LIFESTYLE
«Είναι εύκολο θύμα, εύκολος στόχος»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η σεναριογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αρχικά, τοποθετήθηκε σχετικά με τα δημοσιεύματα που κατηγόρησαν τον Χάρη Ρώμα, επειδή κυκλοφόρησε μια κοινή φωτογραφία του με τον βιαστή και μαστροπό της 12χρονης στον Κολωνό.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
«Δεν πέφτω από τα σύννεφα. Δεν θεωρώ ότι είναι πράγματα που δεν συμβαίνουν ή δεν συνέβαιναν και πριν. Είναι απαράδεκτο. Δεν μπορείς να ενοχοποιείς κάποιον χωρίς να έχεις γεγονότα. Ενοχοποιεί τον Χάρη για ποιον λόγο; Επειδή έβγαλε κάποιες φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Είναι δημοφιλής, δεν θα ποινικοποιήσουμε και τη δημοφιλία. Από πού κι ως πού να ξέρει ότι ο συγκεκριμένος είναι παιδοβιαστής και μαστροπός;», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-couo6l2brr1l)
Στη συνέχεια μάλιστα, τόνισε πως με τον ίδιο τρόπο θα έπρεπε να είχαν σχολιαστεί και άλλα πολιτικά πρόσωπα, που έχουν κοινές φωτογραφίες με τον Ηλία Μίχο.
«Δεν είδα να χτυπάνε άλλα πολιτικά πρόσωπα, που επίσης έχουν φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο. Νομίζω ότι επειδή είναι δημοφιλής ο Χάρης και είναι και καλλιτέχνης, είναι εύκολο θύμα, εύκολος στόχος», εξήγησε.
Τέλος, αναφέρθηκε στη στιγμή που ανακάλυψε πως είναι υιοθετημένη από την αδερφή του πατέρα της.
«Δέχτηκα πολλή αγάπη, απλώς το όλο συμβάν ήταν τραυματικό. Υπήρχαν πολλοί θάνατοι στην οικογένεια κι αυτό ήταν ένα βασικό ζήτημα. Το λάθος που είχε γίνει είναι ότι δεν το ήξερα. Εάν μου το έλεγαν, θα ήταν πιο αντιμετωπίσιμο. Θα το βίωνα πιο ομαλά», εξήγησε.
Πέντε ιοί σαρώνουν τα παιδιά – «Φοβόμαστε ότι είμαστε στην αρχή» λένε οι ειδικοί
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών η Αμερικανίδα ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ
Ιστορικό ταξίδι Μητσοτάκη στη Χειμάρρα – Ραντεβού απόψε με Ράμα στα Τίρανα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

LIFESTYLE
«Είδα τον πατέρα μου πάνω σε ερείπια γεμάτο αίματα, ήταν φρικαρισμένος»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του OPEN θυμήθηκε τη στιγμή που είδε τον πυροσβέστη πατέρα του, να προσπαθεί να σώσει ένα κορίτσι μετά την κατάρρευση ενός κτηρίου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καμπουράκης είπε στο «Ώρα Ελλάδος»: «Ήμουν στα Χανιά, ήμουν στην Α’ Γυμνασίου και ήμουν στο φροντιστήριο. Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος ήταν πυροσβέστης. Βγαίνοντας από το φροντιστήριο, βλέπουμε κόσμο μαζεμένο και φάρους. Κατεδαφιζόταν μία πολυκατοικία, ένας τοίχος έφυγε και χτύπησε ένα μαγαζάκι δίπλα που ήταν λίγο σαθρό. Έπεσε ο τοίχος και τους πλάκωσε».

