Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ειδικό βραβείο «Οδυσσέας» της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Στην ομιλία του, κατά την τελετή λήξης του Φεστιβάλ, ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας κ. Γιάννης Χρυσουλάκης τόνισε πόσο ιδιαίτερη και σημαντική είναι αυτή η γιορτή του κινηματογράφου, όπου συναντιέται ο πολιτισμός και η ιστορία σε ένα νησί με ιδιαίτερο ιστορικό και συμβολικό φορτίο, όπως είναι το Καστελλόριζο.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας ήταν για δεύτερη χρονιά ο χορηγός του Ειδικού Βραβείου «Οδυσσέας» που απονεμήθηκε κατά τη λήξη του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλόριζου «Πέρα από τα Σύνορα», το οποίο πραγματοποιήθηκε και φέτος στο ακριτικό νησί του Αιγαίου, από τις 22 έως τις 29 Αυγούστου 2021. Το Ειδικό Βραβείο «Οδυσσέας», το οποίο απονέμεται σε Έλληνα σκηνοθέτη του εξωτερικού, απέσπασε το ντοκιμαντέρ: «My own personal Lebanon» (Ο Δικός μου Προσωπικός Λίβανος») του Θόδωρου Παναγόπουλου, παραγωγής 2020, από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ομιλία του, κατά την τελετή λήξης του Φεστιβάλ, ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας κ. Γιάννης Χρυσουλάκης τόνισε πόσο ιδιαίτερη και σημαντική είναι αυτή η γιορτή του κινηματογράφου, όπου συναντιέται ο πολιτισμός και η ιστορία σε ένα νησί με ιδιαίτερο ιστορικό και συμβολικό φορτίο, όπως είναι το Καστελλόριζο.

To ντοκιμαντέρ «Midnight Traveler» (Ταξιδιώτης του Μεσονυχτίου) παραγωγής ΗΠΑ, Κατάρ, Καναδά και Ηνωμένου Βασιλείου του 2019, κέρδισε το φετινό Βραβείο Καλύτερου Ιστορικού Ντοκιμαντέρ του Φεστιβάλ.

Το Midnigt Travel» σε σκηνοθεσία Hassan Fazili και Emelie Mahdavian, παρουσιάζει τον αγώνα, τις δυσκολίες και τους κινδύνους του Αφγανού σκηνοθέτη Hassan Fazili να διαφύγει με τη σύζυγο και τις δυο κόρες του στο εξωτερικό όταν οι Ταλιμπάν τον είχαν επικηρύξει ζητώντας το θάνατό του.

Στο σκεπτικό της η κριτική επιτροπή του φετινού 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου επισημαίνει «την εξαιρετικά προσωπική κινηματογράφηση της φυγής της οικογένειας του κινηματογραφιστή από το Αφγανιστάν στην Ευρώπη, με την αποκάλυψη στιγμών τρόμου, αγάπης, θυμού και ελπίδας, και την εισαγωγή μιας οπτικής πάνω στην καθημερινότητα που σπάνια είχαμε δει μέχρι τώρα. Αυτή η ταινία δείχνει την ιστορία εν τω γίγνεσθαι σε μία περίοδο διαρκούς διαμάχης».

Το Βραβείο Καλύτερου Κοινωνικοπολιτικού Ντοκιμαντέρ κέρδισε η ταινία: «The Patriarch’s Room», (Το Δωμάτιο του Πατριάρχη) της Danae Elon, παραγωγής Καναδά του 2017. Η ταινία πραγματεύεται την ιστορία του Ελληνορθόδοξου πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίου, την καθαίρεση από το θρησκευτικό του αξίωμα, τα όσα επακολούθησαν αλλά και προηγήθηκαν της απόφασης που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στην ορθόδοξη εκκλησία.

Η κριτική επιτροπή στο σκεπτικό της τονίζει «την εξαιρετική διερεύνηση και αποκάλυψη της συνωμοσίας των ανθρώπων στην εξουσία και για τη μεταφορά της σε μία πολύ καλά επεξεργασμένη, κινηματογραφική και διασκεδαστική αφήγηση».

– Το Βραβείο Καλύτερου Μικρού Μήκους Ντοκιμαντέρ κέρδισε η ταινία: Dafa Metti (Difficult) του Tal Amiran , παραγωγής 2015, Ηνωμένο Βασίλειο. Η ταινία παρουσιάζει τον αυθεντικό τρόπο της αντίθεσης ανάμεσα στη ζωή των μεταναστών μικροπωλητών στους δρόμους του Παρισιού και τα λαμπερά φώτα της πόλης.

