπίσουν

ΚΟΣΜΟΣ2 ώρες ago

Κίνα: Το BBC καταγγέλλει ξυλοδαρμό και σύλληψη δημοσιογράφου του στη Σαγκάη

ΚΟΣΜΟΣ2 ώρες ago

Ιάβα: Στους 321 αυξήθηκαν οι νεκροί από τον σεισμό των 5,6 Ρίχτερ – Τουλάχιστον 11 οι αγνοούμενοι

LIFESTYLE3 ώρες ago

Εστέλ Αμέτη: Από το πάνελ της Τατιάνας Στεφανίδου στη γυμvή φωτογραφία στην πισίνα (pics)

ΜΠΑΣΚΕΤ3 ώρες ago

Μπασκόνια πέρασε το “εμπόδιο” της Χιρόνα

ΚΟΣΜΟΣ3 ώρες ago

Ιταλία: Συγκλονιστικές εικόνες στην Ισκια – Στους 7 οι νεκροί και 5 οι αγνοούμενοι

LIFESTYLE3 ώρες ago

Έιμι Τζέιν Μπραντ: Σε στέλνει… αδιάβαστο! (pics)

LIFESTYLE5 ημέρες ago

“Γίναμε” – Δείτε το αξέχαστο σκύψιμο της Νόβα με ανύπαρκτο στρινγκ – NassosBlog

ΜΑΓΝΗΣΙΑ20 ώρες ago

Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος στην Αγχίαλο

LIFESTYLE7 ημέρες ago

Τζούλια Νόβα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν»

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Mάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 60χρονος Βολιώτης – Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από τροχαίο ατύχημα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

ΣΚΙΑΘΟΣ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΝΙΣΤΡΙΑΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

LIFESTYLE4 ημέρες ago

Σοκάρει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου – «Μου έχει πέσει το… στήθος. Τι να το κάνεις, άμα έχεις ζήσει 52 χρόνια»

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Η φιλαρμονική της Σκιαθου γέμισε ύμνους τα σοκάκια του νησιού

ΣΤΟΙΧΗΜΑ6 ημέρες ago

Στοίχημα Τρίτης: Γαλλία – Αυστραλία «πληρώνουν» 10.00

ΕΛΛΑΔΑ7 ημέρες ago

Ιωάννα Κολοβού: Χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό

LIFESTYLE3 ημέρες ago

«Εννοείται ότι η Τζούλια Νόβα ενδιαφέρθηκε για εμένα, τόσα χρόνια ήμασταν μαζί»

Δημοφιλή