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqczrd78dsup)
Συνέχισε την περιγραφή του, λέγοντας: «Ήταν ένας σωρός μπάζα. Τρέχουμε εμείς και βλέπουμε την Πυροσβεστική και πάνω στα ερείπια τον πατέρα μου, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε βρει ένα πλακωμένο παιδάκι. Εγώ είδα τον πατέρα μου κι έτρεξα κατά πάνω του. Κοίταξα και ήταν γεμάτος αίματα. Ήταν φρικαρισμένος. Δεν θυμάμαι αν το παιδί ήταν τραυματισμένο ή πεθαμένο. Μόλις με είδε ο πατέρας μου, μου είπε “τα βλέπεις αυτά; Μάθε γράμματα για να μην κάνεις αυτή τη δουλειά”».
Ειδήσεις σήμερα:
Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα σχολεία, Δημόσιο και καταστήματα
Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Η πρόταση της εισαγγελέως

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
LIFESTYLE
Σκοτώθηκαν ξαδέρφια της συντρόφου μου, ευχαριστούμε την Ελλάδα


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό», ότι σκοτώθηκαν συγγενείς της συντρόφου του, ενώ ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για τη βοήθεια που απέστειλε.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Αναλυτικά, είπε: «Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση είναι ο μεγαλύτερος που έχει γίνει τα τελευταία 100 χρόνια και έγιναν δύο στη σειρά διαφορετική την ίδια μέρα περίπου 6000 κτίρια κατέρρευσαν ολοσχερώς. Είναι μία καταστροφή και όπως ξέρετε έχει πολύ κρύο με μείον βαθμούς Κελσίου, έτσι χρειαζόμαστε πολλή βοήθεια για να τους σώσουμε. Τα ξαδέρφια της συντρόφου μου, έξι άτομα μάθαμε από α νέα ότι σώθηκε μόνο η κόρη, οι υπόλοιποι είναι νεκροί. Φυσικά κι εκείνη έκλαιγε όλη μέρα χθες, πρόκειται για μεγάλη τραγωδία».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqd1rnsed56x)
Στην πορεία, για το αν σκοπεύει να βοηθήσει τους ανθρώπους είπε: «Προσπαθούμε ναι, είμαστε στην Κωσταντινούπολη, κάποιοι φίλοι μας δουλεύουν σε κοινωνικές υπηρεσίες και προσπαθώ να συνεργαστούμε αλλά για παράδειγμα στην πόλη Χατάι που έχει μεγάλο αριθμό πλαισίου όλοι οι δρόμοι έχουν καταρρεύσει εκεί. Έχουν χαλάσει τα αεροδρόμια, έχουν γκρεμιστεί δεν υπάρχουν πτήσεις σήμερα προσπαθούν να φτάσουν εκεί με πλοία και τα λοιπά.
Στην Τουρκία έχουμε συνηθίσει να ζούμε με τους σεισμούς αλλά αυτή τη φορά είναι πολύ δυνατός χρειαζόμαστε πιο δυνατά κτίρια και καλύτερη εκπαίδευση αυτός ο σεισμός επηρεάζει άμεσα 14 εκατομμύρια ανθρώπους όμως ήταν 7,8 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και δεύτερης 7,5. Είναι πολλοί άνθρωποι, πολλά παιδιά κάθε μέρα ακόμα και αυτή τη στιγμή που είναι ακόμη θα μένει ζωντανοί 30 με 40 ώρες».
Τέλος, αναφορικά με τη βοήθεια της Ελλάδας στην Τουρκία απάντησε: «Ναι το ξέρω ευχαριστούμε».
Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα σχολεία, Δημόσιο και καταστήματα
Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Η πρόταση της εισαγγελέως

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
LIFESTYLE4 ημέρες ago
«Λες ”πόσο χρόνο έχω; Μπορεί να είναι ένα Πάσχα”» – Ραγίζει καρδιές η Μπακογιάννη για την υγεία της
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Βόλος: Εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα η 23χρονη και η οικογένειά της μετά το επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού – Όλα όσα υποστηρίζει ο 45χρονος
-
LIFESTYLE5 ημέρες ago
Πάολα: Το μήνυμα της τραγουδίστριας μέσα από το νοσοκομείο
-
LIFESTYLE5 ημέρες ago
Πάμελα Άντερσον – Η σύζυγος του Τόμι Λι αντεπιτίθεται: «Δεν θα νοιαζόσουν, αν πέθαινα»
-
LIFESTYLE5 ημέρες ago
Παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago
Νέος Κόσμος: Νεαρός κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τραβεστί
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Κλειστά τα σχολεία στο Βόλο την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Πότε θα χιονίσει στον Βόλο και το Πήλιο