Τα τρία παραπάνω βραβεία έχει θεσμοθετήσει η Βουλή των Ελλήνων.

– Το Βραβείο Καλύτερου Ελληνικού Ντοκιμαντέρ (με την ευγενική χορηγία του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου) απέσπασε η ταινία: «Golden Dawn: A Public Affair» (Χρυσή Αυγή: Υπόθεση όλων μας) του Άγγελου Κουρούνη, παραγωγής 2021. Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται η επιμονή του σκηνοθέτη να κινηματογραφήσει τα πέντε χρόνια του αγώνα δικαίωσης για τα θύματα του φασισμού στην Ελλάδα, δίνοντας το παράδειγμα για το πως η προσωπική εμπλοκή μπορεί να προστατέψει τις δημοκρατίες μας.

– Το Ειδικό Βραβείο «Μεσογειακής Φιλίας» (με την ευγενική χορηγία του ΕΚΟΜΕ) απέσπασε το ντοκιμαντέρ: «Express Scopelitis» της Αιμιλίας Μήλου, παραγωγής 2020.

– Το Ειδικό Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής απέσπασε η ταινία: «A Black Jesus» του Luca Lucc Lucchesi, παραγωγής 2020, Γερμανία.

Ειδική Μνεία από την Κριτική Επιτροπή απέσπασε η ταινία: «High Maintenance», του Barak Heymann, παραγωγής 2020, Ισραήλ.

Σε όλους τους βραβευμένους σκηνοθέτες και παραγωγούς οι διοργανωτές πρόσφεραν ακριβές αντίγραφο του χρυσού στεφανιού κισσού της Μεγίστης, που βρέθηκε στον λυκιακού τύπου λαξευμένο τάφο του Καστελλορίζου και σήμερα φυλάσσεται στο Εθνικό και Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ και γενική γραμματέας του ΙΔΙΣΜΕ Ειρήνη Σαρίογλου στην ομιλία της ευχαρίστησε θερμά όλους όσους και φέτος εργάστηκαν σκληρά για την επίτευξη του στόχου, που ήταν η διοργάνωση ενός άρτιου και ολοκληρωμένου φεστιβάλ. Εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς το πρόσωπο της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακαλλαροπούλου που έθεσε υπό την αιγίδα της τη φετινή διοργάνωση στηρίζοντας έμπρακτα αυτό τον πολιτιστικό θεσμό που στόχο έχει την πνευματική αναγέννηση του Καστελλορίζου, την προβολή της ιστορίας και των παραδόσεών του. Ευχαρίστησε επίσης θερμά τα μέλη της πενταμελούς κριτικής επιτροπής και για τη συνεργασία τους καθώς είχαν ένα πολύ δύσκολο έργο, δεδομένου ότι το επίπεδο όλων των διαγωνιζομένων ταινιών ήταν πολύ υψηλό.

Στη σημασία και τη συμβολή του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου αναφέρθηκε η Eεπιτετραμμένη της πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα Heike Dettmann, δίνοντας συγχαρητήρια προς όλους τους διοργανωτές.

Η αυλαία του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου «Πέρα τα Σύνορα» έπεσε με την προβολή της ταινίας: «The Cradock Murders», σκηνοθεσίας των Michel Noll και David Forbes, παραγωγής 2010, Νότια Αφρική και Γαλλία.

Ακολούθησε συναυλία από το μουσικό σύνολο ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ. Οι μουσικοί Δημήτρης Παπαγγελίδης, Σπύρος Παγίστης, Δημήτρης Κουφογιώργος και Μαριλίζα Παπαδούρη ταξίδεψαν μουσικά τον κόσμο σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, τραγουδώντας όλοι μαζί γνωστά και αγαπημένα κομμάτια και συνθέσεις.

Πηγή

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράσταση “Αφανισμός” του Τόμας Μπέρνχαρντ στο θέατρο Αυλαία

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

H Άννα Κοκκίνου, σκηνοθετεί και ερμηνεύει το τελευταίο μυθιστόρημα του Τόμας Μπέρνχαρντ Αφανισμός, στο Θέατρο Αυλαία, από 15 έως 19 Φεβρουαρίου 2023.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο Αφανισμός, ίσως εξαιτίας της ανελέητης σκληρότητάς του που εξωθείται στα άκρα, είναι σαν πνευματική διαθήκη που ο συγγραφέας αφήνει πίσω του. Στις μέρες μας ιδιαίτερα ακούγεται προφητικός ο λόγος του- μοιάζει γι’ αυτόν θέμα ζωής και θανάτου.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τούτη τη φορά, ο Μπέρνχαρντ δεν κάνει τον απολογισμό των ανθρώπινων και καλλιτεχνικών του εμπειριών. Τις υποβάλλει σε μια ριζική αμφισβήτηση. Αφετηρία της αφήγησης είναι ο θάνατος σε αυτοκινητικό δυστύχημα, των γονιών και του αδελφού του ήρωα.

