

ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Εκατομμυριούχος μέσα σε λίγα λεπτά – Τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ βρήκε την «Εφτάτυχη Γάτα»
Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχθηκε το 2025 ένας τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, καθώς κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο παιχνίδι «Εφτάτυχη Γάτα τα Χριστούγεννα». Ο μεγάλος νικητής δοκίμασε την τύχη του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Ηλία Παπαχριστοφίλου, που βρίσκεται στην οδό Τέλλου Άγρα 2. «Η χαρά μας είναι απερίγραπτη. Ο υπερτυχερός αποτελεί ακόμα θέμα συζήτησης στην περιοχή και όλοι μιλούν για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε στο κατάστημά μας. Σε μια μικρή πόλη σαν τη δική μας, η καθημερινότητα είναι ήρεμη και χωρίς πολλές εκπλήξεις. Το να γίνεται κάποιος συμπολίτης μας εκατομμυριούχος, και μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά, είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ, όσα χρόνια και αν περάσουν», αναφέρει ο κος Παπαχροστοφίλου.
Ο τυχερός λαχνός
Το κόστος του τυχερού λαχνού ΣΚΡΑΤΣ, που έκανε εκατομμυριούχο τον μεγάλο νικητή, ήταν 10 ευρώ. Όπως αναφέρει ο κος Παπαχριστοφίλου, «ο τυχερός παίκτης σκράτσαρε μία-μία τις περιοχές και βρήκε τον αριθμό 7. Όταν εμφανίστηκε το ποσό του 1 εκατ. ευρώ ακριβώς δίπλα πάγωσε. Μου έδωσε τον λαχνό και μου είπε να το τσεκάρω. Σκάναρα το QR code του τυχερού ΣΚΡΑΤΣ στο OPAP Store App στο κινητό μου και όταν είδαμε το ποσό του κέρδους στην οθόνη, ξεκίνησαν τα… πανηγύρια μέσα στο μαγαζί».
Ο τυχερός λαχνός
Προνόμια και δώρα από το «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»
Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα

-
LIFESTYLE23 ώρες ago
Νωρίς πέταξες προς το φως και μας άφησες
-
ΒΟΛΟΣ11 ώρες ago
Θλίψη και συγκίνηση στον Βόλο για τον θάνατο του Δημήτρη Στόϊκου
-
LIFESTYLE3 ώρες ago
Με νέο σύντροφο μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της
-
VIDEO6 ώρες ago
Η Ωρα του Λαού με τον Νίκο Κωνσταντινίδη 19/03/2025 Μέρος Β
-
VIDEO5 ώρες ago
Η Ωρα του Λαού με τον Νίκο Κωνσταντινίδη 18/03/2025 Μέρος Α
-
LIFESTYLE9 ώρες ago
Το ελληνικό φαγητό που δοκίμασε στη Μεσσηνία και ξετρελάθηκε – Ρωτούσε να μάθει πως φτιάχνεται
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago
Τροχαίο στη Λεωφόρο Μεσογείων – Σύγκρουση δύο οχημάτων στο ρεύμα ανόδου
-
VIDEO5 ώρες ago
Η Ωρα του Λαού με τον Νίκο Κωνσταντινίδη 18/03/2025 Μέρος Β