Ο χρόνος του μυθιστορήματος του Αφανισμού είναι ο χρόνος που κυλάει ανάμεσα στην είδηση του θανάτου και στην κηδεία των τριών νεκρών. Το χρόνο αυτό καταλαμβάνει ένας γιγαντιαίος μονόλογος γεμάτος αντιφάσεις, πληγές και τραύματα που ανοίγουν σε μια λιτανεία ενθυμήσεων. Ό,τι ψευτίζει και παραμορφώνει τον άνθρωπο ή την ιδέα που ο ίδιος έχει για τον κόσμο θα εξουδετερωθεί, θα εκμηδενιστεί — θα οδηγηθεί στον πλήρη αφανισμό.

Ο Αφανισμός είναι επίσης μια ευκαιρία να τακτοποιηθούν κάποιοι λογαριασμοί όχι μόνο με τη φιλοσοφία της ζωής στη σύγχρονη εποχή αλλά και με το σύστημα αξιών της. Για τον Μπέρνχαρντ όλα αυτά είναι υποκρισία, μια ψευδολογία που οδηγεί αθεράπευτα ολοένα σε νέα ψέματα.

Η παράσταση “Αφανισμός” του Τόμας Μπέρνχαρντ στο θέατρο Αυλαία

Ο Αφανισμός προτείνει τη διάσωση της ανθρώπινης αλήθειας και αξιοπρέπειας επιχειρώντας έναν εξαγνισμό μέσω «μιας εξολόθρευσης», μέσω ενός ανεπίστροφου και άνευ όρων ακρωτηριασμού των πνευματικών ιστών που καταφαγώθηκαν από την αρρώστια.

Συντελεστές

Μετάφραση: Βασίλης Τομανάς, Δραματουργία: Μαρία Στεφανοπούλου, Νίκος Φλέσσας, Άννα Κοκκίνου, Σκηνοθεσία: Άννα Κοκκίνου, Μουσική: Νίκος Βελιώτης, Σκηνικό – Κουστούμια: Χλόη Ομπολένσκυ, Σχεδιασμός Φωτισμών: Τάσος Παλαιορούτας, Προβολές – Video Art: Αιμιλία Μπαλάσκα, Χρήστος Τόλης, Σπύρος Κωτσιόπουλος, Φωτογραφίες: Εβίτα Σκουρλέτη, Βοηθός σκηνοθέτη: Τάσος Κωλέτσης, Γραφιστικά – Δημιουργία αφίσας: Αχιλλέας Τζάλας, Ηθοποιοί: Άννα Κοκκίνου, Τάσος Κωλέτσης, Συμπαραγωγή: CONSTANTLY PRODUCTIONS & ΝΕΑ ΣΦΕΝΔΟΝΗ

Παραστάσεις: 15-19 Φεβρουαρίου 2023

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Τετάρτη έως Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 19:30

Εισιτήρια: 17€ κανονικό, 13€ φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ

Διάρκεια: 120 λεπτά

Προπώληση: Ταμείο θεάτρου ΑΥΛΑΙΑ & ticketservices

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμοςΠερισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οχτώ νέες και ωραίες «Μικρές Ιστορίες» στο ERTFLIX

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Οι «Μικρές Ιστορίες» επιστρέφουν στο ERTFLIX με οχτώ νέες προσθήκες. Από το «Casus Belli» του Γιώργου Ζώη μέχρι το «Soul Food» του Νίκου Τσεμπερόπουλου δείτε μερικές από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες μικρού μήκους των τελευταίων ετών. Μικρές ιστορίες από μερικούς εκ των σημαντικότερων ονομάτων στην ελληνική σκηνή με μεγάλες ερμηνείες από ορισμένους από τους συνήθεις ύποπτους του ελληνικού κινηματογράφου. Ανάμεσά τους η Έλενα Τοπαλίδου, ο Γιάννης Τσορτέκης, η Υβόννη Μαλτέζου και ο Γιώργος Κοτανίδης, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου και ο Μάξιμος Μουμούρης.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Casus Belli»

Πείνα. Η Ελλάδα της κρίσης μέσα από ένα δεκάλεπτο κινηματογραφικό ποίημα. Δείτε μια από τις πιο πολυβραβευμένες, παγκοσμίως, ελληνικές ταινίες μικρού μήκους, που κυκλοφόρησε μέσα στην κρίση και αποτυπώνει πλήρως την αίσθηση της εποχής… χωρίς πολλά λόγια.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σκηνοθεσία-σενάριο: Γιώργος Ζώης

Πρωταγωνιστούν: Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Γιώργος Μπινιάρης

«Soul Food» 

Οχτώ νέες και ωραίες «Μικρές Ιστορίες» στο ERTFLIX

Ο δεκαπεντάχρονος Γιάννης μετακομίζει με τη μητέρα του στο σπίτι του συντρόφου της. Στη νέα του γειτονιά, κάνει παρέα με τη σαραντάχρονη Όλγα, αλλά και με μία παρέα εφήβων. Η Όλγα ζει απομονωμένη στο υπόγειο της πολυκατοικίας και αντιμετωπίζει το μπούλινγκ των νεαρών, όσες φορές βρίσκεται στον δρόμο τους.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Νίκος Τσεμπερόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Απόλλωνας Σαρρής, Έλενα Τοπαλίδου, Γιάννης Τσορτέκης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Μιλτιάδης – Ανδρέας Βελλής

«Ένας χορός ακόμη» 

Οχτώ νέες και ωραίες «Μικρές Ιστορίες» στο ERTFLIX

Η κυρία Καίτη ετοιμάζει ένα πάρτι γενεθλίων για τον Γιάννη, τον άνδρα της. Η αγάπη της για αυτόν υπήρξε πάντα άδολη, ειλικρινής και αληθινή. Ποτέ και τίποτα δεν την εμπόδισε να τον βλέπει ως το ιδανικό ταίρι της. Ακόμη και τώρα που ο γιος της, της εναντιώνεται γιατί ο μπαμπάς δεν ήταν ποτέ κοντά τους.

Σκηνοθεσία: Σίμος Κορεξενίδης

Πρωταγωνιστούν: Υβόννη Μαλτέζου, Γιώργος Κοτανίδης, Ιωάννης Παπαζήσης

«Κινητά στοιχεία» 

Οχτώ νέες και ωραίες «Μικρές Ιστορίες» στο ERTFLIX

Αρχές του 1982. Το σύστημα γραφής της ελληνικής γλώσσας αλλάζει από πολυτονικό σε μονοτονικό. Είναι η εποχή που η τεχνολογία αρχίζει να εισέρχεται ευρέως στο χώρο της τυπογραφίας έναντι της στοιχειοθεσίας κινητών στοιχείων. Η σύγκρουση αυτών των δύο κόσμων ωθεί τους χαρακτήρες της ταινίας να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και θα προκαλέσει απρόσμενες εξελίξεις.

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Σιαδήμας

Πρωταγωνιστούν: Φούλης Μπουντούρογλου, Αλέξανδρος Τσακίρης, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Καραούλης

 «Ο μπαμπάς μου, ο Λένιν και ο Φρέντυ» 

Οχτώ νέες και ωραίες «Μικρές Ιστορίες» στο ERTFLIX

Στη δεκαετία του ΄80, ένα εννιάχρονο κορίτσι χάνει την επαφή με τον αριστερό, εργασιομανή πατέρα της. Η παρουσία μιας προτομής του Λένιν στο γραφείο του την βάζει σε υποψίες. Όταν ο Αμερικάνος, μανιακός δολοφόνος Φρέντυ Κρούγκερ, μπαίνει απρόσμενα στη ζωή της, η μικρή ξέρει πως πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Ρηνιώ Δραγασάκη

Πρωταγωνιστούν: Αύρα Βορδοναράκη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλειώ Παπατζανάκη – Χρυσοβέργη, Φωτεινή Κοντουδάκη, Αντρέας Μαριανός, Θανάσης Δάβρης, Κρίτωνας Δώρης, Αλεξάνδρα Χασάνι

«Το πατάρι» 

Οχτώ νέες και ωραίες «Μικρές Ιστορίες» στο ERTFLIX

Μια μικρού μήκους για την οικογένεια, το διαζύγιο και το glitter. Όταν ο Μάνος, ένας 50 χρόνος άντρας χωρίζει, μετακομίζει σε ένα καινούργιο διαμέρισμα για να ξαναρχίσει τη ζωή του. Εντελώς αναπάντεχα, στο πιο απίθανο μέρος, ανακαλύπτει κάτι που θα του αλλάξει τη ζωή για πάντα.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Μίνως Νικολακάκης

Πρωταγωνιστούν: Μάνος Βακούσης, Μάξιμος Μουμούρης, Ελένη Καλαμίδα, Μαριάννα Λαμπίρη

«Χαμομήλι»

Οχτώ νέες και ωραίες «Μικρές Ιστορίες» στο ERTFLIX

Είναι μόνη της. Ο κόσμος των ζωντανών είναι μακριά, ενώ ο κόσμος των νεκρών μυρίζει χαμομήλι. Σπαρμένο με το αξιοθαύμαστο ταλέντο του νεαρού σκηνοθέτη και ποτισμένο με τη συμβολή των σπουδαίων συνεργατών του, το «Χαμομήλι» είναι μια κατάθεση ψυχής, στη δύναμη της οποίας δε μένει κανείς ασυγκίνητος.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Νεριτάν Ζιντζιρία

Πρωταγωνιστούν: Γιώτα Χατζηιωάννου, Φώτης Αρμένης

«Το νόημα του Αυγούστου» 

Οχτώ νέες και ωραίες «Μικρές Ιστορίες» στο ERTFLIX

Ο Αντρέας πρέπει να προσέχει το σπίτι και τον σκύλο του αφεντικού. Το σκυλί είναι άγριο. Το σπίτι πολυτελές. Οι συνάδελφοι από το εργοστάσιο ζηλεύουν. Ο γείτονας από δίπλα παραμονεύει. Το σκυλί λέγεται Λέμπεν. Το σκυλί έχει τα δικά του σχέδια.

Σκηνοθεσία: Μάνος Παπαδάκης

Πρωταγωνιστούν: Παύλος Ιορδανόπουλος, Μαίρη Μηνά, Βασίλης Βασιλάκης, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Γιάννης Μάνθος, Φώτης Λαζάρου, Αργύρης Γκαγκάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμοςΠερισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
OIKONOMIA6 λεπτά ago

Τα υψηλά κέρδη 200 δισ. ευρώ προκαλούν και τον Λευκό Οίκο

LIFESTYLE12 λεπτά ago

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δοκίμασε το μητρικό γάλα της Ιωάννας Τούνη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ18 λεπτά ago

Αντεπίθεση Ανδρουλάκη και πιο βαθύ ρήγμα

OIKONOMIA24 λεπτά ago

Πώς θα γλιτώσετε φόρο για ανείσπρακτα ενοίκια

ΚΟΣΜΟΣ25 λεπτά ago

Πρώην σύμβουλος της Μέρκελ: Η Ρωσία δεν μπορεί να νικηθεί – Να αποφύγουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

LIFESTYLE29 λεπτά ago

Έτσι είναι σήμερα ο Σωτήρης Τζεβελέκος, η σπάνια εμφάνιση με την πανέμορφη ηθοποιό σύζυγό του (pics)

LIFESTYLE43 λεπτά ago

Χωρίς σουτιέν, μοιράζει εγκεφαλικά (pics)

LIFESTYLE1 ώρα ago

Κλέλια Ανδριολάτου: Κατεβαίνει τα σκαλιά με εξώπλατη τουαλέτα και προκαλεί χαμό στο Instagram (vid)

ΚΟΣΜΟΣ1 ώρα ago

Γαλλία: Το Ιράν πίσω από την κυβερνοεπίθεση στο Charlie Hebdo υποστηρίζει στέλεχος της Microsoft

LIFESTYLE1 ώρα ago

Σοκ στο Survivor: Κόντεψε να πνιγεί ο Αναγνωστόπουλος, βούτηξαν στην πισίνα να τον βγάλουν και ξέσπασε σε κλάματα (vid)

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Πέθανε οδηγός ταξί στον Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

«Πάγωσε» ο Βόλος το πρωί του Σαββάτου- Πέθανε ο 62χρονος Σωτήρης Καπατσέλος

MEDIA2 ημέρες ago

«Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη: καλεσμένος ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 00:10

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ6 ημέρες ago

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της ιστορικής διοργάνωσης

MEDIA4 ημέρες ago

«Μαύρο Ρόδο»- Έβαλε φωτιά το ζεϊμπέκικο του Θέμη Καστρινού

LIFESTYLE7 ημέρες ago

«Έχασα τη θέση μου στο Πολεμικό Ναυτικό επειδή πήγα στο Survivor»

MEDIA6 ημέρες ago

Ο Καμπούρης ξεσκίζει τον Τατσόπουλο – «Άθλιε υβριστή του καρκίνου της αδερφής μου θα σε…»

ΣΤΟΙΧΗΜΑ5 ημέρες ago

Best Picks Δευτέρας με Super League και NBA

LIFESTYLE2 ημέρες ago

Στα προηγούμενα Survivor έκαναν όργια… όλων των ειδών στο νοσοκομείο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας Βαλάντη Καπίτσα..

Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή